Mesagerul.ro

STIRI maramures

ADI DEȘEURI Maramureș: Separă deșeurile la sursă pentru a ev..


Romeo Dobocan, directorul executiv ADI Deseuri Maramureș s-a întâlnit cu șeful serviciului Corp Control din cadrul Poliției Locale, Anca Cărăușan și directo..

Acțiune de ecologizare a Barajului Firiza susținută de ADI De..


Băimărenii sunt invitați sâmbătă 20 august, de membrii V.A.G. Squad și ADI Deșeuri Maramureș intr-o actiune de curatare a Barajului Stramtori-Firiza. Volunt..

Baia Sprie: A fost achiziționată o autoutilitară PRB care să ..


Echipele Direcției Publice Baia Sprie au primit în dotare o autoutilitară care ne va ușura enorm atât munca, cât și presiunea pe bugetul alocat diferitelor lu..

LIVE: Despre CASTANIADA 2022 cu Bogdănel Gavra, consilier local ..


De ce 2,4 mil. de lei pentru Sărbătoarea Castanelor 2022? Pe ce se duc banii? Despre negocierea Cherecheș-Dancus-Ionel Bogdan, în LIVE! Curatenia in cartiere, un..

Baia Mare: Zilele Sf. Ștefan-program. Biletele la recitalul Pian..


În intervalul 15-21 august 2022, în municipiul Baia Mare sunt organizate Zilele Sfântului Ștefan. Evenimentele culturale și religioase sunt organizate de Parohi..

Un nou parc în zona Colonia Topitorilor. Pap Zsolt István, vice..


Viceprimarul municipiului Baia Mare, Pap Zsolt István a făcut câteva precizări pe pagina sa de Facebook, referitoare la noul parc care va prinde viață în zona..

8,5 milioane de euro pentru Borșa. Este cea mai mare sumă din j..


Prin Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, localitatea Borșa a primit 8,5 milioane de euro. Primarul Ion Sorin Timiș a precizat pe pagina sa, ..

Cod GALBEN hidrologic pentru județele Maramureş, Bistriţa Năs..


CJSU Maramureș a transmis astăzi, 16 august, o avertizare meteo de Cod Galben hidrologic. Scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe..

CS Minaur Baia Mare va participa la un turneu în Polonia, la Lub..


Înaintea startului noii ediții de campionat în Liga Florilor MOL, CS Minaur Baia Mare va participa la un turneu în Polonia, la Lubin, acolo unde va mai disputa a..

Sportivii de la CS Minaur vor participa la un turneu care se va d..


Băimărenii de la CS Minaur vor mai participa la un turneu înaintea startului de campionat, la Sânnicolau Mare, pe 19-20 august. Vineri, de la ora 16.30, Minaur v..

Echipele SC VITAL intervin pentru remedierea unei conducte avaria..


Apa potabilă va fi furnizată la robinetele localnicilor afectați astăzi, 16 august, în jurul orei 15.00, transmite SC VITAL. Echipele sunt la fața locului. SC ..

ANI: Opt cazuri de incompatibilitate sau conflict de interese..


Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire pe..

Proiectele de lege ale educației dezbătute în sediul PSD Maram..


La propunerea secretarului de stat PSD în Ministerul Educației, Antoaneta Bolchiș, reprezentanți ai mediului de învățământ s-au întâlnit weekendul trecut,..

Atenționare meteo de COD GALBEN de ploi, descărcări electrice ..


Codul galben are ca și interval de valabilitate perioada 16 august, ora 12:00 – 16 august, ora 22:00; fenomene vizate-instabilitate atmosferică temporar accentua..

O bacterie care provoacă o boală infecţioasă gravă, detectat..


Autorităţile sanitare americane au anunţat că mai multe eşantioane de sol şi de apă prelevate din statul Mississippi conţin o bacterie ce provoacă o boală ..

LIVE: Sancțiuni cuprinse între 100 și 300 de lei pentru cetă..


Din 22 august acțiunile de monitorizare a modului în care se respectă separarea la sursă a deșeurilor în Baia Mare vor fi făcute de echipe mixte ADIGIDM-Poli..

SC VITAL: Mai multe străzi din Baia Sprie fără apă potabilă..


Mai multe străzi din orașul Baia Sprie sunt fără apă potabilă după ce o conductă s-a spart. Echipele SC VITAL sunt la fața locului pentru remedierea defecț..

A VIII-a ediție a Târgului “Bun de Maramureș” a adunat mul..


Curioși de produsele realizate în gospodăriile meșterilor populari și ale producătorilor locali, oamenii au vizitat fiecare stand, iar la atelierul de coacere ..

Preţul petrolului scade în continuare, pe fondul temerilor priv..


Preţul petrolului a scăzut marţi, deoarece datele economice sumbre de la principalul cumpărător de ţiţei – China – au reînnoit temerile privind o..

Ucraina: Flota rusă din Marea Neagră sprijină ofensiva terestr..


Flota rusă din Marea Neagră continuă să utilizeze rachete de croazieră cu rază lungă de acţiune pentru a sprijini ofensiva terestră din Ucraina, a declarat ..

Un avion de vânătoare a escortat o aeronavă de recunoaştere b..


Ministerul rus al apărării a informat luni că o aeronavă de recunoaştere britanică a încălcat frontiera aeriană a Rusiei în apropiere de Capul Sviatoi Nos,..

Auto: Formula E – Portughezul Antonio da Costa, de la DS-Techee..


Pilotul portughez Antonio Felix da Costa va concura pentru Porsche începând din sezonul 2023 al Campionatului Mondial de Formula E, competiţie rezervată monopost..

600 de polițiști de frontieră maramureșeni vor desfășura ac..


În perioada 12-15 august a.c., Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației şi-a adaptat misiunile în scopul fluidizării traficului în..

Peste 70 de pompieri de la ISU Maramureș vor fi la datorie și ..


Pompierii militari maramureșeni vor fi la datorie și în minivacanța prilejuită de marea sărbătoare creștină a “Adormirii Maicii Domnului”. Peste 70 de p..

IPJ MM: În acest weekend vor fi instituite filtre, pe principale..


Polițiștii maramureșeni vor fi la datorie în week-end-ul prelungit marcat de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului pentru asigurarea climatului de ordine și s..

Allurene Cosmetics- produsele românești de care te vei îndrăg..


Sub mottoul „Your new bff is here!”, Allurene Cosmetics își propune să fie cea mai bună prietenă a consumatoarelor, oferind sfaturi de îngrijire în ceea..

Proiecte finanțate prin Programul ”Anghel Saligny” pentru Ma..


Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Ang..

Bogdănel Gavra, consilier local: Administrația publică locală..


Administrația publică locală trebuie să reprezinte interesele băimărenilor și nu ale companiilor multinaționale, firme care realizează venituri foarte mari ..

APIA: Acordarea plăților în avans pentru fermieri..


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de 16 octombrie 2022 va demara Campania de plată în avans pentru..

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop a fost prezent la CARAVANA ..


Caravana “CE VOR ROMÂNII” împreună cu președintele CNC, Claudiu Târziu și prim-vicepreședintele, Marius Lulea au fost prezenți în filiala AUR Maramureș..

copyright © 2022 mesagerul.ro