Mesagerul.ro

STIRI covasna

Orban: Dublarea alocaţiilor pentru copii se va face dacă exist..


Premierul Ludovic Orban a declarat că alocaţiile pentru copii vor fi dublate „dacă există resurse financiare”. „Dacă există resurse financiare, (R..

Violeta Alexandru: Am început reorganizarea ANOFM; în maximum o..


Reorganizarea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă a început, iar în maximum o lună ar trebui să se vadă schimbările, a anunţat ministrul Mu..

O PERSONALITATE PE ZI: Inventatorul Justin Capră..


Inventatorul, profesorul şi inginerul român Virgilius Justin Capră s-a născut la 22 februarie 1933, la Măgureni, judeţul Prahova, potrivit http://biografii.fam..

Calea ferată îngustă şi Planul înclinat de la Comandău, cum..


Calea ferată îngustă şi Planul înclinat de la Covasna-Comandău, folosite pe vremuri pentru transportul buştenilor din pădure, au fost achiziţionate de autor..

Un minor a fost  arestat preventiv,  pentru tâlhărie..


 Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați joi, 16 ianuarie 2020, în jurul orei 14:00,  prin apel la numărul pentru urgen..

Pestă porcină într-o gospodărie din Belin; Prefectura a convo..


Un focar de pestă porcină africană a fost confirmat într-o gospodărie din localitatea Belin, drept urmare Centrul Local pentru Combaterea Bolilor (CLCB), întru..

Provocare de iarnă! Haideți să facem mişcare și să surprind..


Primăria Sfântu Gheorghe consideră că este important ca în cadrul Anului Elevilor să îi motiveze şi să îi implice pe aceştia în activităţi pentru o via..

Declic solicită Ministerului Mediului să producă un clip pentr..


Ministerul Mediului nu a făcut suficient pentru informarea cetăţenilor cu privire la reciclare şi colectarea separată a deşeurilor, iar în acest sens propunem..

Horia Grama (PSD Covasna): După trecerea în opoziţie nu am în..


Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că organizaţia pe care o conduce nu a înregistrat „fluctuaţii..

Sfântu Gheorghe va avea cel mai mare buget de după Revoluţie, ..


Municipiul Sfântu Gheorghe va avea în acest an cel mai mare buget din ultimii 30 de ani, fiind estimat la 150 de milioane de lei, a declarat, joi, primarul Antal A..

Eminescu – în sufletul copiilor, mai tânăr și mai frumos ca..


       Miercuri, de Ziua Culturii Naționale am asistat la un spectacol omagial de nota 10 susținut pe scena Căminului Cultural din Sita Buzăului. A II-a edi..

Incendii la un depozit din Sfântu Gheorghe şi la o unitate de c..


Pompierii militari au intervenit joi pentru stingerea a două incendii izbucnite la un depozit din municipiul Sfântu Gheorghe şi la o unitate de cazare din oraşul..

Participare record la un turneu de snooker în România!..


66 de participanți s-au aliniat la startul primului turneu din sezonul RST 2020, ce a început miercuri, 15 ianuarie, la RST Snooker Club, dintre care, pe lângă D..

Viitorul aeroport din Braşov, luat în calcul de touroperatorii ..


O întâlnire, în premieră, între touroperatorii români şi străini şi directorii aeroporturilor din România are loc joi, la Poiana Braşov, cu prilejul prime..

11.000 misiuni executate de jandarmii covăsneni, în anul 2019..


 În anul 2019, jandarmii covăsneni au executat 11.000 misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, pază și protecție  instituțională,..

Căsătorii mai multe, anul trecut, la Sfântu Gheorghe; cei mai ..


Numărul căsătoriilor înregistrate anul trecut în municipiul Sfântu Gheorghe a fost mai mare decât în anul anterior, iar cei mai mulţi copii s-au născut în..

Impozitul pe maşini majorat, impozitele pe terenuri şi locuinţ..


Impozitele pentru terenuri şi locuinţe au fost menţinute în acest an la nivelul minim permis de lege în municipiul Sfântu Gheorghe, în timp ce impozitele pe m..

Conducerea raionului Cimişlia din Republica Moldova, în vizită..


Conducerea raionului Cimişlia din Republica Moldova a participat, miercuri, la o serie de manifestări organizate în judeţul Covasna cu prilejul Zilei Culturii Na..

Un nou caz de pestă porcină depistat în zona Baraolt..


Un nou caz de pestă porcină africană (PPA) a fost depistat în judeţul Covasna, la un mistreţ vânat în zona Baraolt, a anunţat, miercuri, conducerea Direcţi..

Preşedintele Academiei: Ziua Culturii să orienteze comunitatea ..


Ziua Culturii Naţionale trebuie să orienteze comunitatea noastră spre valorile noastre spirituale alăturate valorilor omenirii, a afirmat preşedintele Academiei..

120 de familii ajutate de „Dr. Peștișor-Cercul Părinților..


Apa caldă, muzica relaxantă, peștișori multicolori, curiozitate, zâmbete și multă speranță. Un proiect unic în România, Dr. Peștișor oferă copiilor cu ..

De Ziua lui Mihai Eminescu – Pe urmele Poetului în bătrânul ..


Astăzi, 15 ianuarie 2020 se împlinesc 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, eveniment care coincide cu Ziua Culturii Naționale. Pe lângă numersoase man..

#Digitaliada caută creatori de conținut digital educațional..


Fundația Orange deschide a patra ediție a concursului național #Digitaliada, care premiază cele mai bune materiale educaționale digitale. Ca element de noutate,..

Ministrul Muncii, despre dublarea alocaţiilor copiilor: Nu se po..


Creşterea alocaţiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevăzute în buget, astfel că cel mai probabil măsura va putea fi im..

VICTORIE SURPRIZĂ LA ROMANIAN HISTORIC WINTER RALLY 2020..


Romanian Historic Winter Rally a deschis pentru al patrulea an consecutiv sezonul în automobilismul sportiv românesc cu o nouă competiție internațională de anv..

DOR DE EMINESCU..


Într-o lume în care trebuie să ne redescoperim şi chiar să ne reinventăm valorile, pentru că cele cu care am crescut şi pe care le-am crezut intangibile sunt..

Donaţie de carte, de Ziua Culturii Naţionale, pentru noua bibli..


Biblioteca publică „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe, inaugurată la finele anului trecut, a primit, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, o importantă d..

126 de ani de la nașterea eroinei naționale Ecaterina Teodoroiu..


Ecaterina Teodoroiu (născută Cătălina Vasile Toderoiu la 14 ianuarie 1894, Vădeni, astăzi cartier în componența municipiului Târgu-Jiu, România –..

Primim la Redacție: SECHESTRU LA MUZEUL BRAN..


Cunoștințe din cadrul Muzeului Național Bran mi-au confiat faptul că astăzi, 14 ianuarie 2020, un lichidator judiciar a dispus închiderea Secției Etnografice ..

Ministrul Mediului: Programul Rabla va demara în martie; pentru ..


Programul „Rabla Clasic” va demara în luna martie, iar numărul de vouchere va fi de minimum 60.000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelo..

copyright © 2020 mesagerul.ro