Mesagerul.ro

Rapane capturate din Marea Neagra marinate in usturoi: un gust inegalabil

Rapane capturate din Marea Neagra marinate in usturoi: un gust inegalabil

O delicatesa cu specific local pe care merita sa o incerci: rapanele marinate in usturoi. Bogate in minerale si in proteine, dar sarace in lipide si in calorii, aceste specialitati au devenit tot mai populare, gratie gustului desavarsit pe care il au.Preparate dupa retete traditionale din Doborogea, aceste produse iti incanta papilele gustative, chiar si atunci cand nu esti un fan al pestelui sau al fructelor de mare. Sunt capturate direct din Marea Neagra si asezonate cu mirodenii special alese, care confera un rasfat al simturilor. Daca vrei sa incerci rapane pentru prima oara, iti recomandam sa le cauti pe cele 100% naturale, preparate dupa traditie, culese de scafandri sau capturale cu traule. Afla mai multe informatii esentiale din articol! Rapanele intra in categoria fructelor de mare si, alaturi de gustul extraordinar, confera si numeroase beneficii organismului uman. Oamenii din Dobrogea spun ca aceste preparate au fost consumate din cele mai vechi timpuri, iar retetele se transmit din generatie in generatie. Efectele pozitive asupra organismului sunt multiple si acopera o arie cat se poate de variata de afectiuni, pe care le pot combate. Rapanele: O delicatesa cu specific local in DobrogeaDaca fructele de mare, precum calamarii, scoicile si crevetii predomina in restaurantele vest europene, rapanele sunt considerate o specialitate cu specific local dobrogean. Au un gust deosebit, atunci cand se marineaza cu usturoi si se aromeaza cu diverse condimente. Reteta traditionala foloseste urmatoarele ingrediente: aproape in proportie de ..

copyright © 2024 mesagerul.ro