Mesagerul.ro

STIRI focsani

VIDEO: Prefectul de Vrancea vrea conducere militară la Spitalul ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Prefectul de Vrancea, Gheorghiță Berbece vrea ca managementul spitalului să fie preluat de către MApN. Prefectu..

Rupt de beat, a căzut cu bicicleta și a ajuns la spital | Oamen..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bărbat în vârstă de 43 de ani a ajuns la spital după ce, băut fiind, a căzut cu bicicleta. Acesta s-a fă..

Tânăr din Odobești, potențial „student” la „Facultatea ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Tânărul, în vârstă de 28 de ani, este din Odobești și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile ieri, 9 apr..

DSP Vrancea face angajări!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Direcția de Sănătate Publică Vrancea recrutează personal contractual pe durată determinată. Pentru cel mult ..

FOTO-VIDEO: Polițiștii vrânceni au adus un strop de speranță..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Polițiștii din cadrul Serviciului Resurse Umane și cei ai postului de poliție Vintileasca „au descinsR..

Amenzi drastice pentru vrâncenii care au „curajul” să nesoc..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea îi sfătuiește pe cetățeni  să fie prevăzători și să respecte..

Combinezoane pentru spitale și măști fabricate la Tricotton Ju..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Tricotton Junior s-a reinventat în această perioadă și a început producția de măști și combinezoane, acest..

VIDEO: Un vrâncean a încercat să fugă dintr-un centru de cara..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Un bărbat de 31 de ani din județul Vrancea, care se afla într-un centru de carantină de pe raza județului Gala..

ULTIMĂ ORĂ: Primarul din Broșteni, izolat la domiciliu!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Emilian Dumitriu, edilul din comuna Broșteni, va sta aproape o săptămână și jumătate izolat la domiciliu. Di..

Primarul Focșaniului avertizează: „În oraș se circulă pe s..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Distanțare socială și nu prea în Focșani în această perioadă, atrage atenția primarul Cristi Misăilă, ca..

COVID-19 Vrancea: Numărul persoanelor depistate pozitiv rămâne..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Au fost făcute publice datele ultimelor 24 de ore. În Vrancea, numărul îmbolnăvirilor a rămas la aceeași val..

Bărbat din Vizantea ars de viu în propria locuință!..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Vidra au intervenit în cursul zilei de astăzi pentru stingerea unui..

Comuna Tâmboești apă cu porția în plină luptă cu coronavir..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Acum, în plină criză de coronavirus, primarul comunei Tâmboești se confruntă cu o nouă problemă: lipsa apei..

România a ajuns la 257 de decese confirmate | Ultimele victime a..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În România au murit 257 de persoane infectate cu coronavirus. Joi, a fost ziua în care, în țara noastră au fo..

Secretarul de stat Stroe: „Ca o părere personală, virusul a s..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Norocel Pompiliu Stroe, fost consilier județean și actualmente secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne..

Amenzi colosale de la Garda de Mediu pentru un surăian care avea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Garda Națională de Mediu i-a aplicat două amenzi unui bărbat din Suraia, pe motiv că își ridicase o fermă p..

De astăzi, purtarea măștilor în afara locuinței devine OBLIG..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Începând de astăzi, purtarea măștilor de protecție în spațiul public devine obligatorie. Hotărârea Comite..

DOCUMENT: Ce prevederi au fost incluse în noua Ordonanță Milit..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu și secretarul de stat Raed Arafat au sus..

FOTO: Trei gospodării cuprinse de flăcări la Câmpuri..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vran..

Primăria Focșani cumpără 1.500 de kituri pentru aparatul de t..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ședință extraordinară de Consiliu Local Focșani în această după-amiază, în cadrul căreia au fost votate ..

OFICIAL: A fost confirmat al treilea deces în Vrancea | O femeie..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: A fost confirmat oficial al treilea deces în Vrancea. Grupul de Comunicare Strategică a confirmat, în urmă cu p..

SURSE: Al treilea deces al unei persoane infectată nu noul coron..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Al treilea deces al unei persoane infectată cu noul coronavirus, a fost înregistrat în Vrancea. Surse medicale n..

FOTO: Incendiu la Cârligele | Anexa unei locuințe, o tonă de p..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pompierii focșăneni au intervenit, joi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins anexa unei go..

În ultimele 24 de ore, amenzi de aproape 200.000 de lei pentru ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Polițiștii vrânceni, alături de jandarmi din cadrul IJJ Vrancea și de forțele militare de la Garnizoana Focș..

VIDEO: Anchete epidemiologice în Sănătate | În Vrancea, 39 de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: La acest moment au fost efectuate anchete epidemiologice la Serviciul Județean de Ambulanță și la Inspectoratul..

ACUM: Managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă DEPIS..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Managerul Spitalului Județean de Urgență din Focșani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Constantin M..

Condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă îngrozitoare..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În 1996, un vrâncean era condamnat la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav, relații sexuale într..

ACUM: 5 cazuri noi de îmbolnăvire în Vrancea | La nivel națio..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Autoritățile au făcut publice datele ultimelor 24 de ore. În Vrancea au fost confirmate 5 cazuri noi, bilanțul..

COVID-19 Vrancea: 414 persoane se află în carantină, peste 2.0..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: În județul  Vrancea, în data de 09 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (..

ULTIMĂ ORĂ: Nimeni nu mai intră în instanțe fără mască de..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Tribunalul Vrancea și instanțele din circumscripție iau în serios deciziile Comitetului Județean pentru Situa..

copyright © 2020 mesagerul.ro