Mesagerul.ro

Descoperă Magia: Surprizele Târgului de Crăciun Hala Laminor 

Descoperă Magia: Surprizele Târgului de Crăciun Hala Laminor 

Târgul de Crăciun Hala Laminor din Sectorul 3 al Bucureștiului, un eveniment așteptat cu entuziasm, se pregătește să deschidă porțile pentru vizitatori pe 30 noiembrie 2023. Acest târg, care se anunță a fi unul dintre cele mai mari evenimente indoor și outdoor din România, promite să aducă magia sărbătorilor de iarnă în inima capitalei. Cu o varietate de atracții, de la patinoar și concerte la ateliere creative, târgul oferă o experiență de neuitat pentru toate vârstele.

Organizare și Locație

Organizat de Primăria Sectorului 3, Târgul de Crăciun Hala Laminor, numit și “Winter Wonderland”, se va desfășura într-un spațiu impresionant, combinând zonele interioare și exterioare ale Halei Laminor. Situat pe Bulevardul Basarabia nr. 256, târgul oferă acces ușor pentru toți cei care doresc să experimenteze atmosfera sărbătorilor de iarnă într-un cadru urban modern. Renovată și consolidată în 2022, Hala Laminor însăși este un simbol al regenerării urbane, oferind un decor perfect pentru acest eveniment festiv de o lună.

Atracții și Activități

Winter Wonderland la Hala Laminor își va întâmpina vizitatorii cu o gamă largă de atracții și activități, creând o atmosferă de neuitat a sărbătorilor de iarnă. Printre punctele de interes se numără un patinoar pentru iubitorii de sporturi de iarnă, un derdeluș pentru distracția pe zăpadă, precum și căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici pot trăi magia întâlnirii cu personajul lor favorit.

Pe lângă acestea, Târgul de Crǎciun hala laminor oferă o varietate de spectacole și concerte, cu artiști populari precum Guess Who, Antonia și Inna, care vor urca pe scenă pentru a aduce muzica și veselia specifică acestui sezon. Programul artistic include, de asemenea, reprezentații dedicate Zilei Naționale a României.

Pentru vizitatorii mai mici, sunt prevăzute activități și spectacole special concepute pentru copii, iar zona de food va oferi o selecție de mâncăruri apetisante, tipice perioadei sărbătorilor.

Târgul de Crǎciun Hala Laminor din sectorul 3 promite să fie un loc unde fiecare vizitator, indiferent de vârstă, va găsi ceva pentru a se bucura și a celebra spiritul Crăciunului.

Program și Artiști

Programul muzical la Winter Wonderland la Hala Laminor este unul dintre cele mai așteptate aspecte ale târgului, promițând să aducă o atmosferă vibrantă și festivă. Vizitatorii se vor putea bucura de o serie de concerte susținute de artiști populari români și internaționali. Iată câteva detalii ale programului:

  • 30 noiembrie, ora 19:00: Nicole Cherry, Guess Who, Antonia
  • 1 decembrie, ora 14:00 (Spectacol dedicat Zilei Naționale a României): Surorile Osoianu, Rapsodia Carpaților și Ana Maria Părășcioiu, Romanița, Fanfara Angelys
  • 1 decembrie, ora 19:00: Inna, Feli, Klla Fonic
  • 2 decembrie, ora 19:00: Mira, Alina Eremia, The Motans

Acest program bogat în diversitate muzicală oferă publicului oportunitatea de a se bucura de o varietate de genuri și stiluri, de la muzica pop la folclor tradițional, într-un cadru festiv și plin de culoare.

Acces și Parcare

Accesul la Târgul de Crăciun Winter Wonderland de la Hala Laminor este facil și convenabil, indiferent de modul de transport ales. Pentru cei care preferă transportul public, metroul stația Republica oferă o conexiune rapidă și eficientă. De asemenea, târgul este accesibil cu tramvaiele (liniile 36 și 46) și autobuzele (liniile 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109, N125).

Pentru vizitatorii care aleg să vină cu mașina personală, există o parcare subterană amplă, cu 1.700 de locuri, accesibilă din Șoseaua Industriilor. Tariful pentru parcare este de 10 lei pe zi, oferind o opțiune convenabilă și accesibilă pentru cei care doresc să exploreze târgul în propriul ritm.

Concluzie

În concluzie, Winter Wonderland la Hala Laminor aduce o energie nouă și vibrantă în scena târgurilor de Crăciun din București, asemenea celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Cu o amestecare armonioasă de tradiție și modernitate, acest eveniment oferă o experiență unică și memorabilă, similară cu farmecul târgurilor europene renumite pentru atmosfera lor festivă. Este un loc unde tradițiile se îmbină cu inovația, creând o atmosferă magică de sărbătoare.

copyright © 2024 mesagerul.ro