Mesagerul.ro

STIRI focsani

TRAGEDIE în lumea studențească! În vârstă de 22 de ani, adj..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Tragedie în lumea studențească! Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR), Vlad Dediu ..

Cifrele coronavirusului în Vrancea: 1.236 persoane infectate, 74..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ultima raportare a datelor referitoare la pandemia de coronavirus indică o creștere cu 456 de cazuri noi de infec..

ULTIMĂ ORĂ: Femeie rănită într-un accident la Păunești..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: O femeie de 65 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier. Duminică dimineață, d..

VIDEO: Cal căzut într-un puţ adânc de doi metri, salvat de po..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Misiune dificilă, sâmbătă după-amiază, pentru pompierii militari din Vrancea. Ei au fost chemaţi să salveze..

EXCLUSIV: Finul primarului din Panciu a murit la 34 de ani, infec..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Finul primarului din Panciu și șef la Serviciul Urbanism din cadrul primăriei a decedat după ce a fost confirma..

VIDEO: Piscinele din Focșani luate la control de oamenii legii |..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Polițiștii au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor de protecție sanitară în contextul preven..

FOTO: S-a urcat pe fântâna proaspăt renovată din Piațeta Bal..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un tânăr certat cu bunul simț a crezut că este normal să se cațere pe fântâna arteziană, proaspăt renovat..

ULTIMĂ ORĂ: Anunțul meteorologilor | Vrancea și alte 27 de ju..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Se întorc ploile și vijeliile. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi ..

Coronavirus Vrancea: încă 24 de cazuri de noi îmbolnăviri, ap..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ultimele 24 de ore au adus încă 24 de confirmări pozitive cu coronavirus în Vrancea, numărul total ajungând a..

Reguli noi pentru turiștii care merg în Grecia..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Turiștii care vor să-și petreacă vacanța pe teritoriul Greciei trebuie să știe că Guvernul de la Atena a st..

GALERIE FOTO: Mașinile de la două firme de pază și un taxi im..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Accident neobișnuit la primele ore ale dimineții. Două autoturisme care aparțin unor societăți de pază din F..

Apa nu va curge sâmbătă la robinetele focșănenilor de pe pat..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Focșănenii care locuiesc pe patru străzi din municipiu nu vor avea apă la robinete în intervalul orar 12:00-15..

Peste 2.000 de elevi din Vrancea au fost repartizați la licee di..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Inspectoratul Școlar Vrancea anunță că a fost finalizată repartizarea computerizată în învățământul lic..

Aproape 500 de vrânceni vor fi testați în cadrul studiului car..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcția de Sănătate Publică Vrancea are o oarecare idee despre modul în care se va desfășura pe plan local ..

Terasele, piscinele, hotelurile și pensiunile verificate de oame..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Continuă acțiunile polițiștilor vrânceni pentru identificarea celor care nu respectă măsurile impuse de star..

Apa potabilă a devenit un lux pentru mai multe localități din ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Bătălia pentru lichidul vital continuă în Vrancea. Comuna Tâmboești a ajuns într-o situație critică privin..

Coronavirus Vrancea: 27 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: UPDATE: În județ, numărul persoanelor vindecate a ajuns la 731, însă în continuare în spitale sunt internaț..

Un vrâncean a ajuns la psihiatrie după ce a încercat să se si..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bărbat din Cotești a ajuns ieri dimineață la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focș..

FOTO: Biserica Sfinții Voievozi din Haret reparată cu ajutorul ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Biserica cu hramul Sfinții Voievozi din parohia Haret a primit o față nouă  cu ajutorul fondurilor alocate de ..

Măsuri pentru simplificarea înmatriculării și radierii vehicu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Înmatricularea, înregistrarea sau radierea vehiculelor va putea fi făcută prin completarea unui singur document..

VIDEO: Ultimul lot de aparatură medicală achiziționată prin f..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: De azi, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani are apa..

GALERIE FOTO: Donații de peste 320.000 lei distribuite de Crucea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Instituțiile aflate în prima linie în lupta pentru limitarea efectelor SARS-COV 2 au primit ajutor de la Crucea ..

Pagube materiale în urma unui accident produs vineri dimineață..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un autoturism VW a fost implicat într-un accident rutier pe DN2-E85, în localitatea Dumbrăveni. Șoferul mașini..

Mesajul Poliției Române după un accident în care au murit 4 p..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Reprezentanții Poliției Române au publicat pe Facebook o fotografie și un mesaj, după accidentul în care 4 pe..

FOTO: 5 hectare de viță de vie și vegetație uscată s-au făc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: 5 hectare de viță de vie și vegetație uscată s-au făcut scrum, într-un incendiu izbucnit în cartierul Dumbr..

Societate din Focșani depistată că nu a respectat normele sani..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcția de Sănătate Publică Vrancea (DSP) continuă seria acțiunilor înscrise pe linia prevenirii și limit..

Amenzi simbolice date de polițiști în urma unei acțiuni care ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Poliția vrânceană continuă acțiunile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție sanitară în ..

Coronavirus Vrancea: încă două decese înregistrate în ultime..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Continuă să crească numărul persoanelor infectate dar și decesele cauzate de coronavirus în Vrancea. De ieri ..

VIDEO: Klaus Iohannis apel către populație: „Virusul este rea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Președintele Kalus Iohannis a făcut declarații de presă, la Palatul Cotroceni, în contextul în care România ..

Taxe mai mici pentru cei care au terase sezoniere în municipiu. ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În ședința Consiliului Local Focșani desfășurată la jumătate ieri – în lipsa consilierilor din grupu..

copyright © 2020 mesagerul.ro