Mesagerul.ro

STIRI focsani

Trei drumuri calamitate din Vizantea Livezi și Așezământul Cu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Ministerul condus de vrânceanul Ion Ștefan a preluat patru obiective din două comune din Vrancea. Este vorba des..

Comuna Broșteni se dezvoltă cu ajutorul fondurilor alocate de G..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Până ca actualul primar liberal să câștige primul mandat, comuna Broșteni era o localitate săracă, îngloda..

Liceul Unirea în anul 1949..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: „Un posibil episod neplăcut în fenomenul restituirilor locale de imobile ar putea reprezenta și cazul în care..

Vrâncenii așteptați să-și spună părerea în legătură cu ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Așa cum se stabilise în principiu în urma mai multor întâlniri ce au avut loc între conducerea Universități..

Infectat cu SARS-CoV-2, șeful flotei NAVROM a murit în spitalul..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Comandantul navelor NAVROM, Nicolae Giurgiuvanu a murit la spitalul din Focșani. Infectat cu COVID-19, Nicolae Giu..

O nouă întâlnire a conducerii administrației județene cu pri..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea a găzduit astăzi, 24 noiembrie, cea de a doua întâlnire (din ..

Coronavirus Vrancea: 78 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Astăzi, Vrancea a ajuns la un total de 5.013 de cazuri de îmbolnăviri în cele câteva luni de la începutul pan..

Vrancea, a patra cea mai mică rată de infectare din România..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Astăzi, 24 noiembrie, rata de infectare la nivelul județului nostru a ajuns la 1,89 la mia de locuitori, a patra ..

Slobozia Ciorăști alocă peste 10.000 de euro pentru sărbător..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Elena Gîrneață pare să se fi măritat cu slujba de primar al comunei Slobozia Ciorăști, ea obținând, iaca, ..

VIDEO: Ion Ștefan: “Agricultura din județul Vrancea are nevoi..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Canalul Siret-Bărăgan: o investiție abandonată de 30 de ani, o investiție strategică care ar da o gură de ox..

Comuna Bordești a cunoscut o schimbare în bine de când PNL a p..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Preluarea guvernării de către PNL anul trecut a însemnat pentru comuna Bordești un pas înainte în susținerea..

GALERIE FOTO: Localnicii care au ajutat la stingerea incendiului ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Sâmbătă, sovejenii au arătat că au spirit civic și că le pasă de soarta celor din jur, lăsând toate de-o ..

Fănică Popa, primar Bolotești: „Sprijinim echipa PNL Vrancea..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Liberalul Fănică Popa a reușit fără probleme să obțină susținerea cetățenilor din Bolotești la alegeril..

ACUM: Accident la Valea Sării. Trei persoane au fost rănite..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Trei persoane au fost rănite în această dimineață într-un accident rutier pe DJ 205D, în afara localității..

Vasile Chirilă, primarul comunei Biliești: „Votați candidaț..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Rezultatele guvernării PNL din ultimul an s-au văzut și în comuna Biliești unde, pe lângă investițiile în ..

Mese calde pentru vârstnicii din Adjud cu venituri modeste..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Începând de astăzi, 23 noiembrie, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Adjud va distribui la ..

Vrancea: rata de incidență de 1,97/1.000 de locuitori! 8 locali..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pentru astăzi, 23 noiembrie, Direcția de Sănătate Publică anunță că rata de infectare de la nivelul județu..

Primarul din Soveja a acordat diploma de „cetățean de nădejd..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primarul, viceprimarul, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpuri au fost reco..

Programul Național de Reziliență, o șansă reală de a aduce ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Atragerea de fonduri europene pentru realizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare la nivelul localit..

Coronavirus Vrancea: încă două decese raportate și 30 de cazu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Vrancea a ajuns astăzi la un total de 184 de decese cauzate de coronavirus, cu două cazuri raportate în ultimele..

Primarul orașului Panciu, Nicolai Mărăscu: ”Votați candida..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Liberalul Nicolai Mărăscu, noul primar al orașului Panciu, vrea să readucă administrația locală la normalita..

ULTIMA ORĂ: Locuință în flăcări la Măicănești..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Incendiu la o locuință din comuna Măicănești! Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la un inc..

Utilajele pentru construcții, utilajele agricole și alte vehicu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Legea prin care vehiculele rutiere lente intră în categoria vehiculelor care trebuie omologate la Registrul Autor..

Campioana României la gimnastică, focșăneanca Ana Maria Bărb..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Gimnasta Ana Maria Bărbosu, care a obținut titlul de Campioană a României la gimnastică la Campionatul individ..

Corso Cafe se alătură campaniei inițiate de Validsoftware: la ..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Situația actuală, în care mulți copii din Vrancea nu au cum participa la orele online din lipsa dispozitivelor ..

Administrația liberală din Adjud s-a pus pe treabă! Florin Nec..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Pe data de 23 octombrie 2020, Florin Nechifor depunea jurământul de primar al municipiului Adjud, devenind unul d..

ANUNȚ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordu..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: „LIDL DISCOUNT SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pent..

Placă comemorativă la împlinirea a 70 de ani de la înființar..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Primăria Focșani va aloca 1.000 de lei pentru achiziționarea unei plăci comemorative la împlinirea a 70 de ani..

Primăria Focșani va demara mâine o nouă acțiune de dezinfec..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Scările de bloc din municipiu vor fi din nou dezinfectate, începând de mâine. Primăria Focșani anunță că D..

Coronavirus Vrancea: 6 decese raportate și 76 de cazuri confirma..


Jurnal de Vrancea - Stiri din Vrancea si Focsani: Vrancea a ajuns astăzi la 182 de decese și 4.905 de cazuri confirmate cu coronavirus de la începutul pandemiei ..

copyright © 2020 mesagerul.ro