BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI maramures

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Simplificăm procedura de adopţ..


PSD simplifică procesul de adopție din România și realizează, în premieră, o centralizare la nivel național cu privire la copiii aflați în situații de ris..

Tânăr de 26 de ani urmărit în trafic de polițiștii băimăr..


Totul a început de pe Aleea Serelor când polițiștii au observat autoturismul care circula pe interzis. Oamenii legii au încercat să-l oprească însă tânăru..

De beat ce a fost, un șofer din Seini a pus la pământ indicato..


Azi-noapte, polițiștii din Seini, în timp ce se aflau în patrulare, au identificat un autoturism, care se deplasa din direcția municipiului Baia Mare înspre or..

Sibian reținut după ce a tâlhărit un bătrân de 98 de ani di..


În urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, sprijiniți de Grupa Canină de la IPJ Maramureș, au identificat ..

58 de permise reținute și 112 amenzi aplicate vitezomanilor, de..


Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaboarare cu Serviciul Rutier Satu Mare, Biroul Rutier Sighetu Marmației și Formațiunea Rutieră Seini au organi..

Cătălin Cherecheș, primar: Pista pentru biciclete se va realiz..


Continuăm reabilitarea malurilor Săsarului. Amenajăm zone de promenadă și relaxare și pistă de biciclete și pe malul stâng al râului Săsar, a precizat pe ..

Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinil..


Consilierii locali au dat curs propunerii venite din partea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș de a extinde rețeaua de stații de încărcare p..

Expoziție-“Primăvara în imagini”..


Vineri, 20 mai, a avut loc vernisajul expoziției “Primăvara în imagini”, organizat în cadrul concursului cu același nume, aflat anul acesta la cea de-a VI-a..

”Martirii Crezului”, seminar desfășurat în zona fostului D..


În zona fostului Depozit de Dinamită al Exploatării Miniere din Baia Sprie (Puțul 5) a avut loc ieri, 20 mai, seminarul Centrului de informare și documentare ..

“Domnițele râului” la ultima deplasare stagională..


Eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc vă propune duminică 22 mai meciurile penultimei etape din faza play-off-ului respectiv cel al play-out-ului. Ce..

Sfârșit de săptmână în siguranță cu Jandarmeria Maramure..


Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării manifestărilor care vor avea loc în acest sfârșit de s..

Bun de Maramureș, sâmbătă și duminică la Muzeul Satului..


Promovarea tradițiilor maramureșene este esențială pentru transmiterea mai departe, către generațiile viitoare, a obiceiurilor cu care ne mândrim în Maramure..

Atenționare METEO de COD GALBEN-Instabilitate atmosferică tempo..


Atenționarea este valabilă în intervalul: 21 mai, ora 15.00 – 21 mai, ora 22.00. În intervalul menționat, în nordul și nord-estul țării vor fi perioad..

Baia Sprie: Campionatul Național Sprint-Urban, 3-5 iunie 2022. V..


În perioada 3-5 iunie 2022, se va desfășura Campionatul Național pe echipe-Campionatul Național Sprint-Urban Et. 3-Trofeul Maramureșului Ed. 51. Organizatorii ..

Bogdănel Gavra, consilier local: ”Cartierele nu trebuie neglij..


Buna funcționare a administrației publice locale presupune realizarea unei comunicări sincere și directe cu cetățenii care trăiesc și muncesc în cartierele ..

Colectare deșeuri electrice și electrocasnice în Ulmeni..


Astăzi, 21 mai, se vor colecta deșeuri electrice si electrocasnice, între orele 10:00 și 16:00, în orașul ULMENI și localitățile aparținătoare: Arduzel, C..

Cristian N. Țâgârlaș a participat la o dezbatere pe tema “R..


Senatorul liberal Cristian N. Țâgârlaș a participat la o dezbatere pe tema “România-Atractivitate economică, oportunități și provocări pentru investi..

Doru Lazăr, mesaj pentru elevii implicați în proiectul ”Mara..


Joi, 20 mai 2022, a avut loc festivitatea de premiere a participanților la activitățile din cadrul proiectului educațional Județean “Maramureșul-unitate în ..

Acțiune de repopulare cu păstrăv a apelor de munte din localit..


Un articol din ziarul Universul din data de 27 martie 1935 ne spune despre primele inițiative de înființa pescării în zona Baia Sprie și dorința de a repopula..

Victoriei, Nucului și Miron Costin, fără apă potabilă. Echip..


Locuitorii care domiciliază pe străzile Victoriei nr. 134-148, Nucului și Miron Costin din Baia Mare nu vor avea apă potabilă la robinete până în jurul orei ..

ADI Deșeuri Maramureș: Continuăm să supraveghem punctele de c..


Continuăm să supraveghem punctele de colectare comune din Baia Mare și să dialogăm cu cetățenii pe tema colectării selective. Colectarea selectivă începe d..

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA PROIECTULUI ”Dotarea Lice..


Liceul Tehnologic Grigore C. Moisil Târgu Lăpuș a demarat implementarea            proiectului ”Dotarea Liceului Tehnologic Grigore C. Moisil, Târgu..

Emisiune LIVE: Florin Boltea Daniel, primarul comunei Grosi si ju..


Florin Boltea Daniel, primarul comunei Grosi si jurnalistul Leontin Cupar față în față in cadrul emisiunii ALTERNATIVE Tema discutiei: Satul in continua transfo..

LIVE: Ionel Bogdan a plecat astăzi la Paris de pe Aeroportul Int..


Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan a făcut un Live inedit astăzi de pe Aeroportul Internațional Maramureș înainte de a decola spre Par..

Terenuri de sport în cartiere. Consilierul local Bogdănel Gavra..


În goana după prosperitate materială și o calitate mai bună a vieții personale, uităm de riscurile inerente pe care le aduce democrația sălbatică și scăp..

Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit viz..


De Ziua Internațională a Muzeelor, cinci muzee din Baia Mare oferă acces gratuit vizitatorilor. ”Consiliul Județean Maramureș vă invită prin instituțiile d..

ANUNȚ: Mai multe străzi din Baia Sprie nu vor fi alimentate cu ..


Primăria Baia Sprie a transmis astăzi, 17 mai 2022, un anunț important. Mai multe străzi din oraș vor avea sistată alimentarea cu gaze naturale. ”Delgaz Grid..

Tânăr lovit în cap de crengile unui copac în cădere, în pă..


Un apel la 112 i-a determinat pe salvamontiști să se pună în mișcare de urgență. Apelantul a solicitat sprijinul acestora, dar și a unui echipaj medical, dup..

Steaua și Minaur își caută locul pe podium într-un meci dire..


Miercuri după-amiază, Sala sporturilor “Radu Voina” din Sighișoara va fi gazda partidei dintre Steaua București și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etape..

Canada este pregătită să trimită nave în România pentru a e..


Canada este pregătită să trimită nave în România pentru a exporta grâul blocat în Ucraina de invazia rusă, a declarat ministrul canadian al afacerilor exter..

copyright © 2022 mesagerul.ro