BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Achiziție MEDCITY în centrul Timișoarei

Achiziție MEDCITY în centrul Timișoarei

MEDCITY a achiziționat de la Folli Follie Group o clădire premium de peste 1.000 de metri pătrați în centrul Timișoarei, în cadrul unei tranzacții intermediate de Colliers.

MEDCITY își face intrarea în orașul de vest, extinzându-și portofoliul de clădiri sub conceptul The Medical Mall, dedicate exclusiv operatorilor din domeniul sănătății și activităților conexe.

Situat pe Bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara, imobilul cumparat de MEDCITY va fi transformat într-o facilitate dedicată exclusiv activităților de asistenta medicala, unde operatorii medicali își vor putea oferi serviciile la cele mai înalte standarde.

În prezent, MEDCITY deține și administrează un portofoliu de 10 clădiri în România, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 17.000 de metri pătrați, din care peste 97% sunt deja închiriate de mari branduri din piața de sănătate din România, precum Regina Maria, Synevo, Catena. , Diaverum, Medima Health, Emerald, Mediplus și Laurus Medical membri ai grupului Medicover, Aqua Clinic, Alpha Clinic sau DigestMed.

Mall-urile medicale dezvoltate de MEDCITY în România au însumat până acum investiții de peste 27 de milioane de euro, iar planurile companiei pentru următorii doi ani sunt extinderea sau dezvoltarea de noi proiecte, atât în orașe actuale, cât și noi, precum Cluj, Brașov, Constanța, Oradea, Sibiu.

„MEDCITY intenționează să schimbe utilizarea clădirii într-un spațiu de servicii medicale, în care să atragă unele dintre cele mai mari nume de pe piața serviciilor medicale din România. Am căutat activ o clădire care să răspundă tuturor cerințelor clienților MEDCITY din Timișoara, fiind implicați și în obținerea de documente și clarificarea tuturor situațiilor apărute în timpul procesului de due diligence. Având o echipă cu multe conexiuni în zona serviciilor legate de imobiliare pe piața de vest, precum și o foarte bună cunoaștere a pieței de terenuri, clădiri și investiții din regiune, ne-au ajutat și în dezvoltarea imobiliară a FF Group România”, spune Silviu Carlan, Senior Associate la Colliers România.

MEDCITY Healthcare Property Development, este singurul investitor și dezvoltator de clădiri exclusiv pentru servicii de sănătate din Europa de Sud-Est. MEDCITY a dobândit în ultimii 15 ani o experiență solidă în proiecte de infrastructură medicală (peste 50.000 de metri pătrați), dezvoltând până acum un portofoliu de proiecte special concepute pentru activitățile de sănătate, creând astfel cea mai mare rețea de clădiri din sud-estul Europei dedicate exclusiv acestui lucru. profil (Atena, București, Iași, Craiova, Constanța, Buzău, Galați, Brăila, Focșani, Calarasi, Petroșani).

Viziunea MEDCITY este de a crea ecosisteme inovatoare de asistență medicală prin dezvoltarea proiectelor în apropierea zonelor urbane majore, oferind astfel pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății unități de îngrijire medicală în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Compania operează ca dezvoltator imobiliar de asistență medicală, acoperind în același timp o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi design, consultanță tehnică de specialitate și management de proiect. MEDCITY este membru al Grupului de Companii SOFMEDICA, lider în inovare în sectorul sănătății, activ în Europa din 1994 în România, Grecia, Ungaria, Bulgaria și Cipru.

copyright © 2024 mesagerul.ro