BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Conferință în educație

Conferință în educație

Conferința „Educație financiară pentru dezvoltare economică și creșterea afacerilor” va fi organizată la Brașov pe 18 mai.

Demarat la București, proiectul național „Educație financiară pentru dezvoltare economică și creșterea afacerilor” ajunge la Brașov pe 18 mai. Evenimentul este organizat de Ziarul News în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Local ADAA și reprezintă o oportunitate de conștientizare la nivel individual și antreprenorial al nevoii de educație financiară, contribuind la afaceri de succes.

„Educația financiară este importantă pentru dezvoltarea economică, deoarece îi ajută pe antreprenori să înțeleagă și să ia decizii financiare informate. Acest lucru poate duce la o creștere mai rapidă și mai durabilă a afacerii, la mai puține eșecuri și la o mai mare satisfacție a clienților și angajaților. Educația financiară poate contribui și la creșterea accesului la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii, care sunt considerate motorul creșterii economice. Dacă antreprenorii înțeleg cum să-și gestioneze eficient finanțele, este foarte probabil să obțină finanțarea necesară pentru a-și dezvolta afacerile”, a declarat Andreea Negru, fondator ADAA.

Conferința „Educație financiară pentru dezvoltare economică și creșterea afacerilor” se bucură de parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, sub patronajul Consiliului Județean Brașov și are loc la Biblioteca Județeană „George Barițiu”.

La deschiderea oficială vor fi prezenți Bogdan Dumea, secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Anca Dragu, fost ministru al Finanțelor și senator al României, Adrian Vestea, președintele Consiliului Județean Brașov, Cosmin Roșia, director general al Camera de Comerț și Industrie Brașov. Evenimentul va fi moderat de Andreea Negru, președinte fondator al ADAA.

copyright © 2024 mesagerul.ro