BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Agricover Holding S.A. își schimbă planurile de listare la Bursa de Valori București.

Agricover Holding S.A. își schimbă planurile de listare la Bursa de Valori București.

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA („Agricover” sau „Societatea”) a decis să nu mai continue procesul de listare a acțiunilor Societății la Bursa de Valori București din cauza faptului că, în condițiile actuale de piață, nu ar îndeplini parametrii prevăzuți inițial.

„Cu o situație financiară solidă și fiind pe deplin conștienți de contextul geo-politic, macroeconomic și al piețelor financiare, ne-am asumat un risc calculat. Vom continua cu planurile noastre știind că modelul nostru de afaceri inovator ne va asigura profitabilitatea și obiectivele de creștere. Rămânem angajați față de cele mai înalte standarde de guvernanță corporativă, continuând în același timp angajamentul nostru de a promova inovația pentru fermieri. Dorim să ne exprimăm recunoștința tuturor investitorilor care au participat la acest proces”, a declarat Liviu Dobre, CEO Agricover Holding.

Agricover Holding este dedicată impulsionării creșterii durabile în sectorul agricol, continuând în același timp să lucreze îndeaproape cu acționarii, clienții și partenerii săi pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung.

În ultimele două decenii, Agricover a jucat un rol cheie în sprijinirea fermierilor din România, oferind acces la inputuri agricole, soluții de finanțare și inițiative emergente de digitalizare care promovează agricultura durabilă și de înaltă performanță. Angajamentul neclintit al companiei față de principiile solide de guvernanță corporativă, management pragmatic, transparență și responsabilitate ne-a poziționat ca un jucător proeminent în sectorul agricol din România.

Agricover Holding este un grup de companii de top în agrobusiness-ul european. Cu peste 22 de ani de experiență în sector și o abordare antreprenorială a dezvoltării afacerilor, Agricover este un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung. Agricover Holding include liniile de business Agricover Distribution, specializată în distribuția de inputuri agricole; Agricover Credit, instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor; și Agricover Technology, prin care fermierii au acces la cele mai recente inovații în agricultura digitală globală.

copyright © 2024 mesagerul.ro