BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Lăudărosul milionar Călin Donca, criticat de un vlogger controversat din Cluj: ”Toți bighidii și toți ăștia care sunteți săraci ați pus botul”

Lăudărosul milionar Călin Donca, criticat de un vlogger controversat din Cluj: ”Toți bighidii și toți ăștia care sunteți săraci ați pus botul”

Călin Donca, milionarul din Brașov arestat pentru că a înșelat statul și a pus pe picioare un grup infracțional organizat alături de soție, contabilă și o prietenă, a fost criticat dur de interlopul Nelson Mondialu. Acesta s-a alăturat altor voci publice din România, care au analizat ascensiunea fulminantă a milionarului din Brașov, prins de anchetatori după ce s-a lăudat prea mult cu averea sa. Oamenii legii au făcut verificări și au depistat ilegalitățile pe care le făcea Călin Donca în spatele camerelor de filmat.Nelson Mondialu a spus că banii se fac muncind, nu așa cum afirmă o serie de persoane din mediul online, care promit câștiguri rapide.  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ”Ăla care care vă dădea lecții cum să faceți bani. Toți bighidii și toți ăștia care sunteți săraci ați pus botul și când am zis că ăștia fac înșelătorii, cum e și ăla cu ochelari, nu m-ați crezut. Ca să faci bănuțul, indiferent cum îl muncești, fără să fi prins de Codul Penal, transpiri pentru el. Te doare capul, ai nervi! Pe când ăștia erau îmbrăcați la costum, aranjați, figuri, talente. Aveau mașini de ultimă serii.Ați zis că îmi e ciudă. Fiți atenți aici. Tata Nelson vă învață, că nu degeaba a fost pilda ursul păcălit de vulpe. Ăștia sunt ca și vulpile. Vin și te păcălesc. Poți să fii tu un munte de om, că de îndoaie. Treaba voastră. De ăștia sunt mai mulți. Tot ce explodează dintr-o dată coboară încet înapoi și se stinge. Tot ce muncești pas cu pas, încet, încet, urci pe scară și aduni”, a spus fostul interlop, acum vlogger. Acesta a precizat că e șocat cum fac unii averi mari din YouTube, pentru că el nu reușește și e tot dator, la amanet.  ”Eu sunt vlogger de 12 ani de zile. Am muncit pe clipurile mele. M-am dus prin străinătate. Am filmat prin cartier, prin România și nu reușesc să mă scapă de datorii. Am datorii la amanet peste 1,6 miliarde de lei. Am datorii pe la oameni. Din YouTube și din asta, nu reușsesc să mă scap de datorii. De ce? Alții cum fac din postări de pe YouTube, jap, jap, jap, 3 - 4 mașini din alea benga, 6-7 apartamente. Bravo! Să se descurce, dar, mă oameni, când explodezi așa dintr-o dată și nu poți să demonstrezi că de la mami și de la tati ai avut, pentru că tu erai ciuruc înainte… Deci ce se întâmplă? Poliția să intre în acțiune. Fiscul să intre în acțiune. ANPC -ul să intre în acțiune. Luați-i și împachetați-i, pentru că din cauza acestor persoane o groază de oameni suferă în România. Toți oamenii din România sunt oameni șmecheri, înțelegeți, chiar dacă au dat cu sapa la țar..

copyright © 2024 mesagerul.ro