BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinilor electrice, precizează primarul Cătălin Cherecheș

Consilierii locali au dat curs propunerii venite din partea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș de a extinde rețeaua de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Baia Mare. Astfel, au fost aprobate alte 46 de astfel de stații. Cătălin Cherecheș spune că acestă investiție are menirea de a îmbunătăți sistemul de transport. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: ”Investiția, a cărei valoare se ridică la aproximativ 1,5 milioane euro, are ca scop îmbunătățirea sistemului de transport, precum și asigurarea unui echilibru între valorificarea modurilor și a infrastructurii de transport tradiționale cu necesitatea de modernizare și asigurare a consumului eficient […] The post Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinilor electrice, precizează primarul Cătălin Cherecheș appeared first on Ziarul de Maramures.

Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinil

Consilierii locali au dat curs propunerii venite din partea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș de a extinde rețeaua de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Baia Mare. Astfel, au fost aprobate alte 46 de astfel de stații. Cătălin Cherecheș spune că acestă investiție are menirea de a îmbunătăți sistemul de transport. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: ”Investiția, a cărei valoare se ridică la aproximativ 1,5 milioane euro, are ca scop îmbunătățirea sistemului de transport, precum și asigurarea unui echilibru între valorificarea modurilor și a infrastructurii de transport tradiționale cu necesitatea de modernizare și asigurare a consumului eficient […]

The post Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinilor electrice, precizează primarul Cătălin Cherecheș appeared first on Ziarul de Maramures.

copyright © 2022 mesagerul.ro