Mesagerul.ro

STIRI luju

MESAJ DE ADIO – Fostul sef DIPI Gelu Oltean, catre procurorul D..


MESAJ DE ADIO – Fostul sef DIPI Gelu Oltean, catre procurorul DIICOT Marian Drilea: „Poate-l mustra deja constiinta. Desi se considera religios si se plimba prin..

INSCENAREA DECA-MUNTEANU – CA Brasov explica achitarea ex-prima..


INSCENAREA DECA-MUNTEANU – CA Brasov explica achitarea ex-primarului George Scripcaru si a fostului sef de CJ Aristotel Cancescu: „Inculpatii care au renuntat la..

PRIMAR FACUT IN SANGE LA DNA – Dezvaluiri incredibile ale aface..


PRIMAR FACUT IN SANGE LA DNA – Dezvaluiri incredibile ale afaceristului Razvan Alexe despre denuntul mincinos facut impotriva fostului senator Andrei Volosevici, a..

DENUNTUL LUI SOSOACA – Senatoarea Diana Sosoaca a depus la Parc..


DENUNTUL LUI SOSOACA – Senatoarea Diana Sosoaca a depus la Parchetul JS5 denunt privind presupuse fapte de omor, lovire sau alte violente, vatamare corporala, abuz..

MOTIVARE ANTI-DISCRIMINARE – Sentinta TMB de suspendare a deciz..


MOTIVARE ANTI-DISCRIMINARE – Sentinta TMB de suspendare a deciziei Universitatii Bucuresti de blocare a accesului fizic la examene pentru studentii nevaccinati: ..

ATITUDINEA CIVICA IN PANDEMIE A FOST PREMIATA – ZRVP: au fost d..


ATITUDINEA CIVICA IN PANDEMIE A FOST PREMIATA – ZRVP: au fost desemnati castigatorii concursului de eseuri ”Restrangerea libertatilor individuale in context pand..

SPUMELE DIGEIULUI – Fostul ministru al Justitiei Stelian Ion fa..


SPUMELE DIGEIULUI – Fostul ministru al Justitiei Stelian Ion face crize de nervi ca DNA nu mai poate santaja magistrati cu dosare inscenate: „Proiectul lui Predo..

PROIECTUL DE DESFIINTARE A SIIJ – Ministerul Justitiei a lansat..


PROIECTUL DE DESFIINTARE A SIIJ – Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica Legea privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din just..

DNA RAMANE FARA COMPETENTA PE MAGISTRATI – Ministrul Justitiei ..


DNA RAMANE FARA COMPETENTA PE MAGISTRATI – Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ce se intampla dupa desfiintarea SIIJ. Dosarele cu magistrati vor fi anche..

ORORILE BINOMULUI – Tinut doua luni in arest preventiv, fostul ..


ORORILE BINOMULUI – Tinut doua luni in arest preventiv, fostul sef al Politiei Sinaia, Marin Tudorica, a primit achitare definitiva la Curtea de Apel Ploiesti pent..

DANIEL GHITA A PUS LA PODEA CERTIFICATUL VERDE – Judecatoarea A..


DANIEL GHITA A PUS LA PODEA CERTIFICATUL VERDE – Judecatoarea Adina Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti a anulat pasajele referitoare la certificatul de vaccinare..

LUJU L-A FACUT KO PE DANILET – Inspectia Judiciara s-a sesizat ..


LUJU L-A FACUT KO PE DANILET – Inspectia Judiciara s-a sesizat in urma dezvaluirilor Lumea Justitiei despre traficantii de droguri pusi in libertate dupa ce judeca..

NEGULESCU A PARADIT UN SENATOR – Primarul din Ploiesti Andrei V..


NEGULESCU A PARADIT UN SENATOR – Primarul din Ploiesti Andrei Volosevici a fost achitat definitiv de Inalta Curte. Volosoveci a fost hartuit si trimis in judecata ..

BRIGADA NUFARUL A FLITUIT 39 DE PROCURORI – Sectia pentru procu..


BRIGADA NUFARUL A FLITUIT 39 DE PROCURORI – Sectia pentru procurori a CSM a inchis dosarul disciplinar al lui Bogdan Pirlog format dupa plangerea a 39 de procurori..

DISCRIMINAREA A PICAT LA TMB – Judecatorul Petrica Erebacan a s..


DISCRIMINAREA A PICAT LA TMB – Judecatorul Petrica Erebacan a suspendat decizia prin care Universitatea Bucuresti a incercat sa le interzica studentilor nevaccinat..

UDROIU TRANSEAZA DISPUTA CCR VS CJUE – Judecatorul Mihail Udroi..


UDROIU TRANSEAZA DISPUTA CCR VS CJUE – Judecatorul Mihail Udroiu de la CA Oradea: “Inalta Curte chiar a explicat ca in absenta unei interventii legislative, situ..

CARTELUL ATACA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI – Deputatul PSD D..


CARTELUL ATACA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI – Deputatul PSD Daniel Ghita propune masuri in cazul facturilor umflate la energie si gaze: “Amenda tuturor compani..

INCA UN VAL DE PENSIONARI – CSM a aprobat un nou lot de elibera..


INCA UN VAL DE PENSIONARI – CSM a aprobat un nou lot de eliberari din functie. 16 judecatori au plecat din sistem: 8 de la curti de apel, 4 de la tribunale, 4 de l..

CAMERA DE COMERT, REACTIE DUPA CE PREMIERUL CIUCA A FOST ACUZAT D..


CAMERA DE COMERT, REACTIE DUPA CE PREMIERUL CIUCA A FOST ACUZAT DE PLAGIAT – CCIR spune ca scandalul si stigmatizarea sunt profesiuni de credinta pentru unii: „N..

JUDECATORUL ANTI-DRAGNEA A PRIMIT REJECT – Veste proasta pentru..


JUDECATORUL ANTI-DRAGNEA A PRIMIT REJECT – Veste proasta pentru judecatorul Ciprian Purice, cel care a blocat fara motiv eliberarea lui Liviu Dragnea: CSM i-a resp..

BRIGADA LUI PIRLOG – Dosarele disciplinare ale procurorului mil..


BRIGADA LUI PIRLOG – Dosarele disciplinare ale procurorului militar Bogdan Pirlog sunt inchise pe banda rulanta. Sectia pentru procurori a CSM l-a salvat din nou p..

DNA A RATAT DE DOUA ORI – Curtea de Apel Targu Mures l-a achita..


DNA A RATAT DE DOUA ORI – Curtea de Apel Targu Mures l-a achitat pe fostul primar Gheorghe Stefan “Pinalti” in doua dosare fabricate de DNA Bacau. Acuzat de tr..

PLEDOARIE PENTRU GABI BALTAG – Presedinta de onoare a AMR, jude..


PLEDOARIE PENTRU GABI BALTAG – Presedinta de onoare a AMR, judecatoarea Viorica Costiniu, face apel la magistratii de la tribunale sa ceara CSM sa o aleaga pe Gabr..

CLASARI FALSE PENTRU STRANGERE DE PROBE – Ireal! Procuroarea An..


CLASARI FALSE PENTRU STRANGERE DE PROBE – Ireal! Procuroarea Ana Dana de la DNA a gasit justificare pentru ordonantele false: "Au fost intocmite pentru strangerea ..

JUDECATORI NOI LA ICCJ – Concursul de promovare la Inalta Curte..


JUDECATORI NOI LA ICCJ – Concursul de promovare la Inalta Curte s-a incheiat. Au fost ocupate toate cele 12 locuri disponibile: 4 la Sectia penala, 4 la Sectia de ..

PARADEALA DECAPATORILOR A SARIT IN AER – Judecatoarele Melinda ..


PARADEALA DECAPATORILOR A SARIT IN AER – Judecatoarele Melinda Codreanu si Mirela Serban de la Curtea de Apel Brasov i-au achitat definitiv pe fostul primar din Br..

CSM ARE MEMBRU NOU: BUDA IN LOCUL LUI GHENA – Judecatorul Maria..


CSM ARE MEMBRU NOU: BUDA IN LOCUL LUI GHENA – Judecatorul Marian Buda de la Inalta Curte a trecut ca prin branza de Senat. Buda a fost validat ca membru CSM in loc..

MAYA TINE CSM IN RAFALA – Fosta judecatoare CCR Simona Maya Teo..


MAYA TINE CSM IN RAFALA – Fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu denunta nelegalitatea interimatului lui Bogdan Mateescu la sefia CSM: “Constitutia si legil..

PERFIDUL COMUNICAT – Sefii ICCJ ii acuza in mod fals pe cei sap..


PERFIDUL COMUNICAT – Sefii ICCJ ii acuza in mod fals pe cei sapte membri ai CSM care contesta interimatul lui Bogdan Mateescu la conducerea Consiliului ca au bloca..

INSCENARE CU PROCURORI LA PROVOCARE – DNA a emis ordonante "fal..


INSCENARE CU PROCURORI LA PROVOCARE – DNA a emis ordonante "false" si a transformat procurorii in agenti provocatori ca sa rezolve un om de afaceri. Au fost emise ..

copyright © 2022 mesagerul.ro