Mesagerul.ro

ADMR continuă proiectul „CEI CE DĂRUIESC AU TOTUL, CEI CE SE ABŢIN NU AU NIMIC.”

ADMR continuă proiectul „CEI CE DĂRUIESC AU TOTUL, CEI CE SE ABŢIN NU AU NIMIC.”

Scris de: Mesagerul de Covasnala data de: 20 septembrie, 2019în: Ştirea zileiNiciun comentariu Listare EmailAsociația Distroficilor Muscular din România (ADMR) a anunțat continuarea campaniei lansate anul trecut în scopul strângerii de fonduri pentru asigurarea încălzirii sediului de la Vâlcele  și derulat sub genericul „Cei ce dăruiesc, au totul. Cei ce se abţin, nu au nimic”. Campania vizează vânzarea unui produs tradiţional, procesat cu ajutorul voluntarilor Asociației.Este vorba despre dulceaţa de ardei iute, „100% naturală, din ingrediente alese cu grijă şi preparată manual după o reţetă veche, cu dăruirea pe care o aveau şi bunicii noştri”, conform reprezentanților ADMR.„Deja, toamna și-a intrat în drepturi… Roadele bogate ale pământului au început să fie culese.Așa că, nici noi echipa A.D.M.R nu am stat degeaba… ne-am pus iute pe treabă, alături de voluntarii noștri inimoși, pentru a continua proiectul caritabil, inițiat anul trecut și anume, <<CEI CE DĂRUIESC AU TOTUL, CEI CE SE ABŢIN NU AU NIMIC.>>Dulceața de Ardei Iute este un produs 100% natural din ingrediente alese cu grijă şi este preparată manual în vase de inox. Anul acesta, am încercat și varianta <<la Ceaun>> și într-adevăr gustul este unul diferit, ce te face să te întorci în timp. Dulce, acrişoară şi iute puţin peste măsură, este un deliciu pentru deserturi simple sau sofisticate, pentru fripturi rumene, mezeluri, sau brânzeturi aspre şi dulci.”- a transmis conducerea ADMR.Potrivit aceleiași surse, „ardeiul iute este o sursă de sănătate care susţine buna funcţionare a pancreasului şi a plămânilor. Ajută la curăţarea arterelor şi contribuie la diminuarea valorilor colesterolului şi a trigliceridelor. Pe parcursul anilor, s-a constatat faptul că la persoanele care obişnuiau să consume de ardei iute nu s-au înregistrat problemele cardiace, accidentele vasculare cerebrale sau chiar embolie pulmonară. În plus, ajută la îmbunătăţirea memoriei, ameliorarea sinusurilor şi la eliminarea surplusului de kilograme. Efectele consumului de ardei iute sub formă de dulceaţă se resimt asupra sistemului circulator şi nu numai. În momentul în care o mănânci, în organism se declanşează o senzaţie de căldură, motiv pentru care este recomandată a fi consumată mai ales pe timpul friguros. combate cu succes inflamațiile, stimulează imunitatea, este un remediu pentru hipertensiune”, spun reprezentanții ADMR.Cei care cumpără un borcan cu dulceață de ardei iute, pot să îndulcească, măcar puțin, traiul reprezentanților Asociației.„Dulceaţa de ardei este ambalată în borcane de 190 ml, res..

copyright © 2024 mesagerul.ro