Mesagerul.ro

Top sisteme pentru pariurile sportive

Top sisteme pentru pariurile sportive

Topul celor mai de success sisteme de pariere!

Când vine cineva și spune că are sistemul-minune de pariere, poți să îi ștergi numărul de telefon din agendă – probabil că va tot veni cu idei proaste și în viitor -  asta neînsemnând că nu există sisteme pe care le poți utiliza cu succes, dublate de o documentare la virgulă.

Sisteme cu progresie negativă


Sună un pic pompos! Un sistem pe care te-ai gândi că îl poți accesa cu succes doar dacă ai un master în matematică.

În realitate, lucrurile stau cam așa: să pierzi e negativ – și în acest caz ar trebui să mărești miza de fiecare dată când pierzi.

Ideea este să recuperezi pierderile în momentul în care pariul este în sfârșit câștigător, dacă se poate cât mai curând posibil, pentru că mizele pierdute se adună repede și te pot da peste cap.

Sub-strategiile cu progresie negativă sunt:

·             Sistemul Martingale

·             Sistemul D’Alembert

·             Sistemul Labouchere


1. Sistemul Martingale (Martingala) explicat pe scurt

Sistemul Martingale presupune pariere progresivă pe măsură ce pierzi.

Trebuie să alegi pariuri cu o cotă 2 aproximativ și să zicem că mizezi 100 de lei pe care îi pierzi.

Următorul pariu trebuie dublat și continui până câștigi – ideea e că de la al 5-lea pariu plasat suma deja este de 1600 de lei, așa că sistemul este riscant, dacă ai un credit limitat.


2. Sistemul D’Alembert

Deși funcționează similar cu Martingale, DAlembert are o metodă de creștere a mizei ceva mai lentă, ceea te pune mai bine la adăpost de pariuri cu sume de infarct.

Plecând din nou de la cotă 2, această metodă presupune că ar trebui să câștigi tot atâtea pariuri câte și pierzi, selectând de asemenea procentajul din suma totală pe care o ai în cont - recomandarea este să alegi între 1 și 5%.

Dacă ai 1000 de lei în cont, primul tău pariu pe cotă 2 va fi de 20 de lei (dacă ai ales 2%) și aceasta va fi suma cu care mărești miza după fiecare pariu pierdut, iar după fiecare câștigat scazi cu 20 de lei.

·             Pariu 20 de lei – pierdut, mărești la 40 de lei

·             Pariu 40 de lei – pierdut, adaugi 20

·             Pariu 60 de lei – pierdut, adaugi 20

·             Pariu 80 de lei – câștigat, scazi 20

·             Pariu 60 de lei – câștigat, scazi 20

·             Pariu 40 de lei – câștigat, profit 20 de lei (300 pariat în total, 320 încasat)

După un număr par de pariuri, să zicem 6, ca în cazul de mai sus, dacă jumătate sunt câștigătoare, sistemul îți asigură profit ca și cum primul pariu, cel de 20 de lei, a fost câștigător.

După fiecare ciclu, revii la suma de bază (în exemplul nostru 20 de lei).

Nu uita că pentru a putea să alegi cote profitabile e bine să folosești aplicații online stabile, care să îți ofere informații și statistici complete, cum este și betano app.


3. Sistemul Labouchere

Un pic mai complicat la o primă vedere, merită un material separat, dar ideea este să împarți suma pe care ți-ai propus să o câștigi în mai multe sume mai mici – nu o obligatoriu să ai doar cotă 2, dar trebuie să urmezi ”rețeta”.

Să presupunem că vrei să câștigi 100 de lei – vei împărți această sumă într-un șir de 10 lei, 20, 40, 20, 10 (este doar un exemplu, pentru că poți să împarți suma de câștigat și într-un șir de 25, 25, 25, 25).

·             Tot timpul te raportezi la primul și ultimul număr din șir.

·             Trebuie să plasezi un pariu al cărui profit să fie reprezentat de primul număr din șir și ultimul, adică la o cotă trei, pui 10 lei (pui 10 pe cotă 3, încasezi 30, profit 20).

·             În cazul unui pariu câștigător, vei șterge primul număr din șir (10), iar dacă pierzi, adaugi numărul utilizat ca miză (10) la capătul șirului și vei avea 10, 20, 40, 10, 10

·             Vei continua ciclul până când ajungi la profitul de 100 de lei pe care ți l-ai propus.


4. Sistemul cu ”asigurare”

Nu este un sistem care să îți asigure recuperarea pierderilor anterioare, însă s-ar putea să ți se pară neașteptat, așa cum o spune și Constantin Mazilescu, expert de pariere, al cărui profil îl poți viziona aici.

Să zicem că vei începe cu un pariu de 50 de lei, pe o cotă de aproximativ 2, și stabilim 5 ca fiind valoarea unei unități.

De fiecare dată când  pierzi un pariu scazi o unitate (45, 40 și așa mai departe), pentru a urca înapoi spre 50 pe măsură ce se leagă pariurile câștigătoare.

Este un sistem care presupune să îți ții înfrânată dorința de a recupera imediat pierderile.


5. Sistemul Paroli

Un sistem cu progresie pozitivă, folosit inițial la ruletă sau blackjack, care presupune cote 2 și dublarea mizei după fiecare pariu câștigat, până când legi 3 pariuri câștigătoare consecutive.

Dacă pierzi, indiferent de moment, te întorci la suma inițială.

În concluzie

Indiferent de sistem, nu uita că succesul depinde în primul rând de buna ta pregătire, de alegerea evenimentelor sportive pe care pariezi

copyright © 2024 mesagerul.ro