Mesagerul.ro

Teama de moarte îi duce pe bistrițeni la centrele de vaccinare

Aproximativ 1.500 de persoane din Bistrița-Năsăud s-au vaccinat, joi, împotriva CoVid-19. Din numărul total al celor care s-au vaccinat, 930 sunt la prima doză.   „După ce numărul persoanelor decedate din cauza virsului SARS-CoV-2 a crescut alarmant în ultima perioadă odată cu valul patru al pandemiei, tot mai mulți bistrițeni au decis să se vaccineze în […] Articolul Teama de moarte îi duce pe bistrițeni la centrele de vaccinare anti-covid! Număr record de vaccinați cu prima doză, în ultimele 24 de ore apare prima dată în Stiri Bistrita - Ziare Bistrita - Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Teama de moarte îi duce pe bistrițeni la centrele de vaccinare anti-covid! Număr record de vaccinați cu prima doză, în ultimele 24 de ore

  „După ce numărul persoanelor decedate din cauza virsului SARS-CoV-2 a crescut alarmant în ultima perioadă odată cu valul patru al pandemiei, tot mai mulți bistrițeni au decis să se vaccineze în ultimele zile. Doar ieri, 21 octombrie, s-au vaccinat aproape 1.500 de persoane, dintre care 930 cu prima doză.Haideți să spunem DA în fața responsabilizării! Doar prin vaccinare putem reveni la normalitate și uita de grija pandemiei”, transmite Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

copyright © 2022 mesagerul.ro