Mesagerul.ro

Carrefour - Paznic la datorie

Carrefour - Paznic la datorie

Paznicii din Carrefour sunt interesati in scanatul temperaturii clientilor decat sa pastreze distanta si sa poarte masca de protectie.

Dupa viteza cu care se reped sa masoare temperatura cu acele camere portabile de 50 lei, se pare ca au primit mai mult decat indicatii.

Ce nu le-a spus nimeni este ca masca de protectie se poarta in orice moment al muncii lui de paznic indiferent de activitatea pe care o presteaza pe durata muncii lui de paznic.

Un paznic ca cel din poza de mai sus, se apropie de clienti la o distanta de 0.5 m pentru a masura temperatura care intra. Sa presupunem ca aceasta masuratoare este cumva in regula daca n-ar fi o prostie.

Ceea ce nu este in regula este ca acest paznic, odata ce este infestat cu UN VIRUS , devine FOCAR de INFECTIE si poate trimite virusul catre sute de oameni intr-o singura zi.

Daca nu s-a intamplat pana acum inseamna ca nu se va intampla. Pentru ca virusul este o forma de viata care asteapta greseli. Si atunci cand aceste greseli au loc intr-o anumita ordine, dezastrul se poate intampla.

Si atunci sa vedem ce-or spune si mai ales ce justificari vor avea magazinele Altex si Carrefour care n-au inteles ca un om cu sonda termica in mana nu este mai mult decat un om cu ceva in mana.

copyright © 2021 mesagerul.ro