BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Festivitatea de Premiere a Claselor a XII-a din Roman: Un Eveniment Plin de Emoție și Semnificație la Colegiul Național "Roman Vodă"

Festivitatea de Premiere a Claselor a XII-a din Roman: Un Eveniment Plin de Emoție și Semnificație la Colegiul Național Roman Vodă

Festivitatea de premiere a claselor a XII-a de la Colegiul Național "Roman Vodă" din Roman a avut loc astăzi 29 mai și a fost un eveniment memorabil, plin de emoție și semnificație. Acesta a marcat finalul unei etape importante din viața elevilor și începutul unei noi călătorii, fiind o ocazie specială de a celebra realizările academice și personale ale absolvenților.

Pregătirile pentru Eveniment

Pregătirile pentru festivitate au început cu câteva săptămâni înainte, implicând elevii, profesorii și personalul administrativ al colegiului. Sala de festivități a fost decorată cu bannere, baloane și flori, creând o atmosferă festivă și primitoare. De asemenea, au fost pregătite diplome și premii pentru cei mai merituoși elevi, iar programul evenimentului a fost bine structurat pentru a include discursuri, momente artistice și acordarea premiilor.

Desfășurarea Festivității

În ziua festivității, emoțiile erau palpabile în rândul elevilor, părinților și profesorilor. Evenimentul a început cu intonarea imnului național, urmată de discursul directorului colegiului, care a subliniat importanța educației și a muncii asidue în atingerea succesului. Directorul a felicitat elevii pentru eforturile lor și le-a urat succes în viitoarele lor provocări.

Discursurile Invitaților

Printre invitați s-au numărat personalități locale, foști absolvenți ai colegiului și reprezentanți ai autorităților locale. Aceștia au ținut discursuri motivaționale, subliniind importanța educației și a valorilor promovate de Colegiul Național "Roman Vodă". Fiecare discurs a adus un plus de inspirație și încurajare pentru tinerii absolvenți, care se pregătesc să își continue studiile sau să intre pe piața muncii.

Premii și Recunoașteri

Momentul central al festivității a fost acordarea premiilor și diplomelor de merit. Elevii cu rezultate remarcabile la învățătură și implicare extracurriculară au fost recunoscuți și felicitați public. Printre categoriile de premii s-au numărat "Șef de promoție", "Premiul pentru excelență academică", "Premiul pentru implicare în activități extracurriculare" și "Premiul pentru voluntariat". Fiecare premiant a fost invitat pe scenă pentru a-și primi diploma și premiul, în aplauzele colegilor, profesorilor și părinților.

Momente Artistice

Festivitatea a inclus și momente artistice susținute de elevii colegiului. Au fost prezentate momente de muzică, dans și teatru, care au adăugat un plus de culoare și emoție evenimentului. Aceste momente au evidențiat talentele artistice ale elevilor și au contribuit la crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Mesajul de Despărțire

În încheiere, reprezentanții claselor a XII-a au ținut un discurs de rămas bun, mulțumind profesorilor pentru sprijinul și îndrumarea oferite pe parcursul anilor de liceu. Ei au rememorat momentele frumoase petrecute împreună și au exprimat emoția despărțirii de colegi și profesori. De asemenea, au subliniat importanța prieteniei și a valorilor învățate în cadrul colegiului, care îi vor ghida în viitor.

Festivitatea de premiere a claselor a XII-a de la Colegiul Național "Roman Vodă" din Roman a fost un eveniment plin de emoție, semnificație și bucurie. Aceasta a marcat un moment important în viața absolvenților, recunoscându-le eforturile și realizările și oferindu-le încurajarea necesară pentru a face față provocărilor viitoare. Cu amintiri de neuitat și diploma de absolvire în mână, acești tineri sunt pregătiți să pășească cu încredere în următoarea etapă a vieții lor.

copyright © 2024 mesagerul.ro