BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Producătorii care au fost la Zilele Recoltei se plâng că au achitat o taxă de 1000 de lei. „Oamenii vor să cumpere produse autohtone la prețuri ACCESIBILE”

Producătorii care au fost la Zilele Recoltei se plâng că au achitat o taxă de 1000 de lei. „Oamenii vor să cumpere produse autohtone la prețuri ACCESIBILE”

Prețurile în cadrul evenimentelor organizate la Cluj de administrația locală și județeană cresc, iar clujenii nu mai fac față la pretențiile de „oraș de 5 stele”. Se pare că administrația locală a modernizat Platoul Sălii Sporturilor doar ca să mai încaseze niște bani de la comercianții clujeni, lăsându-i pe locuitorii municipiului să „compenseze” ei prețurile halucinante la produsele locale expuse acolo.„Era o vreme când Zilele Recoltei însemnau aprovizionarea cu legume pentru iarnă la prețuri accesibile, într-o atmosferă de sărbătoare mai degrabă necăutată, spontană. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Cred că acest lucru nu s-a schimbat. Oamenii vor să cumpere produse autohtone, la prețuri accesibile, de la producători locali, din apropierea Clujului. Dar la târgul de azi, mulți dintre clujenii cu care am stat de vorbă ne-au spus că în toată feeria festivalieră, prețurile au ajuns mult prea piperate ca să mai cumpere legume și fructe în cantități ca pentru iarnă. De partea cealaltă, producătorii care au participat la târg prin asociația Produs de Cluj ne-au spus că au avut de achitat o taxă de participare de 1000 de lei pentru cele trei zile, la care ..

copyright © 2024 mesagerul.ro