Mesagerul.ro

STIRI covasna

Covasna: Lenjerii de pat, oferite Spitalului Judeţean de Urgenţ..


O fabrică de textile din Sfântu Gheorghe a donat 200 de lenjerii de pat Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu, iar consilierii judeţeni au oferit câte ..

Ziua Academiei Române..


La 4 aprilie, în fiecare an, este sărbătorită Ziua Academiei Române, marcând, astfel, data la care, în anul 2000, a fost instituită celebrarea acestei zile d..

O firmă din Sfântu Gheorghe a anunţat că unul dintre angajaţ..


O societate comercială din municipiul Sfântu Gheorghe, profilată pe comercializarea materialelor de construcţii, a anunţat vineri că unul dintre angajaţi a fo..

Peste 2 milioane de lei destinaţi cultelor şi ONG-urilor, retra..


Consiliul Judeţean Covasna a anunţat că va retrage suma de 2,3 milioane de lei destinată finanţării în 2020 a proiectelor cultelor şi asociaţiilor de tinere..

PRECIZĂRI PRIVIND ACTIVITATEA DE RELAȚII CU PUBLICUL LA NIVELUL..


În contextul măsurilor dispuse prin Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, Ordonanţa de ..

Apel pentru siguranţă publică..


Din păcate situaţia creată la nivel naţional şi internaţional de pandemia de coronavirus are urmări şi la nivelul oraşului Sfântu Gheorghe. Primăria a apl..

Covasna: Alte 4 cadre medicale de la SJU, infectate cu noul coron..


Numărul total al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe confirmaţi cu virusul COVID-19 a ajuns, vineri, la 11, după ce testele ..

Ziua Jandarmeriei – 3 aprilie..


 Repere istorice Momentul care marchează întemeierea Jandarmeriei Române a fost 3 aprilie 1850 când, printr-un ofis domnesc, domnitorul Grigore Alexandru Ghi..

Achitarea drepturilor de către AJOFM Covasna va fi făcută înt..


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM)  Covasna anunță beneficiarii că, în contextul sărbătorilor pascale „în baza convenției înc..

Asociația Adrenallina Media lansează platforma The Future is N..


Asociația Adrenallina Media lansează platforma online thefutureisnow.ro, unde sunt centralizate nevoile de echipamente și aparatură ale fiecărui spital public d..

Un valoros volum omagial dedicat istoricului Petre Țurlea în co..


Recent la Editura Eurocarpatica a apărut numărul 26 din colecția Profesioniștii noștri dedicat cunoscutului istoric și om politic Petre Țurlea. Despre Colecț..

La plăcinte înainte, la război înapoi..


     În vreme de pace și de liniște, lumea e mulțumită și-și vede de treabă, cu excepția celor mai lacomi, care niciodată nu-s satisfăcuți, oricât l..

Începe amenajarea laboratorului de testare COVID-19..


Consiliul Județean Covasna, întrunit joi în ședință extraordinară, a modificat și a rectificat bugetul Spitalului Județean, a inițiat un program special de..

Anunţ de interes public..


Operatorul Regional Gospodărie Comunală S.A. vă informează, că vineri 3 aprilie 2020, între orele 9 – 17, din cauza unor lucrări de reparaţii, se va si..

ULTIMA ORĂ! 19 pacienţi cu COVID-19, internaţi în prezent la ..


Un număr de 19 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 sunt în prezent internaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheo..

Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi un laborator de biologie..


Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va fi dotat cu un laborator de biologie moleculară pentru testare COVID-19, printr-o donaţie făcută de o fir..

Ziua internaţională a cărţii pentru copii..


Începând din 1967, cu ocazia aniversării scriitorului Hans Christian Andersen, la 2 aprilie, este celebrată Ziua internaţională a cărţii pentru copii, cu sco..

Șefa Tribunalului Timiș, judecătoarea Adriana Stoicescu: „Su..


Judecătoarea Adriana Stoicescu, șefa Tribunalului Timiș, a postat un text pe Facebook în care face o radiografie a societății actuale. „Supărat pe om, Dumne..

DOCUMENTAR: Hans Christian Andersen, unul dintre cei mai îndrăg..


Scriitorul danez Hans Christian Andersen, unul dintre cei mai îndrăgiţi autori de cărţi pentru copii, a rămas în literatura universală ca un adevărat poet a..

Cununiile au fost suspendate, iar procesul de eliberare a certifi..


Din cauza situației create de pandemia de coronavirus, de la 1 aprilie, pe toată perioada stării de urgență, nu se vor oficia cununii la Sfântu Gheorghe, iar p..

Continuă reparaţiile străzilor din Sfântu Gheorghe..


În funcție de condițiile meteorologice, se efectuează în această perioadă renovări minore, dar și reparații importante pe unele străzi În strada Puskás ..

Mieii pentru Paște, disponibili, dar comercializați respectând..


Mieii pentru masa de Paște vor putea fi achiziționați prin unități autorizate, iar vânzătorii vor trebui să respecte cu strictețe anumite măsuri, a informa..

Cum se aplică restricțiile din ordonanțele militare: Ce puteț..


Grupul de Comunicare Strategică vine cu precizări legate de restricțiile de circulație din ordonanțele militare adoptate pentru durata stării de urgență. Sun..

Toţi angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă vor fi testaţ..


Toţi angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe vor fi testaţi COVID-19 în prima jumătate a acestei luni, primii fiind cei aflaţi în pri..

Deces din cauza COVID-19, în județul Covasna..


Noi decese în țară din cauza COVID-19. O femeie în vârstă de 77 de ani din județul Covasna, se numără printre  decedați. Potrivit datelor Grupului de Comu..

Acțiune în sprijinul persoanelor fără posibilități material..


Fundația Comunitară Covasna și Asociația Salvatore au lansat o campanie prin care strâng alimente pentru persoanele nevoiașe. Acțiunea, demarată ieri, va con..

Spitalul Judeţean nu va accepta detaşarea niciunui cadru medica..


Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a anunţat miercuri că nu va accepta detaşarea niciunui cadru medical într-o altă unitate din ..

Un medic şi alţi doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgen..


 Trei cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe, dintre care un medic, au demisionat, a informat, miercuri, conducerea institu..

Localizarea AML, activă pentru apelurile de urgență..


Cetățenii care sună la numărul de urgență 112 de pe smartphone beneficiază de tehnologia Advanced Mobile Location (AML). Facilitatea a fost implementată de S..

Cseke Attila: Aşteptăm susţinerea partidelor parlamentare pent..


UDMR a depus de anul trecut un proiect de lege privind impozitarea pensiilor speciale şi aşteaptă susţinerea tuturor forţelor politice parlamentare, inclusiv a ..

copyright © 2020 mesagerul.ro