BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI maramures

RUGBY: Autoritățile centrale române implicate în procesul de ..


Fiind prezenți de două săptămâni în Africa de Sud la un puternic turneu de rugby „Toyota Challenge Cup” găzduit la Bloemfontein, componenții campioanei e..

România a ieșit din zona roșie. Vezi aici, lista țărilor din..


După săptămâni întregi în care România a stat în zona roșie, din data de 28 noiembrie 2021, de la ora 00.00, țara noastră, oficial se găsește în zona g..

Traficant de droguri din Baia Mare, arestat pentru 30 de zile. Î..


Băimăreanul care a fost reținut de procurorul DIICOT-BT Maramureș în urma percheziției domiciliare făcute în data de 24 noiembrie, a fost arestat preventiv p..

Jandarmii maramureșeni sunt la datorie în minivacanța de 1 Dec..


Jandarmii maramureșeni vor fi la datorie și în perioada 27 noiembrie-1 decembrie astfel încât cetățenii să poată petrece în siguranță timpul liber. Janda..

Bărbatul din Tisa care și-a tăiat nevasta cu un cuțit a fost ..


Bărbatul care și-a tăiat nevasta cu un cuțit a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare pre..

Editorial: Habemus Rectio – Qui prodest…Quo vadis..


Joi, 25 noiembrie, ora 15 și un pic, conform punctualității tipic româno-balcano-fanariote, începe ceremonia depunerii jurământului de credință și fidelita..

100 de ani de la înființarea Comisiei de Heraldică Maramureș...


Primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș a primit o diploma aniversară și o medalie autentificată de Monetăria Statului pentru contribuția adusă la promovar..

Maramureș: Sunt anunțate ploi în partea a doua a zilei, dar ș..


Vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei în județ. Cerul va deveni mai mult noros. Pe arii relativ extinse, în partea a doua a zilei si noaptea..

Armata Salvării acordă ajutor oamenilor străzii, dar și copii..


De multe ori, cei mai săraci oameni nu au acces la servicii educaționale, medicale și sociale. Prin intervenții menite să îmbunătățească viața celor mai d..

Franța: Prefectul insulei Martinica interzice circulația pe tim..


Prefectul departamentului Martinica, în Antilele Franceze, a decis joi să instituie o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii în faţa violenţelor urbane n..

Regimul alimentar din ulcerul gastro-duodenal..


Ulcerul gastric sau duodenal este o boală care impune regimuri alimentare diferite,, funcție de simptome, funcție de stadiul evolutiv. În criza dureroasă se rec..

Bani proveniți din traficul de droguri, un pistol și alte obiec..


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus au pus în aplicare ..

Cătălin Cherecheș: ”Victimele violenței domestice pot fi sp..


Peste 100 de persoane au beneficiat, în acest an, de serviciile Centrului Social Tranzit, respectiv de consiliere psihologică și găzduire. Aceste persoane au fos..

Expoziție-”Maramureș: tradiții și povești”-Ziua Naționa..


Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tr..

39 de echipe, în EHF European League, Minaur a intrat direct în..


39 de echipe au fost înscrise în a doua competiție ca valoare din întrecerile continentale, EHF European League. CS Minaur a intrat direct în faza grupelor, la ..

C.S.M.Știința Baia Mare – Toyota Cheetahs premieră pentru am..


În cursul după amiezii de vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 18.15 (ora locală a României), campioana en-titre a României aflată în Africa de Sud la..

70 de locuri de parcare noi, pentru turiștii care vor ajunge în..


70 de locuri de parcare sunt deja pregătite de administrația locală pentru turiștii care vor ajunge în această iarnă la Borșa. Primarul Ion Sorin Timiș spun..

A plătit 3000 de Euro pentru falsificarea unui buletin de analiz..


Inițial, bărbatul a vrut să-și salveze fiul prin falsificarea unui buletin de analiză toxicologică. A dat 3000 de Euro unui interpus, care l-a asigurat că ar ..

Lt. col. ing. Pițiș Marian, noul șef al ISU Maramureș..


Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are un nou inspector șef, în persoana domnului locotenent-colo..

Reținut pentru 24 de ore după ce și-a tăiat fosta nevastă cu..


Un localnic din Tisa a ajuns în Centrul de Reținere din cadrul Poliției Maramureș în urma unui scandal pe care l-a avut cu fosta soție. Acesta i-a aplicat feme..

Parlament-Învestitură Guvern/Șoșoacă: Dacă veți impune vac..


Senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Şoşoacă i-a transmis, joi, de la tribuna Parlamentului, premierului desemnat că dacă va impune vaccinarea obligatorie, ea v..

CS Minaur Baia Mare – Steaua București: 24-31. Alexandru Sabou..


Miercuri seara, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și Steaua București, joc din cadrul etapei a 13-a din Li..

Rusia: Șase morți și zeci de mineri blocați în subteran dup..


Cel puţin şase persoane au murit şi alte zeci au fost blocate joi în subteran după izbucnirea unui incendiu într-o mină de cărbune în regiunea Kemerovo din ..

Tânăra, care a căzut de la etajul 8, începe să-și revină. ..


Tânăra de 18 ani, care în seara zilei de marți, 23 noiembrie, a căzut de la etajul 8 al unui bloc situat pe Bulevardul Traian din Baia Mare începe să-și revi..

Realizarea obiectivului de investiții ”Pod peste Tisa în zona..


În urma semnării Acordului de Parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vede..

NEXT România-Ucraina parcurge o nouă etapă de pregătire..


Marți, 23 noiembrie a.c., Comitetul Comun de Programare al Programului Interreg NEXT România-Ucraina s-a reunit on-line, pentru a stabili activitățile care urmea..

Primul principiu de tratament: regim igieno-dietetic adecvat..


Sunt convinsă că cel puțin o dată ați cautat în cărți, reviste sau pe diverse site-uri ,,cum se tratează,, o anumită boală și ați observat o înșiruire..

De ce este important să verifici periodic instalația electrică..


Defecțiunile apărute la instalațiile electrice au cauzat în primele 8 luni ale anului aproximativ 27% dintre incendiile din locuințe, adică peste 1.300 de ince..

SUA: Un afro-american a fost eliberat după 43 de ani într-o în..


Un afro-american a fost exonerat de la executarea pedepsei şi a fost eliberat marţi de un tribunal din Missouri, după ce a petrecut 43 de ani în închisoare din ..

Restricția de sodiu. Tocmai te-ai așezat la masă și ai pus m..


Tocmai te-ai așezat la masă, și înainte de a gusta prima lingură de mâncare ai pus mâna pe solniță și ți-ai mai pus sare în farfurie? Ești printre cei c..

copyright © 2021 mesagerul.ro