BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Atacul asupra lui Florin Roman evidențiază absența de caracter și lipsa de conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu.

Atacul asupra lui Florin Roman evidențiază absența de caracter și lipsa de conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu.


Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat marți că „atacul” lui Dan Vîlceanu asupra lui Florin Roman demonstrează o gravă lipsă de caracter și conduită morală, descriindu-l drept „condamnabil” și „inacceptabil”. Ciucă a cerut conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare. „Violența fizică este inacceptabilă, mai ales când se petrece în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni pentru a lucra în interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, respectând regulile. Cum putem lucra mai bine pentru țară și pentru români dacă nu respectăm reguli de bază?”, a scris Ciucă pe Facebook.

El a insistat ca conducerea Camerei Deputaților să ia măsurile adecvate în această situație. „Atacul asupra domnului Florin Roman arată o profundă lipsă de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, ceea ce este condamnabil și inacceptabil. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare”, a adăugat liderul PNL.

Incidentul dintre deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu a avut loc marți, în plenul Camerei Deputaților și în afara sălii de ședință. Roman a afirmat că a fost agresat fizic, susținând că a primit „o lovitură cu genunchiul în zona nasului” și a anunțat că va depune plângere penală.

Deputatul Dan Vîlceanu a declarat că nu a fost vorba de o bătaie și că doar l-a luat pe Roman după umeri și l-a condus afară din sala de plen după un schimb de replici. „Nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a spus Vîlceanu pentru HotNews.ro. Fost membru al PNL, Vîlceanu a părăsit partidul în octombrie și s-a alăturat formațiunii Forța Dreptei, fondată de Ludovic Orban.

copyright © 2024 mesagerul.ro