Mesagerul.ro

STIRI focsani

Peste 5.500 de elevi din clasele terminale se întorc mâine la ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Elevii claselor a VIII-a și a XII-a se vor întoarce marți, la școală pentru ultimele pregătiri pentru examene..

Împreună pentru Moldova Filiala Vrancea merge pe mâna unui can..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cosmin Timofte: „Un candidat independent nu este constrâns de apăsarea unui aparat de partid!” Înființată ..

FOTO: ULTIMĂ ORĂ: Impact frontal pe șoseaua europeană | Două..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în urmă cu puțin timp pe șoseaua eu..

Pentru aproape 7.000 de euro, Primăria Panciu și-a angajat cons..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Orașul Panciu pare să nu-i simtă lipsa celui care nu i-a fost baci până la adânci bătrânețe, ci doar vreo ..

Dosar penal la Homocea: a încercat să scape de izolarea la domi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bărbat din Homocea este urmărit penal după ce a încălcat condițiile de izolare la domiciliu și, pentru a ..

Cine are de câștigat din spulberarea forței de dreapta în jud..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Marile partide politice din Vrancea nu cruță niciun picuș de sudoare când vine vorba de interesul cetățeanulu..

VIDEO! Pentru că și-a pierdut jucăriile într-un incendiu care..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ana Maria este o fetiță de numai 5 ani din comuna Gugești care, din nefericire, pe data de 23 aprilie, a trăit ..

Criza își arată colții? Cunoscut fast food din Focșani, scos..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Aveți bani și nu știți pe ce anume să îi investiți? Pe site-urile de imobiliare a fost postată în urmă cu..

COVID-19 Vrancea: 102 persoane internate în spitalele din Focșa..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Autoritățile au făcut publice cifrele pandemiei de cornavirus, în Vrancea, la data de 1 iunie. Conform raportă..

INTERVIU: Olimpia Săpunaru și surpriza de 1 iunie: co.vIDeo the..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Nicoleta Cristea: Cum e teatrul în pandemie, Olimpia Săpunaru? E perioada în care se petrecea Stagiunea Teatral..

Mâine este ultima zi în care mai pot fi contestate amenzile din..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: 2 iunie este ultima zi în care cei care au fost amendați pe perioada stării de urgență pentru nerespectarea re..

FOTO: Afacere inedită în Mărășești: I love my car, locul î..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un vrâncean a îmbinat pasiunea pentru mașini cu o afacere inedită nu doar pentru micul oraș în care locuieșt..

Marian Oprișan a pierdut procesul cu Poliția Rutieră din Buză..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Șeful Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a pierdut definitiv procesul în care a contestat procesul v..

De ce vrea Consiliul Județean Vrancea să cumpere cu tot dinadin..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Achiziționarea Casei Damian din Focșani, monument istoric, de Consiliul Județean Vrancea a trecut într-o nouă ..

METEO: Începutul de săptămână vine cu trei zile de vreme cap..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o informare meteo valabilă până miercuri seara...

NOUTATE MEDIA! A fost lansat săptămânalul Jurnal de Vrancea | ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cotidianul online Jurnal de Vrancea vine cu o surpriză la început de vară! Societatea care editează ediția onl..

FOTO: Cadouri de la jandarmi pentru micuții de la Asociația „..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au demarat, cu ocazia ,,Zilei Internaționale a ..

Cifrele coronavirusului în Vrancea: 351 persoane vindecate, 41 d..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Numărul deceselor din județul nostru provocate de infecția cu noul coronavirus, infecție ce a complicat fatal s..

Tânăr de 27 de ani prins de jandarmi în timp ce pescuia cu o p..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un tânăr de 27 de ani a fost prins de jandarmii vrânceni în timp ce pescuia folosind o plasă monofilament. Ier..

ULTIMĂ ORĂ: 66 de persoane au reușit să se vindece de COVID-1..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Raportările zilnice ale autorităților din Vrancea indică o creștere ușoară a cazurilor de persoane aflate î..

Ce spune Ludovic Orban despre fotografia care s-a viralizat pe re..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Premierul Ludovic Orban a reacționat după ce în spațiul online a apărut o fotografie în care apare fumând î..

CNAS: Cardul de sănătate nu va mai fi folosit până în 30 sep..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede condițiile de acordare a serviciilor medicale începând cu data de 1..

Peste 250.000 de măști de protecție vor fi distribuite elevilo..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Elevii care vor reveni la școală pe data de 2 Iunie vor primi măști de protecție. Este vorba despre elevii de ..

FOTO: 15 ani de la înființarea Direcției Generale Anticorupți..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătoreşte 15 ani de la ..

FOTO: Controale pe râul Siret, în mai multe locuri frecventate ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Zonele de de pescuit de pe teritoriul județului Vrancea au fost vizitate vineri de comisari ai Gărzii de Mediu Vr..

Conducere nouă la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Conducere nouă la Spitalul Militar din Focșani. Colonelul Sorin Ivan și-a încheiat misiunea la unitatea medical..

VIDEO: Imagini spectaculoase filmate cu o dronă în pădurile Oc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcția Silvică Vrancea a făcut public un material video cu pădurile pe care le administrează Ocolul Silvic D..

Vrancea: Peste 1.000 de polițiști, cu sprijinul altor forțe de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a luat măsuri suplimentare pentru minivacanța de 1 iunie. Oamenii leg..

Direcția pentru Cultură nu are director și este în pericol de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: De 11 zile, Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea este o instituție fără conducere, după ce directorul ..

VIDEO: Viitorii polițiști au depus jurământul militar la sedi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Momente pline de emoție la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. 17 elevi vrânceni ai Şcolii de ..

copyright © 2020 mesagerul.ro