BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Romeo Dobocan și Ana Avram vă spun Bună dimineața, Baia Mare! Bună dimineața, Maramureș!

Dublarea prețului cerută de Drusal a fost respinsă. AGA a acceptat o modificare de aproape 4 ori mai mică. Operatorul a anunțat înainte de votul din AGA că nu va accepta o modificare de preț sub ceea ce a cerut și că va deschide un nou proces impotriva ADIGIDM. Modificarea tarifului de colectare se va face în cele 31 de UAT-uri componente. Începând cu 1 iunie tariful de colectare a deșeurilor reciclabile va fi de 346,40 de lei/tonă, față de 270,27 de lei/tonă cât este în prezent. Colectarea deșeului rezidual va costa 118,20 de lei/tonă, comparativ cu tariful de 89,36 […] The post Romeo Dobocan și Ana Avram vă spun Bună dimineața, Baia Mare! Bună dimineața, Maramureș! appeared first on Ziarul de Maramures.

Romeo Dobocan și Ana Avram vă spun Bună dimineața, Baia Mare!

Dublarea prețului cerută de Drusal a fost respinsă. AGA a acceptat o modificare de aproape 4 ori mai mică. Operatorul a anunțat înainte de votul din AGA că nu va accepta o modificare de preț sub ceea ce a cerut și că va deschide un nou proces impotriva ADIGIDM. Modificarea tarifului de colectare se va face în cele 31 de UAT-uri componente. Începând cu 1 iunie tariful de colectare a deșeurilor reciclabile va fi de 346,40 de lei/tonă, față de 270,27 de lei/tonă cât este în prezent. Colectarea deșeului rezidual va costa 118,20 de lei/tonă, comparativ cu tariful de 89,36 […]

The post Romeo Dobocan și Ana Avram vă spun Bună dimineața, Baia Mare! Bună dimineața, Maramureș! appeared first on Ziarul de Maramures.

copyright © 2022 mesagerul.ro