BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Explozie în centrul orașului Milano

Explozie în centrul orașului Milano

Explozia din centrul orașului Milano a lăsat vehiculele cuprinse de flăcări.

O explozie în centrul Milanului a lăsat mai multe vehicule cuprinse de flăcări.

Videoclipul de la fața locului a arătat mașini și motociclete în flăcări pe o stradă între două clădiri, dintre care una este o farmacie, cu un fum gros negru care ieșea după explozie.

Presa italiană relatează că explozia a avut loc după ce o dubă care transporta butelii de oxigen a luat foc.

Jurnalistul Euronews Alessio Dell'Anna din Milano spune că șoferul vehiculului a avut arsuri la mâini în urma exploziei, care a avut loc în cartierul Porta Romana din nordul orașului.

El spune că zona a fost izolată, iar o grădiniță din apropiere a fost evacuată.

„Singura persoană rănită a fost șoferul dubei care transporta butelii de oxigen”, explică pompierul Carlo Cardinali.

Locuitorii zonei și profesorii de la grădiniță spun că au crezut că exploziile au fost bombe și că au trebuit să încerce să mențină copiii calmi pe tot parcursul incidentului.

„Exploziile au fost atât de puternice încât am crezut că este o bombă”, spune Barbara Coppola, o profesoară la școala care a fost evacuată.

"Pregăteam niște mici cadouri de Ziua Mamei când am auzit prima explozie. Copiii erau foarte speriați, dar toți erau foarte disciplinați. Am părăsit clădirea într-o manieră ordonată", spune ea pentru Euronews.

Laura, care locuiește într-un apartament dintr-o clădire din apropiere, spune că „a auzit o bubuitură incredibil de puternică, a sunat ca o bombă. Casa mea zdrăngănește: m-am repezit imediat în stradă și am părăsit zona”, explică ea.

Iar Rita, o altă profesoară de la grădiniță care a fost prinsă de flăcări în urma exploziei, spune pentru Euronews că „exploziile au fost foarte puternice”.

"Am ieșit repede din clădire și am cântat un cântec pentru a păstra calmul copiilor. Clădirea nu a fost grav avariată, dar încă nu știm când vom putea intra."

copyright © 2024 mesagerul.ro