BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Demi Moore și Andrew McCarthy se bucură de reuniunea “St. Elmo’s Fire”.

Demi Moore și Andrew McCarthy se bucură de reuniunea “St. Elmo’s Fire”.

Demi Moore și Andrew McCarthy s-au bucurat de o mini reuniune Brat Pack în weekend.

McCarthy, în vârstă de 60 de ani, a împărtășit o fotografie cu el și Moore împreună pe Instagram, în timp ce și-a lăudat fostul co-star și a dezvăluit că lucrează la un documentar „Brat Pack” despre grupul de actori adolescenți din anii '80, care i-a inclus și pe Rob Lowe, Molly Ringwald și Emilio Estevez. .

„Atât de grozav să văd (pentru prima dată în ani și ani) co-starul meu din St. Elmo's Fire, minunata Demi Moore, și să ajung din urmă pentru documentarul meu Brat Pack”, a scris McCarthy, în vârstă de 60 de ani, alături de fotografia lui cu Moore în care a juxtapus o fotografie din filmul lor din 1985.

Distribuția Sf. Elmo: Unde sunt ei acum?
St. Elmo's Fire a fost debutul lui McCarthy pe marele ecran, în timp ce a fost unul dintre primele filme ale lui Moore după ce a început să lucreze la "General Hospital".

Amândoi au continuat să joace în mai multe filme importante ale epocii, axate pe adolescenți, cu McCarthy jucând în Pretty in Pink (1986), Mannequin (1987) și Weekend at Bernie's (1989), în timp ce Moore a condus o serie de hituri din anii '90. inclusiv Ghost (1990) și Indecent Proposal (1993).

În timp ce Moore și-a continuat cariera de actorie, McCarthy s-a mutat în spatele camerei pentru a regiza episoade din seriale precum Gossip Girl, Orange is the New Black și The Blacklist.

De asemenea, a urmat o carieră în jurnalism și a lucrat atât ca scriitor, cât și ca editor la National Geographic Traveler.

La începutul acestei luni, McCarthy a lansat și cea de-a patra carte, Walking with Sam, care relatează drumul de 800 de kilometri pe care l-a făcut prin Camino de Santiago împreună cu fiul său, Sam, în urmă cu doi ani.

Vorbind cu PEOPLE (revista) pe 3 mai, el a reflectat asupra călătoriei cu fiul său, pe care îl are cu fosta soție Carol Schneider, și a numit-o „cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată de două ori”.

"Îmi voi aminti toată viața. Sper că și el o va face. Este un lucru greu de uitat", a spus McCarthy pentru PEOPLE. „Trebuie să-i acord mult credit lui Sam pentru că este dispus să facă asta cu tatăl său”.

De asemenea, a vorbit despre propriile zile de actorie, spunând că Sam este dornic să continue actoria în sine, după ce a jucat în Dead to Me, Netflix.

Deși a spus că nu și-a dorit niciodată ca Sam sau ceilalți copii ai săi, Willow, 16 ani, și Rowan, 9, pe care îi împarte cu soția sa Dolores Rice, să se ocupe de „afacerea familiei" a spus că a înțelege perfect atracția către acestă lume.

copyright © 2024 mesagerul.ro