BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Hai la dans!

Hai la dans!

Klaus și Carmen Iohannis au mers joi la liceul de fete Uthiru, din Kangemi, în cadrul vizitei de stat a președintelui în Kenya. Șeful statului a transmis că România a făcut o donație prin programul de asistență pentru dezvoltare. De asemenea, la evenimentul de inaugurare a fost organizat un dans tradițional în care un grup de fete a dansat cu soția președintelui. Klaus Iohannis a fost invitat să participe, însă a preferat să stea pe margine.

„Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de fete Uthiru din Kangemi și să inaugurez donația făcută prin intermediul programului nostru oficial de asistență pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm asupra implementării proiectelor la nivel local, pentru o educație incluzivă și calitativă”, arată un mesaj publicat pe rețeaua socială X.

Joi, Iohannis a ajuns în Tanzania, în cadrul turneului său african, scrie presa din această țară, transmițând că șeful statului va fi în vizită timp de patru zile. Șeful statului va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar - Stone Town, partea antică a orașului Zanzibar și casa lui Freddie Mercury.

digi24.ro

copyright © 2024 mesagerul.ro