BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cluj: Coșmar alimentar, după o nuntă la un restaurant de fițe din Cluj: ”Toată noaptea am făcut ture la baie și am stat pe WC”

Cluj: Coșmar alimentar, după o nuntă la un restaurant de fițe din Cluj: ”Toată noaptea am făcut ture la baie și am stat pe WC”

Nuntașii de care au participat la un fericit eveniment în 23 septembrie, la Sungarden Cluj, au zăcut bolnavi din cauza alimentelor consumate. Două persoane au făcut plângere și lucrurile au fost verificate, fiind găsite mari probleme. ”Am fost sambata la o nunta la prea lăudatul SunGarden (deși nu înțeleg de unde atata laudă ca nu merită, în fine). M-am distrat, am mancat, toate bune și frumoase până am ajuns acasă și m-am pus la somn. M-am trezit după vreo 2 ore cu o durere de stomac, am zis cine știe, se mai intampla, sper sa treacă și am adormit la loc. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); După puțin timp m-am trezit iar, cu niște dureri și crampe prin burta de nu știam ce e cu mine, si asa a început distracția. Toată noaptea am făcut ture la baie și am stat pe wc cu o diaree de toată frumusețea, cred ca cel puțin de 6 ori am fost la baie și am început sa îmi revin abia pe la 12 dimineața după ce am tot luat medicamente.Inițial am crezut ca nu mi-a picat mie ceva bine, dar după aceea am vorbit cu toți cunoscuții care au fost la nunta și toată lumea era exact în aceeași situație. Din discuții am înțeles ca mai bine de jumă..

copyright © 2023 mesagerul.ro