Mesagerul.ro

STIRI focsani

FOTO: Daruri de la polițiștii vrânceni pentru o bunica Geta | ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: “Nimeni nu poate face pentru copilași ceea ce fac bunicii. Bunicii împrăștie un fel de praf de stele pest..

DSP Vrancea a efectuat peste 1.000 de teste în ultima săptămâ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcția de Sănătate Publică Vrancea a transmis lista detaliată cu numărul testărilor efectuate în ultima s..

Ministerul Educației va scoate la consurs toate posturile de dir..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Posturile de directori și directori adjuncți din toate școlile din țară vor fi scoase la concurs iar titulariz..

ULTIMA ORĂ: Vremea schimbă foaia! Răcire accentuată a vremii,..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Vreamea se schimbă radical după câteva zile în care temperaturile din termometre au atins și valori de 20 de g..

ULTIMA ORĂ: Bărbat lovit de roata desprinsă a unui autocamion ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: UPDATE: Echipajul medical ajuns la fața locului i-a aplicat manevre de resuscitare bărbatului. Din nefericire, b..

ULTIMĂ ORĂ! Premierul României, Florin Cîțu, așteptat sâmb..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Premierul României, Florin Cîțu, va face sâmbătă (6 martie) o vizită în județul nostru la invitația preș..

Peste 10 hectare de teren arse în urma unor incendii de vegetaț..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: După-amiază agitată pentru pompierii vrânceni care au intervenit ieri în forță pentru stingerea a peste 10 h..

VIDEO: Ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, vizită de lucru în..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, a ajuns vineri dimineață în Vrancea, într-o vizită de lucru. Ministrul a..

Acțiuni ale poliției pentru siguranța elevilor în mijloacele ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Polițiștii vrânceni au desfășurat mai multe acțiuni pentru verificarea normelor sanitare și a legalității ..

VIDEO: Prefectul și subprefecții de Vrancea au depus jurământ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prefectul și subprefecții de Vrancea au depus jurământul în cadrul unei videoconferințe organizată de Minist..

Intervenție la înălțime a pompierilor vrânceni..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În această după-amiază, pompierii vrânceni au intervenit pe Bulevardul Independenței din Focșani pentru înd..

PSD Adjud obligat de instanță să evacueze sediul!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: PSD Adjud a pierdut în primă instanță procesul cu primăria localității, după ce instituția a dat în judec..

Mai multe străzi din Focșani vor rămâne vineri fără apă..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Compania de Utilități Publice a anunțat că mai multe locuințe aflate pe 5 străzi din Focșani vor rămâne vi..

Vrancea în 24 de ore: 2 decese și 42 cazuri noi de coronavirus!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: De la ultima raportare făcută ieri (3 martie), oficialitățile au anunțat că la nivelul județului nostru au f..

Când se va pronunța instanța în procesul în care consilierii..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Joi s-a judecat un nou termen în dosarul în care consilierii PSD din Consiliul Local Focșani cer anularea Hotăr..

Comedie spumoasă pe scena Teatrului Municipal Focșani – „Sp..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Teatrul Municipal „Mr. Gheorghe Pastia” din Focșani vine cu o ofertă „de nerefuzat” pentru seara zilei de..

Proiectil din Al Doilea Război Mondial descoperit în comuna Sih..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În timp ce săpa o groapă, un cetățean din comuna Sihlea a decoperit în apropierea satului Voetin, un proiecti..

Operațiune MONSTRU! 221 de PERCHEZIȚII la falsificatori de dipl..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Operațiune monstru a Ministerului Afacerilor Interne. Polițiștii de la transporturi, cu sprijinul altor forțe a..

Focar de pestă porcină africană la o gospodărie cu 14 porci d..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un nou focar de pestă porcină africană a fost confirmat la o gospodărie cu 14 porci din comuna Obrejița. Centr..

Flașneta obosită a PSD a început să cârâie din nou! Adevăr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Nici nu a fost aprobat bine bugetul că flașneta obosită a PSD a început să cârâie refrenul unei melodii popu..

Rata de infectare cu noul coronavirus crește în Vrancea – 0,8..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rata de infectare cu noul coronavirus se află din nou în creștere la nivelul județului nostru, aceasta fiind st..

Aproape 14.000 de vrânceni au făcut prima doză de vaccin antic..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În ultimele 24 de otre, 538 de persoane s-au afltat în centrele de vaccinare din Focșani, Adjud, Odobești, Panc..

Meciurile de la EURO 2020 de pe Arena Națională s-ar putea desf..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Meciurile de la EURO 2020 de pe Arena Națională s-ar putea desfășura cu spectatori în tribune. Comitetul Inter..

FOTO: La un pas de tragedie! Șoferul unui autoturism cu volan pe..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: La un pas de tragedie! Șoferul unui autoturism Seat a scăpat ca prin minune dintr-un cumplit accident rutier. S-a..

VIDEO: 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977 | Imagini-doc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Astăzi se împlinesc exact 44 de ani de la cutremurul devastator care a lovit România în anul 1977. Seismul, cu ..

Trei străzi din Focșani rămân astăzi fără apă..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Mai multe blocuri de locuințe de pe trei străzi din municipiul Focșani vor rămâne joi fără apă. Compania de..

Centru de vaccinare anti Covid-19 deschis la Suraia..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Centru nou de vaccinare anti Covid-19 la Suraia. Autoritățile au amenajat un nou centru de vaccinare la sala de s..

Ministerul Sănătății: “Elevii vor trebui să poarte mască ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministerul Sănătății este în total dezacord cu desfășurarea orelor de sport în sală fără mască. Oficial..

Electrica Furnizare îți oferă cele mai simple fluxuri de contr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Electrica Furnizare îți oferă cele mai simple fluxuri de contractare în piața liberă! Vezi cum poți închei..

Radu Țigănuș (PLUS) este al doilea subprefect al județului Vr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Radu Țigănuș, președintele PLUS Vrancea, a primit confirmarea oficială și numirea în funcția de subprefect ..

copyright © 2021 mesagerul.ro