Mesagerul.ro

STIRI alba

Două paciente de la Centrul de Dializă din Alba Iulia au fost t..


Două paciente care urmau tratament la Centru de Dializă din Alba Iulia au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus, potrivit informaţiilor furnizate, duminică..

Numărul infectaților s-a dublat în județul Alba. Focar în an..


Direcţia de Sănătate Publică a declanșat o ancheta epidemiologică în comuna Ciuruleasa din Alba, unde au fost confirmate 11 cazuri de îmbolnăvire cu CoVid-1..

474 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus, din ..


Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează că 474 de cadre medicale erau infectate, vineri, la ora 12,00, cu noul coronavirus. Dintre acestea, două cadre s..

Fake-news despre tratarea coronavirusului, propagat online de un ..


Un politician clujean a lansat un fake-news în mediul online cu privire la un tratament-minune, care ar vindeca în numai 3 ore coronavirusul, scrie monitorulcj.ro...

Ungaria pune povara combaterii coronavirusului pe bănci și part..


Guvernul ungar a promis că va reduce finanţarea pentru partidele politice şi va introduce noi taxe pe bănci şi companiile multinaţionale din sectorul distribu..

Măști și combinezoane trimise de provincia chineză Gansu, în..


Materiale sanitare şi de protecţie oferite Consiliului Judeţean (CJ) Alba de către Provincia Gansu vor ajunge sâmbătă în dotarea Spitalului Judeţean de Urge..

Combinezoane, măști și mănuși distribuite ISU, DSP, Ambulan..


Peste 3.200 de combinezoane, aproape o mie de măști, sute de perechi de mănuși și aproape 100 de litri de dezinfectant au fost distribuite spitalelor din Alba I..

Cum și-a făcut un tânăr din Ighiu curaj să șofeze fără pe..


Joi seara spre miezul nopții, în jurul orei 23,30, polițiștii din Galda de Jos au oprit, în comuna Șard, un automobil condus de un bărbat din comuna Ighiu. Ac..

Specialiștii cred că vom avea o creștere mare a îmbolnăviril..


Preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, prof. Dr. Doina Azoicăi, a declarat vineri, pentru Agerpres, că un vârf al numărului de îmbolnăviri cu cor..

Când vom putea ieși din casă? Specialiștii spun că abia dup..


Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie a precizat când ar fi posibilă în țara noastră o relaxare a restricțiilor de liberă circ..

Piața agro-alimentară din Câmpeni rămâne închisă..


Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) din orașul Câmpeni a luat decizia prelungirii măsurii de închidere a pieței agro-alimentare din localitate,..

Doi bărbați Și două femei, testați pozitiv: Numărul total d..


Patru noi cazuri de coronavirus au fost confirmate joi în Alba, fiind testaţi pozitiv doi bărbaţi, de 85 şi, respectiv, 40 de ani, şi două femei, de 63 şi, r..

Zile libere plătite pentru părinții cu copii sub 12 ani și pe..


Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunțat joi în ședința guvern un proiect de hotărâre care să prelungească posibilitatea acordării de zile libere plă..

Atenție, au crescut amenzile pentru cei care încalcă ordonanț..


Ordonanţa de urgenţă care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respectă regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă a intrat în vigo..

Întrerupere a alimentării cu apă la Teiuș..


În urma unei „avarii importante” la rețeaua de alimentare cu apă potabilă, furnizorul Apă CTTA „este obligat” să oprească distribuirea de apă potabil..

Angajații Primăriei Aiud spală preventiv trotuarele și carosa..


Primăria municipiului Aiud anunță că a demarat activitatea de spălare sistematică a trotuarelor și carosabilului din municipiu ca „o măsură de prevenție ..

Starea de urgență s-a soldat cu un milion de contracte de munc..


Numărul cumulat al contractelor de muncă suspendate şi încetate înregistrate de la introducerea stării de urgenţă a depăşit un milion, potrivit cifrelor pu..

Fondurile de pensii au înregistrat o scădere medie a unității..


Fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) din România au înregistrat o scădere medie a unităţii de fond cu 6,7% la 30 martie 2020, faţă de 31 decem..

Aiud. Capacitatea de carantinare a orașului a fost epuizată..


În informarea publică privind situația epidemiei de CoVid-19 pentru data de 2 aprilie, Primăria municipiului Aiud anunță că 116 persoane din municipiu sunt iz..

Autoritățile din Shenzhen interzic consumul pisicilor și câin..


Oraşul chinez Shenzhen a dispus interzicerea consumului câinilor şi pisicilor, măsura fiind luată în cadrul unei interdicţii pe scară largă privind comerţu..

O femeie de 49 de ani, al șaselea caz de coronavirus depistat î..


O femeie în vârstă de 49 de ani, din Alba Iulia, a fost diagnosticată miercuri seara cu coronavirus, fiind internată în Secția Infecțioase a Spitalului Jude..

Au fost testate 120 de cadre medicale din județul Alba. Niciunul..


Toate testele efectuate în rândul personalului medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia până miercuri, în număr de 120, au ieșit negative..

Ministerul Educației precizează că structura anului școlar nu..


Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a transmis un mesaj oficial prin care a anunțat că structura anului școlar nu a fost modificată și că există numer..

Un colaborator al Primăriei Zlatna, testat pozitiv cu CoVid-19..


Un bărbat în vârstă de 77 de ani, originar din Iaşi, dar în prezent aflat într-o relaţie contractuală cu Primăria Oraşului Zlatna, a fost testat pozitiv, ..

În sprijinul nevoiașilor. Acțiune umanitară derulată de Prot..


O acţiune umanitară pentru ajutorarea a zeci de persoane nevoiaşe, afectate de pandemia de coronavirus, a fost demarată de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, sub ..

Primăria Ocna Mureș începe dezinfectarea spațiilor publice..


Primăria orașului Ocna Mureș anunță că începe dezinfectarea spațiilor publice, „în sensul reglementărilor legale datorate stării de urgență”. Astfel..

Un bărbat din Apuseni a fost diagnosticat cu coronavirus..


Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Apuseni, a fost confirmat cu Covid-19, acesta fiind cel de-al patrulea caz înregistrat în județul Alba, el fiind interna..

Mulți antreprenori doresc să își susțină afacerile, nu să ..


Mulţi antreprenori vor să continue activitatea, să îşi plătească salariaţii şi să îşi extindă serviciile şi vânzările, în condiţiile în care pande..

Cîțu: Cererile pentru amânarea ratelor la bănci vor putea fi ..


Cererile către bănci pentru amânarea ratelor pot fi depuse în 45 de zile de la intrarea în vigoare a Ordonanței care prevede această măsură, termenul iniți..

Orașe înfrățite. Ajutor chinez pentru Ocna Mureș..


Un oraş din China înfrăţit cu Ocna Mureş va trimite în perioada următoare în localitatea din judeţul Alba 20.000 de măşti de protecţie şi 10.000 perechi..

copyright © 2020 mesagerul.ro