BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Doi morți pe o șosea din Timiș, unde un șofer de 20 de ani a lovit violent un copac

Doi morți pe o șosea din Timiș, unde un șofer de 20 de ani a lovit violent un copac

O femeie de 27 de ani şi un bărbat de 28 au murit duminică, într-un accident teribil, iar şoferul maşinii în ce se aflau, un tânăr de 20 de ani a fost rănit, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a lovit de un copac, în zona localităţii Bacova, din judeşul Timiş, relatează News.ro. 
Accidentul a avut loc în jurul orei 14.05 și la locul tragediei au intervenit de urgenţă pompierii, echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, precum şi poliţiştii. 

„Un tânăr în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism dinspre localitatea Sârbova înspre Bacova, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un arbore. În urma impactului au rezultat două decese, respectiv al unei tinere în vârstă de 27 de ani, al unui tânăr în vârstă de 28 de ani şi rănirea şoferului în vârstă de 20 de ani”, a transmis IPJ Timiş. 


În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc într-o curbă ușoară la stânga și mașina implicată s-a făcut praf în momentul în care s-a izbit de copac. 

sursa:.libertatea.ro

copyright © 2024 mesagerul.ro