BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI focsani

Modificări la Codul Penal | Traficul de persoane, de minori și ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Modificări importantela Codul Penal. Senatul României a adoptat luni, în plen, propunerea legislativă de modifi..

ULTIMĂ ORĂ! Motociclista implicată în accidentul din Vidra a ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Din ultimele informații primite de la IPJ Vrancea, femeia de 32 de ani care conducea motocicleta pe DN 2 a murit l..

ULTIMĂ ORĂ: Accident la Tichiriș! Un tir și o motocicletă im..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe drumul național 2D, în apropiere de Tichiriș. Din in..

Comuna Gugești sub restricții de pandemie! Circulația interzis..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Comuna Gugești intră în sub restricții de pandemie după ce incidența cumulată pe 14 zile a fost sabilită la..

Vestigii din epoca bronzului, descoperite în Vrancea, expuse la ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: 16 piese din patrimoniul Muzeului Vrancei vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va fi organizată pe 26 mai l..

Produse contrafăcute descoperite la un Outlet din Adjud! O femei..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Produse contrafăcute descoperite de polițiști vrânceni la un la un magazin tip outlet din Adjud. Vineri, poliţ..

Tânăr din Vizantea prins drogat la volan..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Se pare că încet, încet, consumul de băuturi alcoolice la volan încetează să mai fie la „modă”. Din ce ..

„Happy Hour” se reîntoarce la Teatrul Municipal Focșani! Re..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: „Happy Hour” se reîntoarce la Teatrul Municipal Focșani începând luni, 12 aprilie. Agenția instituției sc..

Anunț de presă: Lansarea proiectului “Înfiinţare Centru de ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Panciu, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul “Înfiin..

Vrancea în ultimele 24 de ore: 21 cazuri noi de Covid-19 și 3 d..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: De la ultima raportare, în Vrancea au fost confirmate 21 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 la 56 de teste efec..

6 localități din Vrancea în scenariul roșu. Comuna Măicăne..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rata de infectare crește iar în județul nostru și ajunge la 1,57 cazuri la mia de locuitori, totuși, una dintr..

Marți va fi operațional centrul de vaccinare de la Liceul Pedag..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport a Colegiului Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani va ..

ULTIMA ORĂ: Hoții de catalizatoare au dat lovitura la Boloteșt..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Hoții de catalizatoare au dat lovituyra, noaptea trecută, în satul Putna, din comuna Bolotești. Doi cetățeni ..

Ministerul Sănătății a contestat revenirea lui Constantin Mî..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Hotărârea prin care Curtea de Apel Galați l-a repus în funcție pe fostul manager al Spitalului Județean de Ur..

Angajatorii din Vrancea sancționați cu peste 10.000 de lei de I..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pe parcursul lunii trecute (1-30 martie), inspectorii de muncă ai ITM Vrancea, în colaborare cu reprezentanți ai..

Peste 21.000 de persoane au fost imunizate în Vrancea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În cadrul campaniei de vaccinare, demarată pe 4 ianuarie, și până la data de 11 aprilie, la nivelul județului..

Fiica primarului din Odobești condamnată la închisoare de Trib..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Fiica primarului din Odobești a fost condamnată de magistrații Tribunalului București la o pedeapsă de un an ..

Pui de urs găsit la marginea comunei Reghiu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În această seară, în jurul orei 19.00, un apel prin 112 anunța poliția că un pui de urs a fost găsit pe mar..

ULTIMĂ ORĂ! Accident la ieșirea din Focșani. Un copil a fost ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În urmă cu puțin timp un accident de circulație în care au fost implicate 2 autoturisme (o Mazda și un VW Gol..

Aur și argint pentru judoka CSM LPS Focșani la Campionatul Naț..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În aceste zile, la Poiana Brașov, a avut loc Campionatul Național de judo U21. Sportivii noștri, legitimați la..

Petrecăreți amendați de polițiștii vrânceni..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Restricțiile impuse de pandemie și amenzile pe care le-ar putea lua pentru nerespectarea acestora pare să nu-i i..

Vrancea în ultimele 24 de ore: 18 cazuri noi de coronavirus la 6..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În ultimele 24 de ore, la nivelul județului nostru au fost confirmate 18 persoane cu SARS-CoV-2 la 63 de teste ef..

Handbaliștii focșăneni, victorie în fața Minaur Baia Mare!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Echipa de handbal a orașului nostru, CSM Focșani 2007 a reușit astăzi în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napo..

7 localități din Vrancea în scenariul roșu! Una dintre ele a ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rata de infectare în Vrancea a ajuns la 1,54 cazuri la mia de locuitori, printre cele mai scăzute din țară. În..

Primăria Adjud invită cetățenii să se înscrie la un concurs..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Dacă în Focșani vor fi premiate cele mai frumoase vitrine, cu ocazia sărbătorilor pascale, administrația loca..

Viceprimarii municipiului Focșani cer companiilor subordonate tr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În cadrul unei conferinței de presă susținută sâmbătă (10 aprilie) la sediul Partidului Național Liberal, ..

Vrancea în ultimele 24 de ore: 36 cazuri noi de coronavirus și ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: De la ultima raportare și până în prezent, autoritățile din județul nostru au confirmat apariția a încă 3..

Comuna Obrejița intră sub restricții de pandemie!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Comuna Obrejița intră sub interdicții de pandemie în urma unei decizii luate la nivelul Comitetului Județean p..

Rata de infectare crește ușor în Vrancea: 1,55 cazuri la mia d..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rata de infectare a crescut ușor la nivelul județului nostru, de la 1,52 la 1,55 cazuri la mia de locuitori, una ..

Aproape 900 de laptopuri vor ajunge la elevii fără posibilită..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: 19 instituții de învățământ din Vrancea au intrat în posesia laptopurilor promise de Ministerul Educației ..

copyright © 2021 mesagerul.ro