BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI luju

LEGEA SUVERANITATII A TRECUT DE PRIMUL OBSTACOL – Proiectul avo..


LEGEA SUVERANITATII A TRECUT DE PRIMUL OBSTACOL – Proiectul avocatului Dan Chitic pentru “protejarea interesului superior al poporului si al cetateanului roman..

NICI CAMELIA BOGDAN NU A FACUT ASA CEVA – Cea mai mare mizerie ..


NICI CAMELIA BOGDAN NU A FACUT ASA CEVA – Cea mai mare mizerie disciplinara din istoria CSM. Fara precedent: manati de la spate de Bogdan “Slugarete” Mateescu,..

GASCA DE LA DREPT - O poveste din vremea studentiei scrisa de pro..


GASCA DE LA DREPT - O poveste din vremea studentiei scrisa de profesorul Mihai Adrian Hotca, avocat si rector al Universitatii Nicolae Titulescu: "O naratiune despre..

DENUNT PE OFITER – Secretarul general al Asociatiei Internation..


DENUNT PE OFITER – Secretarul general al Asociatiei Internationale a Politistilor – Sectia Romana, locotenent-colonelul Catalin Stefan Balteanu, este acuzat de p..

STATUL ROMAN, CONDAMNAT DIN CAUZA DNA – Romanii acuzati de DNA ..


STATUL ROMAN, CONDAMNAT DIN CAUZA DNA – Romanii acuzati de DNA si achitati definitiv trebuie sa dea statul in judecata ca sa-si recupereze banii cheltuiti in timpu..

GRUPUL PENTRU APARAREA DEMOCRATIEI – 11 personalitati de marca ..


GRUPUL PENTRU APARAREA DEMOCRATIEI – 11 personalitati de marca au semnat Declaratia de la Bucuresti, militand pentru revenirea la democratie: „Cerem abolirea sec..

“ROMANIA NORMALA” A FOST O MINCIUNA – Iata cum arata Romani..


“ROMANIA NORMALA” A FOST O MINCIUNA – Iata cum arata Romania lui Klaus Iohannis. Deputata PSD Oana Bulai: “31,2% dintre romani traiesc la limita saraciei, 90..

TVR A DAT CONDAMNARE IN LOCUL INSTANTEI – Omul de afaceri Alexa..


TVR A DAT CONDAMNARE IN LOCUL INSTANTEI – Omul de afaceri Alexander Adamescu a invins TVR in instanta. Televiziunea publica a fost obligata sa-i plateasca daune mo..

TOXICA TERGIVERSARE – Parchetul de pe langa Judecatoria Arad lu..


TOXICA TERGIVERSARE – Parchetul de pe langa Judecatoria Arad lucreaza de mai bine de un an si 9 luni la dosarul in care firma DD CHIM SRL este cercetata pentru ca ..

ORBUL GAINII – Judecatoarea Carmen Veronica Gaina de la Curtea ..


ORBUL GAINII – Judecatoarea Carmen Veronica Gaina de la Curtea de Apel Bucuresti a fortat judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, desi avocatul unui inculpat a..

MASCARADA DISCIPLINARA – Judecatorii din CSM s-au antepronuntat..


MASCARADA DISCIPLINARA – Judecatorii din CSM s-au antepronuntat in dosarul disciplinar inscenat magistratilor Ileana Alexandru, Neluta Tudorache si Iulian Alexandr..

SUSPICIUNI DE SPAGA LA JUDECATORI – Noi dezvaluiri despre famil..


SUSPICIUNI DE SPAGA LA JUDECATORI – Noi dezvaluiri despre familia premierului. Al doilea episod din serialul “Fata intunecata a premierului Citu”: “Cu concur..

DELIRUL PROCURORILOR – Vicepresedinta Tribunalului Timis Adrian..


DELIRUL PROCURORILOR – Vicepresedinta Tribunalului Timis Adriana Stoicescu acuza procurorii din CSM: “Atitudinea Sectiei pentru procurori arata ca judecatorii ac..

CONDAMNARI PE SUFLETUL DNA – Judecatoarele CAB Ruxandra Grecu s..


CONDAMNARI PE SUFLETUL DNA – Judecatoarele CAB Ruxandra Grecu si Claudia Jderu le-au dat 3 ani inchisoare cu executare fostului deputat PSD Viorel Hrebenciuc si 4 ..

PROCURORII DECLARA RAZBOI JUDECATORILOR – Procurorii din CSM ac..


PROCURORII DECLARA RAZBOI JUDECATORILOR – Procurorii din CSM acuza judecatorii din CSM de atac la independenta tuturor procurorilor din Romania. Noaptea mintii: at..

ISRAELIENII, COBAI PENTRU PFIZER – Vicepresedintele companiei P..


ISRAELIENII, COBAI PENTRU PFIZER – Vicepresedintele companiei Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaste ca producatorul de vaccinuri a pus in scena un imens experiment:..

DAUNE PENTRU ROBERT ROSU – Inalta Curte a confirmat ca DNA a in..


DAUNE PENTRU ROBERT ROSU – Inalta Curte a confirmat ca DNA a incalcat legea in dosarul avocatului Robert Rosu. Instanta suprema a mentinut daunele de 25.000 lei la..

PROCURORII CSM, PE COMBINATIE CU DJ STELICA – Avocatul Valeriu ..


PROCURORII CSM, PE COMBINATIE CU DJ STELICA – Avocatul Valeriu Stoica dezvaluie jocul ex-ministrului Justitiei Stelian Ion: “A ignorat echilibrul care trebuie sa..

EUROPA TREBUIE SA PRIVEASCA SPRE VIITOR – Presedintii CCIR si E..


EUROPA TREBUIE SA PRIVEASCA SPRE VIITOR – Presedintii CCIR si Eurochambres, mesaj comun despre perspectivele economice ale UE: „Comunitatea de afaceri crede cu t..

GRAVIDA TREBUIA ARESTATA CA SA NU FIE DISCRIMINARE – Recititi u..


GRAVIDA TREBUIA ARESTATA CA SA NU FIE DISCRIMINARE – Recititi uluitoarea motivare a judecatoarei Mariana Ghena din CSM pentru arestarea fostei sefe ANRP Crinuta Du..

DECIZIA CRIMINALA A GUVERNLUI CITU – PSD acuza: „Abandonarea ..


DECIZIA CRIMINALA A GUVERNLUI CITU – PSD acuza: „Abandonarea testarii periodice a elevilor e o decizie criminala, care le compromite sansa la educatie, le pune i..

S-A VIRUSAT UNBR – Scandalos: candidatii la admiterea in Instit..


S-A VIRUSAT UNBR – Scandalos: candidatii la admiterea in Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor nu vor putea participa la examen fara c..

UZURPATORUL – Judecatorul George Catalin Serban a exercitat atr..


UZURPATORUL – Judecatorul George Catalin Serban a exercitat atributii de secretar general al CSM chiar si in zilele in care nu mai ocupa aceasta functie. Serban a ..

FAMILIA CITU A AVUT DOSARE LA DNA – Dezvaluire exploziva: parin..


FAMILIA CITU A AVUT DOSARE LA DNA – Dezvaluire exploziva: parintii premierului Florin Citu au fost denuntati la DNA pentru modul in care au pus mana pe 75 ha de pa..

MOSIA LUI MATEESCU – Seful CSM Bogdan Mateescu si-a ocolit cole..


MOSIA LUI MATEESCU – Seful CSM Bogdan Mateescu si-a ocolit colegii ca sa-l unga pe judecatorul George Catalin Serban secretar general. Serban sta nelegal pe functi..

ULTIMA LIMBA A LUI SICA PENTRU LULUTA – Disperat ca risca sa pi..


ULTIMA LIMBA A LUI SICA PENTRU LULUTA – Disperat ca risca sa piarda sefia PNL si sa fie aruncat in anonimat, Ludovic Orban se repede s-o slaveasca pe inculpata Lau..

URMARILE SCANDALULUI “CITU, ARESTAT IN SUA” – Dezastru pent..


URMARILE SCANDALULUI “CITU, ARESTAT IN SUA” – Dezastru pentru premierul Florin Citu: 42% dintre romani ii cer demisia. Tot 42% dintre romani il someaza pe pres..

UITE CINE NE DA LECTII – Crancenul raport guvernamental despre ..


UITE CINE NE DA LECTII – Crancenul raport guvernamental despre coruptia americana din Afganistan: „70 milioane dolari delapidati de un fost traducator in colabor..

PROCURORII VOR PUTEA SCOTOCI MAI USOR CONTURILE – Guvernul Citu..


PROCURORII VOR PUTEA SCOTOCI MAI USOR CONTURILE – Guvernul Citu a dat liber pentru PICCJ, DNA, DIICOT si SIIJ sa acceseze registrul conturilor bancare de la ANAF. ..

CRAPA FIEREA IN STELICA – Ministrul Justitiei Stelian Ion moare..


CRAPA FIEREA IN STELICA – Ministrul Justitiei Stelian Ion moare de ciuda ca PNL a inceput sa ezite asupra desfiintarii SIIJ: „Pana acum PNL era de acord cu desfi..

copyright © 2021 mesagerul.ro