Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis, iar turiștii și localnicii s-au dus să vadă minunea. Desigur că fiecare s-a gândit și să guste din bucatele preparate de comercianți. Prețurile au fost mari sau mici, în funcție de buzunarul fiecăruia.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Vin fiert: La prețul de 10 lei, vinul fiert a fost una dintre cele mai căutate băuturi, menținându-și popularitatea de la anul precedent.Punci non-alcoolic și alcoolic: Paharul de punci non-alcoolic costă 15 lei, în timp ce varianta cu alcool se ridică la 20 de lei.Ceaiuri și ciocolată caldă: Opțiunile includ ceaiul de fructe de pădure (10 lei), ciocolata caldă simplă (15 lei) sau varianta cu alcool (20 de lei).Sarmale: Cu un cost de 35 de lei pentru două bucăți, sarmalele au fost vedetele gastronomice ale târgului.Gulaș și fasole: Gulașul cu fasole (500 ml) este 30 de lei, iar o porție de fasole sau varză costă 15 lei fiecare.Ciolan prăji..