Mesagerul.ro

librex.ro
librex.ro

STIRI luju

DISTRUGEREA JUDECATORULUI CCR – Inalta Curte desira fir cu fir ..


DISTRUGEREA JUDECATORULUI CCR – Inalta Curte desira fir cu fir inscenarea procurorilor DNA Doru Tulus, Marius Vartic si Claudiu Dumitrescu impotriva fostului judec..

UNBR CONDAMNA COMPLETUL NEGRU – Liderii avocatilor ii dezbraca ..


UNBR CONDAMNA COMPLETUL NEGRU – Liderii avocatilor ii dezbraca in piata publica pe judecatorii ICCJ Ionut Matei, Florentina Dragomir si Ioana Ilie pentru decizia s..

UN MORT SI 18 ACHITARI CRUNTE – Dezastru de proportii pentru DN..


UN MORT SI 18 ACHITARI CRUNTE – Dezastru de proportii pentru DNA la Tribunalul Vrancea. Parchetul anticoruptie a incasat achitari pe linie intr-un dosar vizand pre..

CINE SI DE CE NU VREA TESTELE RAPIDE IN SCOLILE DIN ROMANIA? – ..


CINE SI DE CE NU VREA TESTELE RAPIDE IN SCOLILE DIN ROMANIA? – Testele COVID-19 pe baza de saliva - solutie salvatoare in UE, marul discordiei intre oficialii roma..

OFICIAL: ABUZURILE DNA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR NU POT FI BAGATE S..


OFICIAL: ABUZURILE DNA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR NU POT FI BAGATE SUB PRES – Curtea de Apel Bucuresti a dat cu flit DNA. Judecatoarea Doina Visan a respins cererea p..

CEDO NU A DAT LIBER LA VACCINAREA OBLIGATORIE – Diversiune sini..


CEDO NU A DAT LIBER LA VACCINAREA OBLIGATORIE – Diversiune sinistra a propagandei globaliste pro-vaccinare obligatorie. Hotararea CEDO „Vavricka si altii vs Repu..

INTARIREA RELATIILOR COMERCIALE - Camera de Comert si Industrie a..


INTARIREA RELATIILOR COMERCIALE - Camera de Comert si Industrie a Romaniei a semnat un Memorandum de Intelegere cu Camera de Comert si Industrie a Ungariei: “ Este..

OUG PE MOTIVARI DUPA DECIZIA CCR – Avocatul Toni Neacsu cere or..


OUG PE MOTIVARI DUPA DECIZIA CCR – Avocatul Toni Neacsu cere ordonanta de urgenta dupa decizia CCR privind motivarea hotararilor penale la pronuntare: „Blocaj im..

CONDAMNAREA LUI ROBERT SFIDEAZA LOGICA JURIDICA – Revolta casei..


CONDAMNAREA LUI ROBERT SFIDEAZA LOGICA JURIDICA – Revolta casei de avocatura Iordachescu & Asociatii fata de motivarea „Completului negru” de la ICCJ privind a..

COMPLETUL NEGRU A CONDAMNAT FARA PROBE – Avocatul Gabriel Zbarc..


COMPLETUL NEGRU A CONDAMNAT FARA PROBE – Avocatul Gabriel Zbarcea destrama decizia judecatorilor ICCJ Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie de conda..

PROCURORII MILITARI II FAC FELUL LUI PIRLOG – Actiune fara prec..


PROCURORII MILITARI II FAC FELUL LUI PIRLOG – Actiune fara precedent impotriva adjunctului Parchetului Tribunalului Militar Bucuresti Bogdan Pirlog: 25 de procuror..

HARTUIREA JUDECATOAREI TUDORACHE – Halucinant: fosta judecatoar..


HARTUIREA JUDECATOAREI TUDORACHE – Halucinant: fosta judecatoare Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi a fost sanctionata disciplinar de CSM, dupa ce..

CAB APARA LIBERTATEA PRESEI – Jurnalistul Lucian Davidescu a ca..


CAB APARA LIBERTATEA PRESEI – Jurnalistul Lucian Davidescu a castigat procesul in care i se cereau daune morale de 100.000 euro si eliminarea de pe internet a unor..

EXCEPTIA CARE A ZGUDUIT JUSTITIA – Exclusiv. Iata cum avocatul ..


EXCEPTIA CARE A ZGUDUIT JUSTITIA – Exclusiv. Iata cum avocatul George Zlati a convins CCR sa impuna motivarea hotararilor penale odata cu pronuntarea: „Motivarea..

NICUSOR SI PARCHETUL AU BLOCAT O INVESTITIE DE 11 MILIOANE EURO ..


NICUSOR SI PARCHETUL AU BLOCAT O INVESTITIE DE 11 MILIOANE EURO – Dupa scandalul suspendarii PUZ-urilor, primarul Capitalei loveste din nou. Proiectul imobiliar Ic..

DANILET MERGE PE MANA CCR – Judecatorul Vasilica Danilet lauda ..


DANILET MERGE PE MANA CCR – Judecatorul Vasilica Danilet lauda CCR pentru decizia ce impune motivarea hotararilor penale odata cu pronuntarea: „Pana acum, de la ..

AVOCATII SA ALEAGA – Avocata Silvia Uscov propune trei forme de..


AVOCATII SA ALEAGA – Avocata Silvia Uscov propune trei forme de protest dupa atacul “Completului negru ICCJ” la profesia de avocat: “A nu se mai prezenta nic..

BOICOTAREA COMPLETULUI NEGRU E SINGURA SOLUTIE – Avocatii se in..


BOICOTAREA COMPLETULUI NEGRU E SINGURA SOLUTIE – Avocatii se intrunesc in sedinta extraordinara ca sa discute motivarea halucinanta a deciziei de condamnare a avoc..

DOSARUL AYAHUASCA – Gelu Oltean: „Doamna judecator a amanat 5..


DOSARUL AYAHUASCA – Gelu Oltean: „Doamna judecator a amanat 5 termene sa se pronunte intr-un sechestru de bani, justificat de procuror ca fiind pentru cheltuieli..

MOTIVAREA ANTI-AVOCAT – Mult asteptata decizie a judecatorilor ..


MOTIVAREA ANTI-AVOCAT – Mult asteptata decizie a judecatorilor ICCJ Matei, Dragomir si Ilie baga groaza in avocati. Daca avocatul sprijina o cauza poate fi pasibil..

JUDECATORII DE PENAL AU INCALCAT DREPTURILE OMULUI – CCR pune c..


JUDECATORII DE PENAL AU INCALCAT DREPTURILE OMULUI – CCR pune capat practicii abuzive prin care judecatorii penalisti trimiteau condamnatii in inchisoare, fara sa ..

DERAPAJUL PROCUROAREI – Inadmisibil: sefa PJ Dorohoi, procuroar..


DERAPAJUL PROCUROAREI – Inadmisibil: sefa PJ Dorohoi, procuroarea Nicoleta Arpinte, isi bate joc de avocatul Robert Rosu. Arpinte posteaza pe Facebook o caricatura..

STARE DE ALERTA LA INFINIT – Coalitia pentru Apararea Statului ..


STARE DE ALERTA LA INFINIT – Coalitia pentru Apararea Statului de Drept someaza CCR sa solutioneze rapid exceptiile de neconstitutionalitate privind legile 55/2020..

ATENTIUNE NATIUNE: URMEAZA GAZARE CU INFORMARE – Liberalii modi..


ATENTIUNE NATIUNE: URMEAZA GAZARE CU INFORMARE – Liberalii modifica Legea Jandarmeriei instituind obligatia fortelor de ordine de a instiinta populatia cu privire ..

DACA AR FI DUPA STELICA, S-AR DUCE TOTI LA PUSCARIE – Proiectul..


DACA AR FI DUPA STELICA, S-AR DUCE TOTI LA PUSCARIE – Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal prin care MJ a stabilit pedepsele pentru operatiunile cu m..

DACA AR FI DUPA STELICA, AR INTRA TOTI LA PUSCARIE – Proiectul ..


DACA AR FI DUPA STELICA, AR INTRA TOTI LA PUSCARIE – Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal prin care MJ a stabilit pedepsele pentru operatiunile cu mo..

INSCENAREA BINOMULUI, DEVOALATA LA INALTA CURTE – Completul de ..


INSCENAREA BINOMULUI, DEVOALATA LA INALTA CURTE – Completul de 5 al ICCJ a pus cruce dosarului fabricat de DNA si SRI impotriva fostului deputat Cornel Samartinean..

PICCJ A INCERCAT SA SALVEZE PARADITORII DE LA PLOIESTI – Inalta..


PICCJ A INCERCAT SA SALVEZE PARADITORII DE LA PLOIESTI – Inalta Curte a respins cererea de revizuire formulata de PICCJ impotriva deciziei prin care instanta supre..

CCR FACE ORDINE IN DNA – Procurorii anticoruptie nu mai pot ins..


CCR FACE ORDINE IN DNA – Procurorii anticoruptie nu mai pot instrumenta dosare in care nu au competenta. CCR a declarat neconstitutional art. 15 alin. 1 din OUG 43..

BANDEROLA ALBA PENTRU ROBERT – Baroul Bucuresti continua protes..


BANDEROLA ALBA PENTRU ROBERT – Baroul Bucuresti continua protestul fata de abuziva condamnare a avocatului Robert Rosu de catre „Completul negru” de la ICCJ do..

copyright © 2021 mesagerul.ro