BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ai încredere în tine! Dar în ei...?

Ai încredere în tine! Dar în ei...?

"Slava grevei! Că în felul ăsta s-a mai stopat desfășurarea programului de mai jos, la care au participat deja 40.000 de adolescenți și de copii din clasele gimnaziale cu sprijinul a peste 3.600 de cadre didactice.

”Programul Dove - Ai încredere în tine, adresat elevilor din clasele gimnaziale, are ca scop combaterea acestor influențe negative și încurajarea dezvoltării încrederii în sine a adolescenților, începând cu încrederea în propria înfățișare. Până în prezent, cu ajutorul a peste 3.600 de cadre didactice care au accesat resursele gratuite din cadrul programului, aproape 40.000 de adolescenți români au participat la atelierele Dove - Ai încredere în tine. Programul se află în al treilea an de implementare în școlile din România, cu ajutorul partenerilor World Vision și Wellbeing Institute și cu sprijinul Ministerului Educației.”

*

După cum ni se spune, entuziaștii profesori care participă vor fi recunoscuți ca agenți ai schimbării, lucru esențial în noul regim al creditului social, pe cale de instaurare:

”La finalul trainingului, profesorii primesc o adeverință de participare. Cei care implementează programul la clasă și scriu un e-mail la adresa contact@aiincredereintine.ro, care să conțină numărul de elevi care au beneficiat de program împreună cu alte dovezi din cadrul atelierului, primesc un certificat de implementare a programului, dar și diplome de participare pentru elevii lor.”

https://www.didactic.ro/stiri/programul-dove-ai-incredere-in-tine-cum-predam-stima-de-sine-la-scoala-atelierul-pentru-adolescenti-dove-ai-increderea-in-tine?fbclid=IwAR1l5e59FtIxh3l1hXwo-h7XpLq3GfIBh61c13bY_Eu9TQSkZWZh2PcQFj0

https://www.didactic.ro/stiri/programul-dove-17-mai-2023-training-online-gratuit-pentru-profesori-dove-ai-incredere-in-tine?fbclid=IwAR3vCKzczxVFZlxyx5lK9QGURD-i4B7IEuu4aw-_2WXzOm2CruiVyGDnR4E

*

Așadar, corporația Unilever, prin intermediul mărcii Dove, cu autorizarea MEC și cu sprijinul a mii de cadre didactice, ”implementează” în școli programe despre imaginea de sine a adolescenților.

Programul lui Dove trimite la sfarsitul prezentarii pentru profesori la niște resurse. Care duc spre ONGuri LGBT/trans. Amandoua sunt din UK și ne învață - pe noi și pe copiii noștri - despre cum să fii un aliat trans. ”Stima de sine” duce direct la ura față de natură, se pare.

E normal, pentru că acest program a fost conceput de Phillippa Diedrichs, universitar dedicat misiunii dărâmării ”patriarhatului”.

https://www.phillippadiedrichs.com/

*

Oricum, totul e perfect legal, în profund acord cu legile educației prezente și viitoare. Și nimeni nu va face NIMIC!"

Preluare de pe Facebook: Mircea Platon

copyright © 2024 mesagerul.ro