Mesagerul.ro

STIRI focsani

Un suflețel a văzut lumina zilei în mâinile paramedicilor adj..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În dimineața zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 03:30 un apel la numărul unic de urgență 112, a ..

Liviu Macovei, președinte USR Focșani: “Anul 2020 trebuie să..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Anul electoral 2020 trebuie să însemne plecarea de la putere a PSD din Vrancea, dacă vrem ca locuitorii acestui ..

Costică Neață, fostul șef al PD-L Vrancea s-a stins din viaț..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Coatică Neață, fost președinte al PD-L Vrancea a murit, sâmbătă dimineață. Cu o experiență de peste 15 a..

Cum se fabrică un FAKE NEWS. Azi, “fabricanți” au fost chia..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bătrân într-un scaun cu rotile a fost filmat în parcarea din spatele Spitalului Județean Focșani de un bă..

Restaurantul Number One, scos la vânzare pe OLX..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Restaurantul Number One, situat într-o zonă centrală a municipiului Focșani, aproape de Ceasul Rău, se vinde. ..

Vizită neanunțată a prefectului Berbece la Inspectoratul Școl..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prefectul Gheorghiță Berbece a mers în această dimineață neanunțat la Inspectoratul Școlar Vrancea, pentru ..

Licitați publică..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: S.C. LOCCONSTRUCT S.R.L, dosar faliment nr. 4416/91/2011*, prin Grup Servicii INSOLV S.P.R.L Focşani, în calitate..

ACUM: Două autoturisme implicate într-un accident pe strada Cuz..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe strada C..

FOTO: Incendiu pe strada Vrancei | O femeie de 80 de ani s-a into..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Incendiu, vineri dimineață, la anexa unei locuințe de pe strada Vrancei din Focșani. Pompierii focșăneni au f..

Focșănenii sunt invitați să participe la realizarea Strategie..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Strategia de dezvoltare locală a Municipiului Focşani reprezintă documentul de planificare prin care se realizea..

“Cartea Unirii” se lansează sâmbătă la Focșani..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Asociația “Eu, tu și ei” invită focșănenii interesați de istoria locală și patrimoniul cultural la lans..

Liberalul Florin Nedelcu numit șef al ISCTR..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Consilierul județean Florin Nedelcu a fost numit în funcția de inspector șef teritorial al Inspectoratului de S..

Vrâncean rupt de beat la volan și fără permis, prins de poli..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un tânăr de 31 de ani din Vrancea a fost prins de polițiștii de la Secția de Poliţie Rurală Podu Turcului î..

Primăria Focșani modifică programul pentru ridicarea ajutoarel..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primăria Focșani a început luni, 13 ianuarie, distribuirea produselor de igienă din cadrul Programului operați..

Sinucidere sau crimă? Cum o scaldă autoritățile cu cazul băr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cazul bărbatului care a fost găsit mort în locuință la Cîmpuri ridică semne de întrebare. Polițiștii tran..

Cristina Stoica, subprefectul județului Vrancea, a fost eliberat..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Subprefectul județului Vrancea, Cristina Stoica a fost eliberată din funcție. Guvernul condus de Ludovic Orban a..

FOTO: Pompierul lunii decembrie 2019, plutonier major Chivu Emili..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: ”Pompierul lunii decembrie” este un performer adevărat, cu o condiție fizică de invidiat și capabil să fac..

ACUM: S-a decis: primarii, aleși în două tururi! Guvernul Orb..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Premierul Ludovic Orban a decis ca Guvernul să îşi angajeze răspunderea în Parlament pe adoptarea legii pentru..

UPDATE-ACUM: Bărbat găsit mort în casă, la Cîmpuri..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: UPDATE: O primă ipoteză în cazul morții bărbatului de 71 de ani ar fi că s-ar fi sinucis. Potrivit polițișt..

Încă trei cazuri de pestă porcină africană la animale domest..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală București a confirmat prezența virusului Pestei Porcine Africane..

Concurs pentru ocuparea postului de asistent social la Primăria ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primăria Comunei Reghiu, Judeţul Vrancea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a func..

Conferință Repatriot în ziua Unirii Principatelor Române: „..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Sărbătorește Unirea Principatelor Române în cadrul Conferinței “Vrancea Inima României”, din 24 Ianuarie..

Primăria Negrilești angajează specialist pe cultură..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primăria Comunei Negrileşti, judeţul Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă ned..

Dublarea alocațiilor va fi amânată până la prima rectificare..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prim-ministrul Ludovic Orban va proroga termenul de aplicare a legii care prevede dublarea alocației pentru copii...

Toată Moldova e în ceață joi dimineață..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Aproape întreaga Moldovă se află, joi, sub avertizare cod galben de ceață. Potrivit meteorologilor, avertizare..

Femeia împușcată accidental cu o armă de vânătoare va fi tr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Femeia rănită accidental de o pușcă, la o partidă de vânătoare, va fi transferată la București. Femeia din..

Un deținut din Penitenciarul Focșani a vrut să-și pună capă..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un deținut al Penitenciarului Focșani a ajuns marți după-amiază la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului di..

ACUM: Femeie împuscată la o partidă de vânătoare..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: O femeie din Pufești a fost rănită grav după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental. Totul s-a în..

VIDEO: Moise Guran a dat jurnalismul pe politică | Jurnalistul s..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Jurnalistul Moise Guran a renunțat definitiv la jurnalism și a intrat în politică. Realizatorul emisiunii Româ..

Vrânceanul Stroe Norocel Pompiliu numit secretar de stat în Min..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Liberalul vrâncean Stroe Norocel Pompiliu a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Numirea..

copyright © 2020 mesagerul.ro