BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

De ce sa NU platesti cu cardul cand cumperi online

De ce sa NU platesti cu cardul cand cumperi online

De ce sa NU platesti cu cardul cand cumperi online

In data de 04.12.2020 am comandat 2 anvelope de iarna pe site-ul anvelope-oferte . ro

Astazi suntem in 9 Decembrie si nici urma de vre-un semn, nu de anvelope.

Am sunat in call center, dupa ce te tine robotul si-ti spune ca te ajuta si ca este simplu, comod si mai ales rapid!

Dupa aprox 2 minute apelul se inchide, pentru ca liniile sunt ocupate, aici au dreptate, sunt foarte ocupati, incerc sa-mi dau seama cu ce. Si altii au comenzi dar raspund la telefoane. O fi o problema de comunicatie cu Sibiul, mai ales in zilele astea???

Anvelopele au fost si platite cu cardul, pentru ca asa e recomandarea.

In mailul ce vine dupa comanda exista urmatorul text:

"In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri.

Acest e-Mail este generat automat de site-ul anvelope-oferte.ro Comanda se considera valabila numai dupa ce unul dintre operatorii nostri va confirma telefonic sau prin e-Mail posibilitatea onorarii acesteia. In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din cauza lipsei stocului sau a preturilor afisate gresit pentru produsele achizitionate, veti fi informat despre acest aspect in cel mai scurt timp. De asemenea, pentru comenzile care au fost deja achitate, sumele de bani vor fi rambursate fara costuri suplimentare. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si va asiguram ca facem tot ce este posibil pentru a ne imbunatati permanent serviciile.

Va multumim ca ati ales produsele oferite de Anvelope-Oferte.ro"

Asadar am dat comanda dar cu toate ca este platita, aceasta nu este considerata valida.

Pot trage concluzia ca site-ul de mai sus este un colector de bani care in spatele anvelopelor poate desfasura si activitati de colectare/depozitare bani? Sigur ca da.

Ne mai spune ca daca nu pot sa onoreze comenzile vor rambursa banii. Asta dupa cat timp? Una luna? E un altfel de caritatas acest site? Daca dupa 5 zile de la comanda s-a primit un semn, statusul comenzii fiind preluare, cand se vor returna banii? Poate 30 zile, chiar sunt curios.

Daca mai fac cateva comenzi tot pe template-ul asta, o sa trebuiasca sa alimentez cardul si anvelope tot cele vechi.

Asadar de ce sa platesc cu cardul? Ca sa fiu legat de comanda? NU, asa ceva NU se va mai intampla.

Pentru ca imi pare mie comenzile COD cash on deliveri sau ramburs, sunt tratate mai repede, ca poate se rasgandeste. Cele cu cardul pot astepta, ca-s platite.

Un lucru mai este de spus. Acel text trimis pe mail NU este afisat cand se plaseaza comanda, fiind trimis pe mail DUPA comanda. Deci hatz un client care a platit cu cardul si care poate sa astepte bine mersi.

Pe bune?

copyright © 2021 mesagerul.ro