Mesagerul.ro

STIRI focsani

VIDEO! Două femei surprinse la „cumpărături” în Paco Sud ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Se pare că unii clienți sunt atât de „îndrăgostiți” de produsele găsite în rețeaua de magazine Paco î..

Militarii Brigăzii 282 din Focșani își măsoară forțele în..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: O parte din comandamentul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” din Focșani și al subunităților br..

ULTIMA ORĂ: Angel Tîlvăr numit președinte interimar la PSD Vr..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Deputatul Angel Tîlvăr a fost numit președinte interimar al organizației Partidului Social Democrat Vrancea. De..

PMP Vrancea și-a depus candidaturile la alegerile parlamentare |..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Conducerea filialei județene a Partidului Mișcarea Populară și-a depus candidaturile pentru alegerile parlament..

Doi bărbați din Prahova au furat bunuri de 30.000 de lei de la ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Doi bărbați din județul Prahova sunt cercetați în stare de arest la noi în județ pentru furturi de component..

Un puști de 6 ani din Galați s-a pierdut de părinți pe o stra..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un puști de doar 6 ani din județul Galați a trecut prin câteva clipe de spaimă ieri, după ce s-a pierdut de f..

Mariean Pleșea a jurat pentru al doilea mandat de primar al comu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Comuna Tâmboești este o altă localitate în care a fost constituit noul consiliu local în urma alegerilor din 2..

EXCLUSIV! Lista scurtă propusă de Marian Oprișan pentru aleger..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cu ultimele sale puteri, Marian Oprișan a întocmit o listă pe care ar fi înaintat-o conducerii centrale a Parti..

Potrivit DSP Vrancea, comuna Păulești ar putea intra în carant..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Potrivit unei analize făcute de Direcția de Sănătate Publică Vrancea în perioada 6-19 octombrie, perioadă î..

Coronavirus Vrancea: 32 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Vrancea a depășit astăzi cifra de 3.100, adică numărul total al persoanelor depistate pozitiv cu coronavirus d..

Scutul pădurilor din Vrancea: amenzi de peste 50.000 de lei și ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Peste 100 de controale în domeniul forestier au desfășurat în perioada 12 -18 octombrie polițiștii de ordine ..

Vreți să știți cu ce s-au ocupat consilierii locali focșăne..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Patru ani au trecut într-o clipită, iar consilierii locali focșăneni care s-au jurat în vara lui 2016 că vor ..

ZANFIR SNC conduce detașat topul celor mai profitabile firme din..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Potrivit statisticilor realizate de companii specializate, în anul 2019, la nivelul județului nostru erau înregi..

FOTO: Cățeluș salvat de pompierii din Adjud, după ce căzuse ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un pui de câine a primit azi o nouă șansă la viață, grație cadrelor Secției de Pompieri Adjud și Serviciul..

Mașină răsturnată la Păunești!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Polițiștii rutieri intervin la această oră pe raza comunei Păunești, acolo unde un autoturism s-a răsturnat ..

Femeie din Focșani salvată în ultimul moment de pompieri | Fem..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: O femeie în vârstă de 77 de ani a fost la un pas să-și piardă viața după ce s-a intoxicat cu fumul de la o ..

Nicolae Braicău, primul primar din Vrancea care a depus jurămâ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pe parcursul zilei de luni, 19 octombrie, prefectul Gheorghiță Berbece a emis ordine de constituire a consiliilor..

Fuego vine să împodobească bradul la Teatrul Focșani pe 18 de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Cu degetele încrucișate la ideea că Vrancea va fi „închisă” din nou din cauza pandemiei de coronavirus, Te..

Marian Oprișan “trage cu dinții” pentru un loc pe listele p..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Marian Oprișan încearcă să își joace ultimele șanse pentru accederea în Parlamentul României. După ce a f..

„Bambi” antrenat de voluntarii ACDB Vrancea să se reintegrez..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un căprior este cel mai nou oaspete al Centrului de Reabilitare a Faunei Sălbatice din cadrul Asociației pentru ..

Peste 300 de autovehicule verificate și zeci de sanțiuni aplica..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Acțiunea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea s-a încheiat la o săptămână de la debut. În perioada ..

ULTIMĂ ORĂ: Noii consilieri locali vor jura miercuri pe Biblie ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Săptămâna aceasta, politicienii din noul Consiliu Local Focșani sunt chemați să depună jurământul solemn ..

Noul Consiliu al Județului Vrancea își va intra în drepturi m..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Printr-un Ordin al Instituției Prefectului Județului Vrancea, consilierii județeni ale căror mandate au fost va..

Adolescentă dispărută din Galați, găsită după mai bine de ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Dispărută de peste o săptămână de acasă, o adolescentă de doar 16 ani din Vîrleni, județul Galați, a fos..

Cetățeni sancționați de poliție pentru că nu au purtat masc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Duminică, 18 octombrie, polițiștii din Tulnici și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au efectuat..

ULTIMA ORĂ: ENET dă drumul la căldură..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Fabrica de cădură a municipiului Focșani anunță printr-un comunicat de presă că va începe furnizarea de ene..

Vrancea: sute de sancțiuni și dosare penale pentru încălcarea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În ultimele 72 de ore, peste 730 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai alto..

AJFP Vrancea, încasări de peste 110 milioane de lei, doar în l..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Agenția Județeană a Finanțelor Publice Vrancea a reușit în luna sepembrie să aibă un grad de realizare a pr..

Șoferi, vi se pregătește ceva! Primăria Focșani face anchete..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Municipalitatea a demarat astăzi prima etapă a elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, care constă..

5 cabane aparținând Direcției Silvice Vrancea vor fi renovate ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Înurma unor discuții purtate între Romsilva și reprezentanții ministerelor Fondurilor Europene și Turismului ..

copyright © 2020 mesagerul.ro