Mesagerul.ro

STIRI maramures

600 de polițiști de frontieră maramureșeni vor desfășura ac..


În perioada 12-15 august a.c., Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației şi-a adaptat misiunile în scopul fluidizării traficului în..

Peste 70 de pompieri de la ISU Maramureș vor fi la datorie și ..


Pompierii militari maramureșeni vor fi la datorie și în minivacanța prilejuită de marea sărbătoare creștină a “Adormirii Maicii Domnului”. Peste 70 de p..

IPJ MM: În acest weekend vor fi instituite filtre, pe principale..


Polițiștii maramureșeni vor fi la datorie în week-end-ul prelungit marcat de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului pentru asigurarea climatului de ordine și s..

Allurene Cosmetics- produsele românești de care te vei îndrăg..


Sub mottoul „Your new bff is here!”, Allurene Cosmetics își propune să fie cea mai bună prietenă a consumatoarelor, oferind sfaturi de îngrijire în ceea..

Proiecte finanțate prin Programul ”Anghel Saligny” pentru Ma..


Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Ang..

Bogdănel Gavra, consilier local: Administrația publică locală..


Administrația publică locală trebuie să reprezinte interesele băimărenilor și nu ale companiilor multinaționale, firme care realizează venituri foarte mari ..

APIA: Acordarea plăților în avans pentru fermieri..


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de 16 octombrie 2022 va demara Campania de plată în avans pentru..

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop a fost prezent la CARAVANA ..


Caravana “CE VOR ROMÂNII” împreună cu președintele CNC, Claudiu Târziu și prim-vicepreședintele, Marius Lulea au fost prezenți în filiala AUR Maramureș..

Deputatul liberal Florin-Alexandru Alexe a vizitat Mocănița de ..


Împreună cu Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus am vizitat Mocănița, un brand de succes al turismului românesc, a scris pe pagina sa de Facebook, dep..

Baia Mare. Incompetență managerială sau delăsare?..


Activitatea de intreținere a gardurilor vii din municipiul Baia Mare este efectuată de angajații Serviciului Public Ambient Urban, cei care au dotările și resur..

Programul de lucru al SC VITAL SA în ziua de Sfânta Maria..


Luni, 15 august 2022, cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului – Sfânta Maria Mare, casieriile S.C. VITAL S.A. din toate localitățile în care ope..

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș în vizită de lucru la..


Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș alături de prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder a efectuat câteva vizite de lucru la primăriile din județ, r..

Zilele Orașului Baia Sprie sărbătorite prin sport..


Zilele Orașului Baia Sprie sărbătorite prin sport – meciuri demonstrative de fotbal – juniori. Evenimentele sportive sunt organizate de Club Sportiv O..

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: 1,2 miliarde de lei prin..


Peste 100 de proiecte, în valoare de 1.253.058.471,09 lei, au fost aprobate pentru Maramureș în Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, a transmi..

În acest weekend: Târgul ”Bun de Maramureș”-”Dorul pâin..


Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Asociația Rădăcinilor Străbune, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”..

ADI Deșeuri Maramureș: Sancțiuni pentru cei care nu separă de..


Din 22 august acțiunile de monitorizare a modului în care se respectă separarea la sursă a deșeurilor în Baia Mare vor fi făcute de echipe mixte ADIGID Maramu..

80 de deficiențe descoperite la agenții economici de inspectori..


Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de mun..

Jandarmii s-au antrenat la poalele Munților Țibleș..


Jandarmii maramureșeni au desfășurat un antrenament de căutare și salvare a persoanelor a căror viață este pusă în pericol în mediul montan. Antrenamentul..

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator: E momentul să venim cu..


Vineri, 5 august, la sediul PNL Maramureș a avut loc o conferință de presă care a avut ca și temă noile legi ale educației, aflate în consultare publică. Î..

Reducerea abandonului şcolar şi creşterea nivelului de alfabet..


În cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat la sediul PNL Maramureș din municipiul Baia Mare, deputatul Călin Bota a venit cu precizări importante..

4,8 milioane euro pentru 32 de școli din Maramureș. Vezi aici, ..


Vești bune pentru maramureșeni! A fost semnat un contract de finanțare în valoare de 4,8 milioane euro pentru școlile din județ. Finanțarea este acordată de ..

Parlamentarii PNL de Maramureș îi încurajează pe cetățeni s..


În contextul actual, în care sistemul de învățământ din România a suferit în ultimii ani mai multe modificări legislative și măsuri care au condus la un ..

Baia Sprie: Un oraș modern se conduce cu viziune și utilaje mod..


 Am achizitionat și recepționat o mătură stradală de capacitate mare, utilaj care reprezintă una dintre cele mai necesare si importante investiții în ceea c..

Bogdănel Gavra, consilier local: Băimărenii cer soluții imedi..


După ultima ședință de consiliu local primesc tot mai multe mesaje de susținere din partea băimărenilor care însă își exprimă, în număr tot mai mare, n..

Pentru deputatul liberal Călin Bota fond european însemnă inve..


Deputatul Călin Bota consideră că țara noastră ar trebui să valorifice la maxim oportunitățile oferite de banii europeni. În opinia sa, aceste fonduri europ..

Florin-Alexandru Alexe, deputat: Noile legi ale educației prevă..


Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș a anunțat pe o rețea de socializare faptul că noile legi ale educației prevăd un salariu mai mare și motivat. Sa..

Sprijin real pentru fermieri și agricultori..


Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș a anunțat faptul că fermierii a căror recolte sunt afectate de secetă vor primi sprijin de la stat. Demnitarul ..

40 de olimpici în tabăra de vară organizată de Consiliul Jude..


Din 1 august, au început taberele de vară organizate pentru olimpicii maramureșeni de Consiliul Județean Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramure..

Consiliul Județean Maramureș a obținut prelungirea Certificatu..


Consiliul Județean Maramureș a obținut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, până în 31 i..

”Bioarheologie la Baia Mare/Rivulus Dominarumˮ, un proiect ini..


Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, organizează prima Conferință Anuală Internațională din cadrul proie..

copyright © 2022 mesagerul.ro