Mesagerul.ro

In Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova sunt PROBLEME GRAVE ! Apel catre autoritati sa ia masuri urgente !

In Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova sunt PROBLEME GRAVE ! Apel catre autoritati sa ia masuri urgente !

Nu am crezut ca pot sa scriu asa ceva dar Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova are probleme grave .. Din sursele noastre am aflat ca acolo nu se respecta absolut NIMIC ! Facem apel la autoritatile locale si nationale sa ia masuri de urgenta! Nu se poate tolera in continuare situatia in […] The post In Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova sunt PROBLEME GRAVE ! Apel catre autoritati sa ia masuri urgente ! appeared first on Jurnal de Craiova.

Nu am crezut ca pot sa scriu asa ceva dar Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova are probleme grave .. Din sursele noastre am aflat ca acolo nu se respecta absolut NIMIC !Facem apel la autoritatile locale si nationale sa ia masuri de urgenta! Nu se poate tolera in continuare situatia in care se afla Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova .Personalul medical este tinut cu forta , testele ajung la 2 saptamani dar acestea sunt doar o parte din probleme ..Personal tinut cu forta in interiorul unitatii de 14 zile, care dorm in conditii de risc( in paturi ale bolnavilor diagnosticati cu covid-19) in camere langa bolnavii covid. Acesti bolnavi dupa ce au fost gasiti pozitivi, nu au fost transportati la spital si nu li s-a administrat tratament specific decat simptomatic(Paracetamol).Nu se folosesc materiale de protectie corespunzatoare. Li se da o masca neconforma pe zi, fara combinezoane conforme, desi lucreaza in focar! Au pus apartinatorii sa le cumpere dupa ce au facut scandal fetele ca nu mai intra in saloane!!Personal contaminat lucreaza pe acelasi loc cu pacienti negativi. Pacienti pozitivi pusi in aceleasi camere cu pacienti negativi-risc mare de a se contamina toti. Personal de coordonare care nu are experienta in gestionarea combaterii bolilor si fac greseli care pot fi fatale Plimbarea personalului de pe sectie asa zisa covid, pe toate celelalte sectii non covid, fara respectarea protocolului de izolare.Neinstruirea personalului in privinta bolilor contagioase. Li se pun sub nas hartii sa semneze ca au fost instruiti, sunt hartuiti si amenitati sa semneze! Acesti angajati sunt abuzati psihic si amenitati ca daca nu stau in izolare le vor desface contractele de munca Nu li se asigura norma de hrana sau materiale de dezinfectie, decat spirt. Nu au trasee stabilite de decontaminare. Personalul este pus in pericol de a se contamina total si de a se produce un colaps al personalului de ingrijire! Viata bolnavilor si a personalului este pusa in pericol pentru ca se gestioneaza prost situatia de sef serviciu si inlocuitoarea acesteia DSP Dolj nu s-a interesat niciodata de soarta personalului inchis in incinta unitatii.Se pune o presiune teribila pe oamenii din teren si in mare parte acestia au fost sau se afla internati in Spitalul de Infectioase Victor Babes.Rezultatul testelor lise comunica la aproximativ 2 saptamani. Test recoltat pe 5 august si rezultat bagat in lucru la Centrul de Genetica pe 10 august, rezultat venit pe 11 august. Teste pozitive la recoltare la Camin si la particular negativ. Respectiva a fost internata la Infectioase desi era negativa cu alte bolnave din judet, pozitive. Pericol de a se contamina!Va prezentam o mica statistica :– 29 iulie au fost confirmate 41 de cazuri; – 30 iulie ,inca 14 cazuri; – 31 iulie, inca 27 de cazuri; – 9 august inca 6 cazuri; -11 august 16 cazuri; -12 august inca 28 de cazuri;Total – 126 de teste pozitive

copyright © 2020 mesagerul.ro