Scrisoare deschisă către domnul Victor Ponta

Domnule Victor Ponta știu că sunteți jurist și că ați lucrat la codurile penale și civile cu fica mea Deputat Liana Dumitrescu, dumneavastră vicepresedinte și fica mea Liana Dumitrescu secretar în Comisia Juridică din Parlamentul României.
De ce permiteți domnule Victor Ponta ca ,deputata Mariana Venera Popescu să facă politica unui partid ca PSD și să vă atace partidul, când aceasta romancă face parte din Grupul Minorităților din Parlamentul României, ca “reprezintantă AMR!”

Domnule Victor Ponta ,acestă muere Mariana Venera Popescu înainte ca să ajungă deputat avea tupeu de a mă amenința cu socrul dumnevastră ,domnul Sirbu , sub pretextul(sunt convinsă că nu va cunoscut pe nici unu în afara securistului Florin Cosmoiu) că îl cunoște foarte bine pe dansul și pe dumneavoastră de la securiști Florin și Carmen Cosmoiu ,mână dreaptă a nasului dumneavastră Maier,spunea ea ,cu care mă amenința permanent !
S-a folosit de nume mari din politica România ,profitînd de durerea mea după ce fica mea unuicul deputat al etniei macedonene istorice din Romania Liana Dumitrescu eroul național și internațional a fost ucisă că nu a trădat România!