BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI maramures

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: Realizăm un parc indust..


Înființarea de Parcuri Industriale în județul Maramureș reprezintă una dintre prioritățile executivului Consiliului Județean Maramureș. Astfel, primul pas ..

Măsuri de ordine publică asigurate de către jandarmii maramure..


Jandarmii maramureșeni sunt la datorie acţionând atât independent cât și în cooperare cu celelalte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguran..

Angajații vor putea merge la muncă doar cu certificatul verde, ..


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a transmis astăzi, 22 octombrie, măsurile adoptate de CNSU prin Hotărârea nr. 91/22.10.2021, care ur..

Marocul a lansat paşaportul de vaccinare, în pofida protestelor..


Marocul a lansat joi paşaportul de vaccinare anti-COVID-19, primul într-o ţară din Maghreb, dar al cărui caracter obligatoriu pentru accesul în spaţiile publi..

Maramureș: Patru accidente rutiere într-o singură zi..


Neatenția la volan, alcoolul și lipsa permisului de conducere fac să crească numărul victimelor și a pagubelor pe șoselele din Maramureș. Doar ieri, pe raza ..

Handbal: Sala Polivalentă din Craiova, gazda partidei dintre SCM..


Sâmbătă, Sala Polivalentă din Craiova, va fi gazda partidei dintre SCM Craiova și CS Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a 6-a din Liga Florilor MOL. Un duel î..

14 decese și 145 de cazuri noi în ultimele 24 de ore în Maramu..


Grupul de Comunicare Strategică (GCS) București a transmis astăzi, 22 octombrie, la ora prânzului, prin CJSU Maramureș faptul că în ultimele 24 de ore, la niv..

Vezi aici, INCIDENȚA din LOCALITATEA TA! Baia Mare, Sighet, Bor..


Localitatea Boiu Mare se menține și astăzi în capul listei Direcției de Sănătate Publică Maramureș în ceea ce privește numărul persoanelor infectate cu S..

Traseele turistice din Borșa, Cavnic, Șuior şi Valea Vaserului..


Jandarmii montani sunt la datorie și în acest weekend atât în zona staţiunilor montane, cât și pe traseele turistice din Borșa, Cavnic, Șuior şi Valea Vase..

Strada Nicolae Titulescu din Baia Mare a fost închisă, provizor..


Strada Nicolae Titulescu din Baia Mare este închisă astăzi, 22 octombrie, până la ora 16,00. Sunt efectuate lucrări de eliminare a stâlpilor de electricitate ..

Gulliver îi așteaptă pe cei mici la Teatrul de Păpuși din Ba..


Gulliver îi așteaptă pe cei mici, sâmbătă, la spectacol pentru a descoperii minunata țară a păpușilor. Tot sâmbătă, în sala mare a Teatrului Municipal ..

Trei statui gigantice descoperite la sud de celebrul templu al lu..


Trei statui gigantice reprezentând capete de berbeci – dintre care cel puţin una avea şi o cobră deasupra – au fost descoperite la sud de celebrul te..

Doi alpinişti au murit în timp ce escaladau muntele Matterhorn..


Doi tineri alpinişti elveţieni şi-au pierdut viaţa în timp ce escaladau muntele Matterhorn, care are o altitudine de 4.478 metri, a declarat poliţia din canton..

”Deșertul înflorit” odată cu sosirea primăverii australe..


Deşertul Atacama, situat în nordul statului sud-american Chile şi considerat unul dintre cele mai aride din lume, a fost acoperit încă o dată de un covor de fl..

Jandarmii maramureșeni vor verifica modul de respectare a noilor..


Având în vedere situaţia epidemiologică existentă pe teritoriul României și intrarea în vigoare a noilor măsuri dispuse de autorități pentru prevenirea ș..

CJ Maramureș: Drumul de legătură dintre localitățile Coltău..


Au început deja lucrările la drumul de legătură dintre localitățile Coltău și Arieșu de Pădure. Acesta va fi reabilitat și modernizat, transmite Consiliul..

Vineri și sâmbătă, Minaur joacă “dubla” cu Hapoel Ashod ..


Vineri și sâmbătă, de la ora 16.00, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” va fi gazda partidelor de handbal masculin dintre CS Minaur și Hapoel SP Ashdod HC din..

Copilul meu are febră… . Care sunt valorile normale ale temper..


Febra este un răspuns natural al organismului în lupta cu infecțiile. De obicei, febra mare este provocată de o infecție virală, bacteriană, însă poate fi p..

Cinci cetăţeni din Eritreea și Afganistan opriți la frontiera..


Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, în apropierea frontierei de stat, cinci cetăţeni din Eritreea și Afganistan, care au încercat să intre ilegal ..

37 de bilete de tratament disponibile pentru pensionarii din Mara..


Casa Judeţeană de Pensii Maramureş transmite că a fost alocată seria de bilete de tratament cu numarul XV cu începere din data de 31 octombrie 2021, în funcţ..

ISU Maramureș: Cum să prevenim incendiile de toamnă..


Pentru evitarea producerii arderilor necontrolate, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş face ap..

Călăuză reţinută pentru trafic de migranţi, în PTF Urzicen..


Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu autorităţile maghiare, au desfăşurat o acţiune comună în urma căreia au depistat şase cetăţeni si..

Târgul ”Info Trip” Borșa a adunat la un loc 30 de agenții ..


În aceste zile, la Borșa se desfășoară Târgul ”Info Trip” Borșa. La eveniment participă 30 de agenții de turism din țară. Reprezentanții agențiilor ..

PSD a oferit mereu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcut..


Soluția PSD, după scandalul din coaliția de dreapta, este un acord politic pentru învestirea unui guvern de specialiști. Social-democrații nu merg în Parlamen..

Maramureș: Peste 20.000 de sancţiuni aplicate de poliţişti pe..


În perioada ianuarie-septembrie 2021, poliţiştii maramureşeni au continuat acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguran..

Despre facturarea serviciilor de canalizare și epurare..


Atunci când plătim factura la apă, trebuie să știm că nu plătim doar apa rece potabilă, ci și serviciile de canalizare și epurare. Art. 173 din Regulamentu..

Australia şi-a atins obiectivul de vaccinare a populației..


Australia şi-a atins un prim obiectiv de vaccinare miercuri, după ce 70% din totalul rezidenţilor săi cu vârste de peste 16 ani au fost vaccinaţi cu schemă co..

CJ Maramureș: Concurs internațional de istorie și geografie de..


Consiliul Județean Maramureș, în baza relațiilor de înfrățire cu Voievodatul Podkarpackie din Republica Polonă, invită maramureșenii interesați de geograf..

Baia Sprie: Sâmbătă, competiția națională de dans sportiv ..


Competiția națională de dans sportiv ”Cupa Maramureșului” va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, la Complexul Turistic Șuior, Baia Sprie. Evenimentul, aflat ..

Alimentele care reduc colesterolul..


Colesterolul este o grăsime care se găsește în aproape toate alimentele de origine animală, însă niciodată în cele de natură vegetală. De aceea, dacă ai ..

copyright © 2021 mesagerul.ro