BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Elveția vrea să domine și să câștige împotriva României

Elveția vrea să domine și să câștige împotriva României

România și Elveția joacă meciul decisiv pentru primul loc în Grupa I a preliminariilor la Euro 2024. Ambii reprezentanți și-au asigurat calificarea europeană, în timp ce acum își caută primul loc în grupă. Elveția are nevoie de o victorie, în timp ce România are nevoie de egalitate.

Meciul România - Elveția are loc astăzi de la ora 20:45 pe Arena Națională din București. Se așteaptă ca stadionul să fie plin!
Cu un tur înainte de final, România conduce grupa cu 19 puncte. Elveția este pe locul doi cu 17 puncte.

În ciuda calificării, Elveția a avut numeroase probleme în acest ciclu eliminatoriu. A scăzut foarte multe puncte, mai ales în ultimele minute de joc. Acest lucru a făcut ca presiunea asupra selectorului Murat Yakin să crească.

Din iunie, Elveția a câștigat doar împotriva Andorrei, outsiderul grupării. Sâmbătă la Basel, meciul dintre Elveția și Kosovo s-a încheiat cu 1:1.
Ciclu dificil, Elveția își propune să-l încheie cu victorie și primul loc în grupă.

La conferința de presă, Yakini a fost întrebat dacă meciul cu România va fi ultimul său la conducerea Elveției.

"Nu este o decizie luată de mine. Reprezentanta are un meci important și toate celelalte lucruri sunt irelevante. Calificarea a fost cel mai important lucru. Am reușit asta și merităm. Acesta este singurul lucru valoros", a spus. Yakin.

Se așteaptă ca meciul să fie spectaculos datorită faptului că cei doi reprezentanți pot juca liber.

„Vrem să dominăm meciul și vom juca pentru victorie”, a continuat Yakin.

Yakini a negat că Granit Xhaka este accidentat. Xhaka este căpitanul Elveției și deține deja recordul pentru numărul de apariții în Elveția. Xhaka împotriva Kosovo a jucat al 120-lea meci cu Elveția. Xherdan Shaqiri are 118 apariții, la fel ca Heinz Hermann, care deține recordul pentru numărul de apariții din 1991.

copyright © 2024 mesagerul.ro