Mesagerul.ro

STIRI focsani

Învățământul preșcolar vrâncean este din nou în doliu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Zi tristă de iarnă… sâmbătă 16 ianuarie 2021… Colega noastră doamna Popa Maria, fostă directoare..

Coronavirus Vrancea: 11 noi cazuri depistate, după efectuarea a ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Doar 11 cazuri pozitive de coronavirus au fost confirmate de ieri și până astăzi în Vrancea, în urma efectuă..

Rata de infectare în Vrancea, în scădere. Trei localități au..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: A scăzut ușor rata de infectare cu COVID-19 în Vrancea, de la 0,80 la mia de locuitori cât era ieri, la 0,79. P..

Direcția de Statistică Vrancea face angajări pe perioadă dete..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Șase posturi au fost scoase la concurs de Direcția Județeană de Statistică Vrancea, acestea fiind pentru o per..

Raport al Securității Vrancea din octombrie 1982: angajați ai ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În toamna anului 1982, mai multe persoane care lucrau la Întreprinderea de Scule și Elemente Hidraulice (ISEH) F..

ACUM: Incendiu în Focșani, în zona gării..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani intervin la această oră pentru stingerea unui ..

Coronavirus Vrancea: un deces și 23 de cazuri noi confirmate..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Încă un deces a fost raportat în ultimele 24 de ore în Vrancea, în vreme ce alți 23 de vrânceni au fost conf..

Ovidiu Burdușa, secretar de stat în Departamentul pentru Român..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Orașul Panciu a schimbat conducerea în primărie, însă în continuare procurorii au de lucru în instituție, i..

VIDEO: Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat astăzi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prim ministrul Florin Cîţu s-a vaccinat astăzi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol..

FOTO: Spărgătorii de bancomate care au detonat un ATM și în V..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cinci bărbați au fost trimiși în judecată în dosarul spargerilor de bancomate din județele Galați și Vranc..

Se întâmpla în Vrancea, în 1980: Ion Iliescu, ales deputat î..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cu toții știm că Ion Iliescu a condus statul român ca președinte al Consiliului Frontului Salvării Naționale..

Accident mortal la Homocea: un bărbat a fost lovit de o mașină..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un tragic accident de circulație a avut loc azi noapte la Homocea, pe DJ 252. Un bărbat și-a pierdut viața dup..

GALERIE FOTO: Se pun la punct ultimele detalii pentru cei care vo..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vrea să înființeze la Focșani, în sediul fostei Prefecturi P..

Primăria Focșani se pregătește pentru 24 ianuarie: cocarde, s..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Municipalitatea încă se mai gândește dacă să achiziționeze prin încredințare directă mai multe produse pe..

Peste 50% dintre dascălii din Vrancea nu vor să se vaccineze!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Informațiile furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea indică faptul că, în urma unui sondaj care a ..

Coronavirus Vrancea: un deces și 41 de cazuri pozitive confirmat..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Însă o persoană din Vrancea, confirmată cu coronavirus, a murit în ultimele 24 de ore, pe raportarea zilei de ..

Vrancea: rata de infectare a crescut ușor. 7 localități sunt ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rata de infectare cu noul coronavirus a crescut ușor la nivelul județului nostru de la 0,69, cifră raportată pe..

Vrea cineva un palat în Focșani? Palatul Telefoanelor, clădire..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Telekom România Communications SA, ca proprietar exclusiv al imobilului din Focșani cunoscut drept Palatul Telefo..

Procurorii anchetează modul în care un casier din Panciu a câ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primăria Panciu este în centrul unui nou scandal. În cursul zilei de joi, procurorii au descins la instituție p..

Mihai Eminescu slujește sub arme în Batalionul 280 Infanterie d..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: „De mic mi-a plăcut haina militară! Am vrut să ajung subofițer sanitar!”, sunt vorbele lui Eminescu Mihai, ..

ULTIMA ORĂ: O nouă avertizare de la meteorologi! Vin 4 zile cu ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Meteorologii au emis o nouă informare meteo prin care anunță că, în următoarele 4 zile, nopțile și dimineț..

Aproape 2.500 de persoane au fost vaccinate în Vrancea!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Potrivit informațiilor furnizate de autorități, de la începutul campaniei de vaccinare, ce a debutat pe 4 ianua..

(FOTO) ACUM: Accident la Mărășești! Două autoturisme implica..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, pe drumul național 2 (DN2-E85) în apropiere de loca..

Un tânăr din Mărășești prins la volan deși avea dreptul de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Mărășești s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii..

Femeie de 62 de ani prinsă cu țigări de contrabandă..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În condițiile în care țigările se scumpesc mereu, există anumite persoane care speculează acest lucru și î..

O minoră de 13 ani din Focșani a dispărut de acasă timp de 2 ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În urmă cu trei zile, pe 12 ianuarie, o fată în vârstă de doar 13 ani din Focșani a părăsit casa părintea..

Un hoț condamnat definitiv la închisoare, depistat de polițiș..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un focșănean în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a ..

VIDEO: Președintele Iohannis s-a vaccinat anti-Covid..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Președintele României, Klaus Iohannis a fost vaccinat anti-COVID-19, vineri, la Centrul de vaccinare împotriva C..

Școlile ar putea fi redeschise din 8 februarie | Președintele I..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Președintele Klaus Iohannis a anunțat că școlile ar putea fi redeschise din data de 8 februarie, odată cu înc..

Astăzi începe a doua etapă a campaniei de vaccinare! Care sunt..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cea de-a doua etapă a camaniei naționale de vaccinare anti-COVID începe vineri. În această etapă populația c..

copyright © 2021 mesagerul.ro