BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Culori de evitat conform zodiei tale.

Culori de evitat conform zodiei tale.

Conceptul de noroc și ghinion ar putea să nu atragă un individ cu discernământ, cu un temperament științific. Totuși, oamenii s-au dedat la ritualuri sau practici încă din vremuri străvechi pentru a aduce noroc și prosperitate. Toate fluxurile de divinație atestă o mare importanță pentru culorile norocoase și ghinioniste pentru semnele zodiacale.

Astrologia chineză, occidentală și vedica — toate subliniază importanța cromoterapiei sau a terapiei culorilor. Se crede că toate culorile afectează oamenii în mod diferit. Acest lucru depinde de zodiile lor, de poziționarea planetelor și de constelațiile din hărțile lor natale. Anumite culori norocoase sau puternice asociate cu fiecare semn zodiacal au, de asemenea, energii pozitive și vindecătoare. În mod similar, unele culori sunt considerate ghinioniste pentru anumite zodii și ar trebui să evite aceste nuanțe pentru a reduce negativitatea în viața lor și pentru a introduce vibrații bune și prosperitate. Să începem:

•Berbec - negru.

Primul semn zodiacal este simbolizat de berbec și este influențat de elementul foc. Planeta conducătoare a Berbecului este Marte. Prin urmare, roșul este culoarea sa norocoasă. Semnul pentru ambiție și unitate ar trebui să evite negrul, deoarece este culoarea lui Saturn și nu este de bun augur cu sensibilitățile berbecului liber gânditor.

•Taur - violet închis.

Semnul de pământ al Taurului, simbolizat de taurul ceresc, este cunoscut a fi statornic, întemeiat și condus de planeta iubirii și a banilor, Venus. Prin urmare, nuanțele moi de alb și roz sunt de bun augur pentru temperamentul lor. Cu toate acestea, se recomandă să evite roșul, deoarece se spune că scoate în evidență încăpățânarea lor inerentă. De asemenea, ar trebui să evite nuanța întunecată a culorii violete a vinetelor.

•Gemeni - portocaliu, galben închis și roșu.

Semnul de aer al Gemenilor este una dintre cele mai curioase, interesante, amabile și sociale semne dintre zodii. Condus de planeta comunicării, Mercur, semnul mutabil este desemnat de Gemeni. Gemenii sunt cunoscuți ca semn de natură dublă. Ei nu ar trebui să opteze pentru culori calde de portocaliu, galben închis și roșu, deoarece își perturbă energia creativă și pun în joc calități negative inerente precum confuzia și neliniștea.

•Rac - negru și visiniu.

Condus de lună, semnul de apă al cancerului este cel mai sensibil dintre toate zodiile. Bândi și cu privire la interior, sunt de obicei calmi, dar pot cădea adesea pradă gândirii excesive și anxietății. Acest semn cardinal ar trebui să evite negrul și visiniul pentru a ține negativitatea departe.

•Leu - alb, roz și pasteluri.

Leul, notat cu leu, este reprezentat de Soare. Cu inima caldă, generoase, magnetice și extrem de pozitive, sunt un semn fix al zodiacului. Se recomandă să stea departe de nuanțele deschise de alb, roz, albastru și pasteluri, deoarece le-ar putea estompa personalitatea altfel electrică.

•Fecioară - portocaliu.

Mercur guvernează acest semn de pământ notat cu simbolul fecioarei. Ele sunt practice și înrădăcinate în lumea fizică. Pretențioși și perfecționiști, le place să planifice totul cu meticulozitate. Culorile pământului, cum ar fi diferite nuanțe de maro și verde, se potrivesc foarte bine cu acest semn. Sunt culorile norocoase ale Fecioarei. Ar trebui să evite nuanțe strălucitoare precum portocaliu, deoarece le dezechilibrează.

•Balanță - neon.

Dacă ar exista un adjectiv pentru a descrie o Balanță, ar fi „bine echilibrat”. Ele sunt guvernate de planeta Venus. Le place totul șic și elegant și chiar și paleta lor norocoasă de culori constă în nuanțe bine echilibrate. Culoarea ghinionistă a zodiacului este culoarea fluorescentă sau neon, deoarece ea afectează pacea lor interioară și îi fac să se simtă dezechilibrati și scăpați de sub control.

•Scorpion - alb și pastel.

Condus de planeta distrugerii, Pluto, acest semn de apă este cel mai intens dintre toate semnele solare și este cunoscut pentru profunzimea emoțională, intuiția și înclinarea spirituală. Acest semn fix este pasional și misterios și se conectează bine cu culorile închise precum negru și violet. Orice prezență de culori deschise, cum ar fi albastru deschis, alb sau pasteluri, nu se aliniază cu nucleul lor.

•Săgetător - maro închis, verde închis și negru.

Ultimul semn de foc al zodiacului, Săgetătorul este simbolizat de arcaș și este guvernat de planeta călătoriei și aventurii, Jupiter. Acestui semn mutabil îi place să meargă în locuri noi, atât la propriu, cât și la figurat și, prin urmare, personalitatea sa se potrivește bine cu albastrul și galbenul strălucitor. Ar trebui să stea departe de culorile monotone cu tonuri de maro închis, verde și negru.

•Capricorn - galben, neon și violet.

Condus de planeta Saturn, Capricornul este ultimul semn de pământ simbolizat de o capră de mare. Culoarea neagră, gri sau kaki este considerată norocoasă pentru un Capricorn. În mod similar, li se recomandă să stea departe de culorile galbene, neon și violet.

•Vărsător - galben, portocaliu și auriu.

Acest semn de gândire este desemnat de planeta Uranus și este un semn de aer. Le place să reflecteze și să privească imaginea de ansamblu, întotdeauna. Acest semn fix ar trebui să meargă pentru albastrul electric amestecat cu argintiu și alte tonuri reci din familie. Cu siguranță ar trebui să evite tonurile calde de galben, portocaliu și auriu. Acestea le perturbă gândirea inteligentă și aduc gânduri negative.

•Pești - bleumarin și albastru închis.

Iubitor de pace și meditativ, ultimul semn al zodiacului este semnul de apă. Peștii sunt indicați cu doi pești care înoată în direcții opuse. Visători si calmi, ar trebui sa opteze pentru roz înroșit si lavandă. Bleumarinul sau albastrul închis este ghinionist pentru energia Peștilor, deoarece se joacă cu liniștea lor sufletească.

copyright © 2024 mesagerul.ro