Mesagerul.ro

STIRI maramures

LIVE: Ionel Bogdan a plecat astăzi la Paris de pe Aeroportul Int..


Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan a făcut un Live inedit astăzi de pe Aeroportul Internațional Maramureș înainte de a decola spre Par..

Terenuri de sport în cartiere. Consilierul local Bogdănel Gavra..


În goana după prosperitate materială și o calitate mai bună a vieții personale, uităm de riscurile inerente pe care le aduce democrația sălbatică și scăp..

Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit viz..


De Ziua Internațională a Muzeelor, cinci muzee din Baia Mare oferă acces gratuit vizitatorilor. ”Consiliul Județean Maramureș vă invită prin instituțiile d..

ANUNȚ: Mai multe străzi din Baia Sprie nu vor fi alimentate cu ..


Primăria Baia Sprie a transmis astăzi, 17 mai 2022, un anunț important. Mai multe străzi din oraș vor avea sistată alimentarea cu gaze naturale. ”Delgaz Grid..

Tânăr lovit în cap de crengile unui copac în cădere, în pă..


Un apel la 112 i-a determinat pe salvamontiști să se pună în mișcare de urgență. Apelantul a solicitat sprijinul acestora, dar și a unui echipaj medical, dup..

Steaua și Minaur își caută locul pe podium într-un meci dire..


Miercuri după-amiază, Sala sporturilor “Radu Voina” din Sighișoara va fi gazda partidei dintre Steaua București și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etape..

Canada este pregătită să trimită nave în România pentru a e..


Canada este pregătită să trimită nave în România pentru a exporta grâul blocat în Ucraina de invazia rusă, a declarat ministrul canadian al afacerilor exter..

Patriotismul de paradă și anarhia civică!..


Credeam că mai există o șansă să ne educăm noile generații pe principii solide și viabile. Dar am sentimentul cert că ne confruntăm cu un paradox care ne t..

28 de agenți economici avertizați de inspectorii ITM Maramureș..


Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de mun..

SC VITAL: Care sunt condițiile de branșare la sistemul public d..


Regulamentul de organizare si funcționare a Serviciului public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, consolidat și armonizat pentru județul Maramure..

Drumul de la ghișeu la digital în administrație..


Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă parteneriatul cu mediul de afaceri, prin participarea, în data de 18 mai, la o sesiune de dezbateri c..

Șapte decese în urma furtunilor de nisip care au lovit Irakul ..


Furtuni puternice de nisip au acoperit din nou luni capitala Irakului, Bagdad, cu un strat gros de praf şi au provocat mai multe decese în Siria învecinată, rela..

Emisiune LIVE: Consilierul local Cornel Varga va spune Bună dimi..


Cornel Varga a fost invitatul matinalului din această dimineață. Consilier local, fost consilier județean, Varga are o experiență vastă în administrația pub..

Consiliul Județean Maramureș a organizat în Cipru-Ziua Națion..


În perioada 13-15 mai, Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Ambasada României în Cipru și cu Ansamblul Folcloric Național “Transilvania” au org..

Vezi aici, programul spectacolelor din săptămâna curentă de l..


Teatrul Municipal Baia Mare a transmis astăzi, 16 mai, programul spectacolelor care urmează să se desfășoare în săptămâna curentă. Astfel, marți, 17 mai, ..

Cărăuș surprins cu țigări de contrabandă pe raza localită..


Un cărăuș a fost surprins de polițiștii de frontieră în timp ce transporta țigări de contrabandă pe raza localității Bârsana. Imediat oamenii legii au a..

Cazul ”Colectiv”–un eșec al justiției nefuncționale!..


Nu s-a schimbat nimic în perioada care a trecut de la explozia pe scena publică a cazul Colectiv. Un proces care după reglementările instanțelor, stabilește c..

Domnițele râului reușesc o ”remondada”..


Revenind în circuitul intern după o pauză de circa două săptămâni, prilejuită și de câștigarea prin neprezentare a jocului din etapa precedentă 3-0 cu C...

26 grade C astăzi în Maramureș..


În județ, vremea va fi usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa amiaza indeosebi in zona de munte unde izola..

De astăzi vaccinarea împotriva COVID-19 se desfășoară la dou..


Începand de astazi, 16 mai, procesul de vaccinare impotriva COVID-19 se desfasoara la centrele de vaccinarea de la Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Op..

Val de căldură în India. Temperaturile au depășit 49 grade C..


Un val de căldură intensă s-a abătut asupra nordului Indiei, temperaturile atingând un record de 49,2 grade Celsius în unele zone din capitala New Delhi, infor..

Clătitele de Baia Sprie cu flori de salcâm, un deliciu. Benefic..


Baia Sprie, orașul mic și cochet de la poalele munților Gutâi avea, în vremea copilăriei mele, primăvara, mirosul inconfundabil al florilor de salcâm. Nu șt..

Gheorghe Șimon, deputat PSD: “Susţin necesitatea sprijinirii ..


Creşterea inflaţiei din ultima perioadă a adus în discuţie o posibilă îngheţare a preţurilor la alimente, o măsură extremă, viabilă doar pe termen scurt..

Până în 21 mai 2022, presiune redusă la robinete în localit..


Pentru realizarea unor lucrări de reparații la rezervorul de apă potabilă din localitatea Groși, S.C. VITAL S.A. anunță consumatorii din localitațile Groși ..

Senatorul Cristian Niculescu Țăgârlaș a participat la o acți..


Weekendul trecut, senatorul Cristian Niculescu Țăgârlaș a participat la o acțiune de împădurire organizată de Prefectura Maramureș. Cristian Niculescu Țăg..

Peste 500 milioane de euro, accesați pentru Fondul Local..


Au fost depuse, în prima oră de la lansarea proiectelor, cereri de finanțare pentru peste 500 de milioane de euro din bugetul total de 2,7 miliarde al Fondului Lo..

APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat ..


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că astăzi, 16 mai 2022, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat ..

I❤️NY..


The post I❤️NY appeared first on Ziarul de Maramures...

Taiwan..


The post Taiwan appeared first on Ziarul de Maramures...

Egipt..


The post Egipt appeared first on Ziarul de Maramures...

copyright © 2022 mesagerul.ro