BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Aramco din Arabia Saudită sunt „prevăzuți să devină” un sponsor important FIFA

Aramco din Arabia Saudită sunt „prevăzuți să devină” un sponsor important FIFA

Giganții petrolieri de stat Aramco din Arabia Saudită sunt „prevăzuți să devină” un sponsor important FIFA, cu o înțelegere estimată la aproximativ 84 de milioane de lire sterline pe an.

Aramco - care este cea mai profitabilă companie din lume - se așteaptă să intre într-o relație cu organismul de conducere mondial al fotbalului, care va dura până în 2034. Acordul vine la doar câteva săptămâni după ce Arabia Saudită a devenit singurul ofertant care găzduiește Cupa Mondială din 2034 și a câștigat drepturi, după ce Australia a decis să nu depună o ofertă, după ce FIFA a acordat o fereastră de 25 de zile pentru a-și exprima interesul atunci când termenul limită a fost anticipat în mod neașteptat.

Acordul de sponsorizare, raportat de The Times, ar face compania petrolieră FIFA să devină cel mai mare sponsor plătitor al companiei petroliere, negocierile se spune că sunt într-un stadiu avansat între cele două părți.

Unii fani de pe rețelele de socializare și-au exprimat scepticismul față de parteneriat, având în vedere intenția Arabiei Saudite de a găzdui Cupa Mondială, deoarece un utilizator X a scris: „Fotbalul s-a terminat. A fost rău sub [Sepp] Blatter, dar este mai rău acum”, în timp ce un alt fan a comentat: „Cred că am preferat FIFA lui Blatter față de Infantino”.

copyright © 2024 mesagerul.ro