BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cristiano Ronaldo în continuare cu Herbalife.

Cristiano Ronaldo în continuare cu  Herbalife.

Herbalife extinde parteneriatul lui Cristiano Ronaldo de-a lungul unui deceniu în calitate de sponsor oficial pentru nutriție.

„Pe măsură ce intrăm într-o nouă eră la Herbalife, suntem încântați că Ronaldo va fi alături de noi într-un parteneriat axat pe angajamentul față de nutriție, fitness și de a trăi cea mai bună viață”, a declarat Michael Johnson, Președinte și Chief Executive Officer, Herbalife.

Herbalife, o companie globală de sănătate și wellness, a anunțat reînnoirea sponsorizării sale cu simbolul internațional al fotbalului, Cristiano Ronaldo. Relația, care a început acum un deceniu în 2013, va continua, Herbalife fiind partenerul exclusiv al lui Ronaldo în legătură cu categoria de produse de nutriție, wellness și performanță sportivă.

Cristiano Ronaldo, considerat unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, a câștigat 34 de trofee în cariera sa, inclusiv șapte titluri de ligă în Anglia, Spania și Italia, cinci Ligi ale Campionilor UEFA, patru Cupe Mondiale a Cluburilor FIFA, Campionatul European UEFA și UEFA. Liga Națiunilor. De asemenea, este primul jucător din istorie care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive.

Are numeroase premii personale, inclusiv cinci premii Balonul de Aur, patru pantofi de aur europeni și două premii pentru Cel mai bun FIFA. El a marcat peste 830 de goluri oficiale în cariera de seniori pentru club și țară, deținând recordul celui mai mare marcator din istoria fotbalului masculin.

„Herbalife a fost o parte importantă a alimentației mele bazate pe performanță, ajutându-mă de peste un deceniu să-mi trăiesc cea mai bună viață”, a spus Cristiano Ronaldo. „Este satisfăcător din punct de vedere personal și profesional să poți ajuta alți sportivi din întreaga lume să înțeleagă modul în care produsele nutritive îi pot ajuta să performeze mai bine.”

Sportivii sponsorizați de Herbalife folosesc produsele companiei înainte, în timpul și după antrenament și jocuri. Ca parte a angajamentului său continuu de a îmbunătăți nutriția și performanța sportivă în 2013, Herbalife a lansat Herbalife24® CR7 Drive în colaborare cu Cristiano Ronaldo, o băutură sportivă concepută special pentru a satisface nevoile nutriționale ale legendei mondiale a fotbalului și pentru a beneficia sportivii de toate nivelurile din întreaga lume. glob. Linia de produse sportive Herbalife24 este folosită și de consumatorii interesați să-și îmbunătățească performanța pe teren și în afara ei.

Herbalife sponsorizează cu mândrie peste 190 de evenimente sportive, echipe și sportivi din întreaga lume care exemplifică angajamentul companiei pentru o viață sănătoasă, activă, susținută de o alimentație bună. Pentru a afla mai multe despre sportivii sponsorizați de Herbalife, vizitați https://iamherbalifenutrition.com/sponsored-athletes/.

Despre Herbalife
Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și o comunitate de sănătate și bunăstare de prim rang, care a schimbat viața oamenilor cu produse nutriționale excelente și o oportunitate de afaceri pentru distribuitorii săi independenți din 1980. Compania oferă consumatorilor produse susținute de știință din peste 90 de piețe prin distribuitori antreprenori care oferă coaching individual și o comunitate de sprijin care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ pentru a-și trăi cea mai bună viață.

copyright © 2024 mesagerul.ro