Mesagerul.ro

STIRI focsani

ULTIMĂ ORĂ: Au fost publicate REZULTATELE FINALE de la concursu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministerul Educației și Cercetării a făcut publice rezultatele finale, în urma contestațiilor, de la concursu..

Echipa fanion a Focșaniului câștigă al doilea amical al verii..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pe o căldură sufocantă, astăzi s-a desfășurat cel de al doilea meci amical al echipei CSM Focșani 2007. Part..

Primăria Măicănești amendată cu 15.000 de lei!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În urma unor fotografii apărute pe paginile de socializare, imagini care arătau mormane de gunoaie împrăștiat..

Coronavirus Vrancea: un deces și peste 30 de cazuri depistate po..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cifre în continuă creștere în raportarea orei 13.00: în ultimele 24 de ore, în Vrancea a mai fost înregistra..

Persecutații politici din Vrancea în documentele de arhivă..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: In urmă cu 30 de ani s-a emis Decretul Lege nr.118/1990, act normativ care stabilea pentru prima dată în Român..

Concluzia autorităților din Vrancea: în piețele aglomerate di..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Coordonat de prefectul județului, Grupul de suport informațional-decizional COVID-19 s-a întâlnit astăzi pentr..

ULTIMĂ ORĂ: Ce spune DGASPC Vrancea despre focarul de coronavir..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: 18 persoane din Centrul Module Familiale Copii cu Dizabilități Harap-Alb din Focșani au fost depistate pozitiv c..

ULTIMĂ ORĂ: Focar de coronavirus la un centru de copii cu dizab..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Focar de coronavirus la un centrul de copii cu dizabilități „Harap-Alb” din municipiul Focșani. 17 p..

Cercetat penal pentru furt și deținerea ilegală a unei arme ne..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bărbat de 38 de ani din Slobozia Bradului a intrat în atenția polițiștilor după ce a fost identificat avâ..

Prins în flagrant în timp ce vindea parfumuri contrafăcute în..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un gălățean de 28 de ani a fost prins în flagrant de oamenii legii în timp ce vindea parfumuri contrafăcute ..

Prins după ce a dat „iama” într-o spălătorie auto!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Sâmbătă, 8 august, administratorul unei spălătorii auto din Odobești a  anunțat poliția din localitate rec..

Focșani: Dezactivau sistemele antifurt și „subtilizau” hain..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bucureștean a fost reținut de polițiștii focșăneni după ce a furat mai multe produse de îmbrăcăminte d..

Proprietarii unei balastiere cercetați după ce au fost prinși ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: La sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă, 8 august) polițiștii din Adjud au constatat că în punctul Bre..

L-au prins băut la primele ore ale dimineții, în timp ce condu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Toată lumea știe că alcoolul și urcatul la volan nu fac casă bună, și cu toate acestea unii dintre șoferi c..

FOTO: Răsturnare de situație în cazul accidentului de pe centu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Răsturnare de situație în cazul accidentului produs în jurul orelor prânzului pe șoseaua de centură a Focșa..

A 11-a ediție a săptămânalului printat Jurnal de Vrancea, dis..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Săptămânalul print Jurnal de Vrancea a ajuns la ediția cu numărul 11. La fel ca în edițiile trecute și de a..

Primarul din Tănăsoaia, vinovat de fapte de corupție! Pe ce se..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Romeo Vulpe, primarul social democrat în funcție din comuna Tănăsoaia, are o primă condamnare într-un dosar ..

Vești foarte bune pentru producătorii din ariile protejate. Ei ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministrul Mediului, Costel Alexe, a făcut un anuț pe care, foarte probabil, o mare parte dintre producătorii din..

Dreptate cerută în instanță: a „furat” Primăria Focșani..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” a dat în judecată Primăria Focșani, reclamând c..

Peste 13.000 de credite aprobate prin programul IMM Invest. Aproa..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Peste 13.000 de credite au fost aprobate în programul prin care întreprinderile mici și mijlocii au fost ajutate..

Coronavirus Vrancea: peste 40 de vrânceni au aflat că sunt infe..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Vrancea a depășit cifra de 2.000 de cazuri, în ultimele 24 de ore fiind confirmate pozitiv cu coronavirus încă..

ULTIMĂ ORĂ-FOTO: Trei autoturisme s-au lovit pe șoseaua de cen..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe șoseaua ..

Cum a ajuns o firmă înființată anul acesta să își construi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Locuitorii de pa strada Ion Luca Caragiale din municipiu ar putea avea în curând noi vecini, câțiva zeci de loc..

FOTO-VIDEO: Traficanți de droguri arestați preventiv | Poliți..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Acțiune complexă a polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea (SCCO..

O analiză a DSP Vrancea arată de ce a crescut numărul îmboln..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Relaxarea prost înțeleasă și nerespectarea normelor sanitare au generat cele mai multe cazuri. Pe fondul răsp..

Șahul politic… sau cum să câștigi bătălii politice cu aju..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În așteptarea candidaților cu șanse reale pentru Primăria Focșani și pentru Consiliul Județean Vrancea, nu ..

Seceta duce fermierii vrânceni în pragul falimentului | Constan..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Din cauza secetei, specialiștii în agricultură au căzut de comun acord că anul acesta este și va fi unul extr..

ULTIMĂ ORĂ: Zona de munte a județului sub o avertizare de ploi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru mai multe județe din centrul țării, printre care și zona de..

45 de vrânceni amendați de autorități pentru că nu au purtat..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Peste 1.000 de persoane au fost legitimate în ultimele 48 de ore, sâmbătă și duminică, în cadrul acțiunilor..

Guvernul Orban alocă peste 50 de milioane de lei pentru amenajar..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Siret a scos la lic..

copyright © 2020 mesagerul.ro