BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Polițiști locali, trimiși la intervenție pe trotinetă. Cauza: E mai ieftin. „Economie și de carburanți și de timp, circulă mai repede”

Polițiști locali, trimiși la intervenție pe trotinetă. Cauza: E mai ieftin. „Economie și de carburanți și de timp, circulă mai repede”

Polițiștii locali din Piatra-Neamț vor patrula pe trotinete electrice. Autoritățile locale cred că, motorizați, vor ajunge mai repede la cazuri. Trotinetele au fost alese pentru că sunt mult mai ieftine decât mașinile.  De curând, Poliția Locală din Piatra-Neamț a semnat un parteneriat cu o firmă care închiriază trotinete în oraș. „O să ajute pe viitor timpul de reacție la eventualele sesizări din partea cetățenilor sau eventual alte situații care implică intervenția polițiștilor locali în acele zone”, a declarat Eugen Pancu, directorul Poliției Locale Piatra Neamț. „Avem instalată pe telefonul mobil personal o aplicație a celor de la firma cu trotinetele și scanăm codul QR și ne deplasăm după deblocarea trotinetei”, spune un politist local. „Până acum nu am mers niciodată, astăzi fiind prima dată când merg cu ea. M-am obișnuit, mi se pare ușor de condus și este un ajutor pentru noi, mai ales pentru a ne deplasa la sesizări. Este o idee foarte bună, ne ajută în munca noastră de zi cu zi, având în vedere că..

copyright © 2024 mesagerul.ro