BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Clujenii se plâng de calitatea serviciilor de transport de pe ruta Turda - Cluj: ”Ambii furnizori procedează la fel de josnic”

Clujenii se plâng de calitatea serviciilor de transport de pe ruta Turda - Cluj: ”Ambii furnizori procedează la fel de josnic”

O femeie care face zilnic naveta de la Turda la Cluj se plânge de serviciile slabe pe care le oferă firma Fany, cea care deservește această rută.Practic se vând abonamente, dar și bilete, fără a fi puse la dispoziție autobuze suficiente. Cei care pleacă din prima stație ocupă tot mijlocul de transport în comun, care nu mai oprește și în următoarea stație, pentru că este plin.Oamenii rămân și cu banii dați și fără transport, trebuind să apeleze la ”rechinii” care fac zilnic drumul Cluj - Turda., ”Este o problema mai veche de vreo 13 ani de când fac naveta și afectează o parte din navetiști. În momentul de față e vorba de firma Fany, dar în trecut era Alis. Ambii furnizori procedează la fel de josnic.Firmele acestea nu își pot onora serviciile pentru abonații lor. Plătești un abonament degeaba. Ca să poți beneficia de serviciile abonamentului trebuie să aștepți până la 2 ore în stație. Autobuzele vin pline și nu mai opresc în a 2-a stație.În primii 2 ani ai navetei mele, zilnic întâmpinam situația aceasta. Așteptam 2 ore în stațiile din Observator sau Cipari..

copyright © 2024 mesagerul.ro