BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Man City în finala Ligii Campionilor.

Man City în finala Ligii Campionilor.

Manchester City este la trei jocuri distanță de a face istorie. Și după uimitoarea dezamăgire a lui Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor de miercuri, marșul lui Pep Guardiola către un triplu de trofee se pare de neoprit.

„Suntem acolo. Ne putem gândi la asta, îl putem vizualiza”, a spus managerul City după victoria cu 4-0 a echipei sale pe Etihad Stadium.

După ce a remizat prima manșă cu 1-1, regii de necontestat ai Europei ai Madridului au fost umiliți și, cu excepția eforturilor portarului Thibaut Courtois, scorul ar fi putut fi mult mai rău pentru echipa de 14 ori campioană.

City se simte ca o forță irezistibilă în timp ce se apropie de titlurile Premier League, Champions League și FA Cup. A fost cu siguranță prea cald pentru ca Madrid să se descurce, Bernardo Silva a marcat de două ori în prima repriză, Eder Militao a marcat un autogol după pauză, iar înlocuitorul Julian Alvarez a marcat la timp și a adăugat o victorie totală de 5-1.

O victorie împotriva lui Chelsea duminică ar asigura un al treilea titlu consecutiv în ligă, iar Manchester United îi stă în cale în finala Cupei FA. United este singura echipă engleză care a câștigat cele trei trofee principale într-un sezon - făcând acest lucru în 1999.

City și-a depășit deja rivalul din Manchester ca forță dominantă în fotbalul englez și acum poate emula cea mai mare realizare a sa.

„Suntem aproape și bineînțeles că vom încerca”, a spus Guardiola.

copyright © 2024 mesagerul.ro