Mesagerul.ro

STIRI focsani

Nativii Balanță din Vrancea vor fi fericiți în octombrie. Afl..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Balantele sunt persoane echilibrate, foarte prietenoase si amabile cu cei din jur. Acesti nativi sunt adesea inconj..

Cauti un pat confortabil pentru a-ți redecora dormitorul? Iată ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Dormitorul este spatiul in care petreci foarte mult timp, in special pentru a te relaxa si pentru a te odihni. Patu..

FOTO: Copil accidentat de o mașină la ieșire din oraș spre Pe..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Eveniment rutier în această după amiază pe DJ204E, la ieșire din Focșani spre Petrești. Un copil a fost acci..

VIDEO! Ambasadorul SUA la București a vizitat Biblioteca Județe..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ambasadorul SUA la București, Excelența Sa Adrian Zuckerman, aflat astăzi pentru prima dată în Vrancea, a făc..

Zeci de sancțiuni aplicate de autoritățile vrâncene celor car..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pe parcursul ultimei săptămâni, între 17 și 23 septembrie, autoritățile din Vrancea au acționat pe linia pr..

VIDEO! Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman: „Vom ajuta România s..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: La încheierea vizitei din Vrancea, ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a ținut să mulțumească în..

Percheziții la Tulnici! Peste 100 litri de băuturi spirtoase ș..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Percheziții ieri la Tulnici, la domiciliul unei femei din localitate, despre care se bănuia că își făcuse o m..

ACUM! Vizita ambasadorului SUA la Bibioteca Județeană blocată ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ajuns cu mașina la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” din Focșani unde avea programată o vizită, am..

Ultimă Oră: Circulație pe un singur fir la ieșire din Mără..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Circulație îngreunată pe DN2 E85, după ce un șofer a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe ..

Primari PSD din Vrancea deranjați de construcția Drumului Expre..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Nici nu a pornit bine proiectul privind realizarea Drumului Expres Brăila – Focșani, drum cu o lungime de aproa..

27 de deținuți din Penitenciarul Focșani și-au exprimat pân..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Alegeri democratice vor avea loc duminică inclusiv în Penitenciarul Focșani, unitatea de detenție întocmind de..

5 motive pentru a ieși duminică la vot | De ce votul tău este ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Au rămas mai puțin de 48 de ore până când cetățenii sunt așteptați în secțiile de votare pentru a-și ex..

Vrâncean ARESTAT preventiv după ce și-a înjunghiat fiul în v..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un conflict în familie a degenerat într-un incident aproape de tragedie într-o comună din Vrancea. Supărat pe ..

Coronavirus Vrancea: 2.651 de cazuri confirmate de la începutul ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cifrele oficiale privind evoluția cazurilor de coronavirus în Vrancea nu ar fi foarte îngrijorătoare, de ieri ..

Vrancea, sub cod portocaliu: ploi abundente, vijelii puternice ș..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru mai multe județe, printre care și Vrancea, începând ..

La pas cu închipuirea prin trecutul județului nostru..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cu siguranță, pământurile ce alcătuiesc azi teritoriul județului Vrancea nu sunt cele mai frumoase din țară..

ULTIMA ORĂ: Accident pe drumul spre Soveja | O femeie este răni..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Update: Potrivit ultimelor informații primite de la IPJ Vrancea, accidentul s-a produs între o mașină și un ut..

În luptă cu flăcările! Plutonierul adjutant Aurelian Grăjdea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Plutonierul adjutant Aurelian Grăjdeanu din cadrul ISU Vrancea are 15 ani de experiență în bătălia cu flăcă..

Cinci trasee în afara Focșaniului, operate de Transport Public,..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Începând din data de 5 octombrie, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Metropolitan Trans” va introduce..

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, vizită în Vranc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ambasadorul SUA în România, Excelența Sa, domnul Adrian Zuckerman va vizita, vineri, județul Vrancea. Alături ..

VIDEO INCREDIBIL! Primarul din Suraia filmat când a vrut să cal..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primarului traseist din Suraia, pre numele său Vasile Grosu (poate vă amintiți cât de dârz apăra odată, demu..

VIDEO! Echipa liberală Ion Ștefan și Cătălin Toma – singur..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la Focșani de premierul Ludovic Orban, candidații Partid..

14 vrânceni au fost sancționați contravențional pentru că nu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În ultimele 3 zile (21 – 23 septembrie) autoritățile din Vrancea cu atribuții de control privind respectarea ..

VIDEO: Ludovic Orban: „Putem schimba destinul Vrancei. Echipa n..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prezent la deschiderea bazei sportive de la Țifești, lucrare derulată prin Compania Națională de Investiții, ..

ULTIMĂ ORĂ: Tânăr din Mihălceni, căutat pentru viol în for..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Mai bine de un an a scăpat un tânăr din Mihălceni de autoritățile din Italia care îl căutau pentru viol în..

Conducerea Spitalului Județean Vrancea lămurește situația pri..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În urma unui articol publicat în Monitorul de Vrancea, potrivit căruia administrația Spitalului Județean Vranc..

Managerul interimar al Spitalului Județean a primit clasare în ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Soluție în plângerea penală făcută pe numele managerului interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sf..

FOTO: Ludovic Orban și candidații PNL, întâlnire cu cetățen..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Premierul Ludovic Orban se află, joi, într-o vizită în județul Vrancea unde va vizita mai multe obiective de i..

Premierul Ludovic Orban la Focșani: „Cetățenii județului Vr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Premierul Ludovic Orban a venit astăzi în Focșani pentru a susține candidații Partidului Național Liberal dar..

A fost majorat plafonul de la care pensionarii vor beneficia de m..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea anunță majorarea plafonului de la care pensionarii pot beneficia de medi..

copyright © 2020 mesagerul.ro