BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ed Sheeran a câștigat!

Ed Sheeran a câștigat!

Ed Sheeran a câștigat procesul pentru „Thinking Out Loud”

Ed Sheeran a câștigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor care implică melodia sa câștigătoare de Grammy „Thinking Out Loud” și clasicul lui Marvin Gaye „Let’s Get It On”.

Un juriu din Manhattan a constatat că muzicianul nu s-a implicat în încălcarea intenționată a drepturilor de autor în urma unui proces în care Sheeran chiar a cântat la chitară în instanță.
Juriul a luat decizia după aproximativ trei ore de deliberări.

Sheeran, așezat la masa apărării în costum și cravată între avocații săi, și-a îmbrățișat avocații când a fost citit verdictul.

"Evident că sunt foarte mulțumit de rezultatul cazului și se pare că nu trebuie să mă retrag de la slujba mea de zi cu zi", a spus Sheeran reporterilor în afara tribunalului. „Dar, în același timp, sunt incredibil de frustrat de faptul că pretenții fără temei ca aceasta pot ajunge în instanță”.

Nu este prima dată când muzica ambelor părți a fost centrul unui proces privind drepturile de autor.
Sheeran a câștigat anul trecut un alt dosar de încălcare a drepturilor de autor care a implicat „Shape of You”, în timp ce moștenitorii lui Gaye, care nu sunt implicați în acest proces actual, au câștigat un dosar în 2015 împotriva lui Robin Thicke și Pharrell Williams care implică „Got to Give it Up”.

copyright © 2024 mesagerul.ro