BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

FOTO: Peste 28 mc de lemn, confiscat, și amenzi de 18.000 lei, a

Polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au acționat în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos. Au fost efectuate controale în trafic pe Valea Bârgăului, dar și la un depozit de material lemnos de pe […] Articolul FOTO: Peste 28 mc de lemn, confiscat, și amenzi de 18.000 lei, aplicate de polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice apare prima dată în Stiri Bistrita - Ziare Bistrita - Gazeta de Bistrita -Stiri online.

FOTO: Peste 28 mc de lemn, confiscat, și amenzi de 18.000 lei, aplicate de polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice

Au fost efectuate controale în trafic pe Valea Bârgăului, dar și la un depozit de material lemnos de pe Valea Ilvei și o exploatație forestieră de pe Valea Sălăuței.Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 3 contravenții conform Legii nr. 171/2010, în valoare de 18.000 de lei, fiind totodată confiscat și material lemnos, respectiv 28,10 m.c. , în valoare totală de 13.513 de lei.

copyright © 2021 mesagerul.ro