BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Designerul Stephan Pelger a murit.

Designerul Stephan Pelger a murit.

La vârsta de 44 de ani, renumitul designer de modă român Stepahn Pelger a încetat din viață. Astăzi, designerul de modă a fost descoperit spânzurat la locul de muncă, în studioul său din capitală. Circumstanțele morții sale sunt în prezent cercetate de poliție.
Când un vecin l-a găsit, a sunat imediat la 112, iar ambulanța și poliția au ajuns într-o clipă la fața locului, dar, în ciuda eforturilor depuse, personalul medical al ambulanței nu a reușit să-i mai salveze viața și l-au declarat decedat. Pentru a înțelege mai bine ce a dus la moartea lui Stephan Pelger, poliția a demarat o anchetă. Designer-ul suferea încă din copilărie de depresie, iar la maturitate i s-au adăugat problemele de insomnie pentru care lua foarte multe pastile.
Serviciul Omucideri și Parchetul asociat Tribunalului București au preluat cercetările. Într-un comunicat de presă, Poliția București a precizat că trupul va fi dus la INML pentru a putea fi efectuată necropsia.
Stephan Pelger s-a luptat recent cu depresia severă, despre care a discutat în public în nenumărate rânduri. Când designerul a fost jefuit și agresat la Cannes în 2018, totul a început să fie mult mai grav. El se plângea cu doar câteva luni în urmă că are crize de anxietate și că nu poate dormi.

Designerul chiar a intrat singur într-o unitate de tratament și obișnuia să ia în mod regulat medicamente în efortul de a-și gestiona depresia. El a recunoscut că are această afecțiune încă de când era copil.

Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019.

copyright © 2024 mesagerul.ro