BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Sisteme de închideri balcon – 3 soluții, un singur nume: Rom Decor

Sisteme de închideri balcon – 3 soluții, un singur nume: Rom Decor

Atunci când vine vorba despre alegerea materialelor de construcții pentru diferite părți ale casei sau despre opțiunea pentru cele mai bune finisaje este foarte important să facem o analiză foarte atentă a firmelor care oferă aceste servicii/ produse. Doar așa ne putem asigura că piesele și soluțiile pe care le integrăm la nivelul locuinței vor fi cele mai potrivite.

În ceea ce privește compania Rom Decor, aceasta este una dintre cele mai apreciate din domeniul soluțiilor de închideri de balcon. Argumentele care ne determină să spunem asta fac referire atât la latura estetică, cât și la cea funcțională a sistemelor oferite de aceasta.

Pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să poată decide în cunoștință de cauză, vă vom prezenta în cele ce urmează cele trei produse inovative comercializate de Rom Decor.

Rom Decor – 3 soluții premium de închideri pentru balcoane

Sistemele Gemini regăsite în portofoliul companiei sunt caracterizate de o rezistență imbatabilă împotriva vântului, a condițiilor meteorologice severe și a impactului dur, oferind, totodată, un nivel superior de izolare termică și fonică. Mai mult decât atât, ele se pliază pe orice structură de balcon, asigurând astfel o estetică de neegalat.

  1. Sistemul Gemini Confort

Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai potrivite sisteme de închidere a balcoanelor dintre toate cele trei și asta pentru că are caracteristici deosebite:

           se montează simplu și rapid pe balcoanele în colțuri, cu forme unghiulare și chiar și pe cele sub formă de arcadă;

           deschiderea panourilor de sticlă se face într-o singură parte, pentru o mai mare ușurință în folosire;

           nu are profile verticale vizibile care să obtureze panorama;

           este disponibil în varianta cu sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm;

           este prevăzut cu un sistem inteligent de drenare a apei, pentru a preveni apariția infiltrațiilor și a condensului.

  1. Sistemul Gemini Thermo Protect

Apreciate în mod deosebit de proprietarii caselor din zonele însorite, unde temperaturile ridicate sunt constante în decursul unui an, sistemele de închidere a balconului din sticlă Gemini Thermo Protect sunt prevăzute cu două foi de sticlă termoizolantă, cu grosimea totală de 28 mm, care asigură un nivel foarte ridicat de izolare termică. Acestea:

           oferă o suprafață vitrată de până la 90%, fiind deci ideale și pentru închiderea teraselor;

           prezintă rezistență la mediul salin, grație componentelor de ultimă generație din oțel inoxidabil și aluminiu, ceea ce reprezintă un avantaj foarte mare pentru casele aflate în zona litoralului;

           dispun de panouri de sticlă ce se pot deschide ușor și fără zgomot într-o singură parte sau în direcții opuse, lăsând spațiul deschis complet;

           permit o întreținere facilă, grație panourilor de sticlă care se deschid spre interior;

           sunt dotate cu sisteme brevetate de blocare automată a panourilor de sticlă, fapt ce oferă mai multă siguranță.

  1. Sistemul Gemini Slide

Acesta este un sistem foarte versatil, adresat în principal teraselor, însă la fel de bine se poate folosi și pentru închiderea balcoanelor în care se dorește o cantitate mai mare de lumină și crearea senzației de spațiu mărit. Panourile de sticlă, care pot avea înălțimi de până la 3 metri, se pot deschide atât într-o singură parte, cât și în direcții opuse. Sistemul:

           este prevăzut cu foi de geam cu grosimi diferite, care acoperă o plajă largă de nevoi de izolare termică și fonică, avantaj ce îl face extrem de versatil;

           dispune de un sistem brevetat și certificat pentru rezistență la vânt, ploi și șocuri puternice;

           oferă o suprafață vitrată extraordinară, de până la 90%, deschiderea panourilor de geam lăsând spațiul complet deschis și aerisit;

           foile de geam pot avea înălțimi considerabile, de până la 3 m, motiv pentru care sistemul este des utilizat și pentru închiderea teraselor din domeniul HoReCa;

           la fel ca celelalte două soluții, este prevăzut cu un sistem inteligent de autoblocare a panourilor, pentru siguranță maximă în utilizare.

Alegeți sistemul de închidere pentru balcon potrivit nevoilor dvs.!

Toate cele trei sisteme sunt testate și realizate în conformitate cu legislația Uniunii Europene și certificate de către Institutul Tehnic German PfB. Ca atare, indiferent de alegerea pe care o veți face, știți sigur că veți primi un sistem de închidere a balconului la un preț corect și de cea mai bună calitate.

Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre aceste sisteme în parte, accesați site-ul rom-decor.ro!

copyright © 2024 mesagerul.ro