BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Nou Președinte la Mobile Industrial Robots

Nou Președinte la Mobile Industrial Robots

MiR numește noul președinte; strategia de creștere a companiei rămâne aceeași.

Mobile Industrial Robots (MiR) l-a numit pe Jean-Pierre Hathout președinte al companiei, începând cu 1 mai 2023.

Lider de afaceri cu experiență, Hathout îl înlocuiește pe Walter Vahey, care va rămâne în companie ca consilier până la pensionarea sa planificată în 2024.

Sub conducerea lui Hathout, strategia companiei va continua conform planificării.

„Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a mă alătura lui MiR, un lider inovator în spațiul roboților mobili autonomi”, a spus Hathout. „Sunt angajat să urmăresc obiectivele strategice pentru creșterea MiR, cu un accent puternic pe extinderea portofoliului MiR și pe consolidarea relației cu clienții globali ai MiR.”

Hathout vine dintr-un rol de președinte al SIT Controls USA. Înainte de aceasta, și-a construit o carieră de 17 ani la Bosch, incluzând mai multe roluri de management internațional. Potrivit companiei, Hathout aduce o expertiză tehnologică profundă și abilități de leadership global, inclusiv managementul operațiunilor din SUA, Germania, Țările de Jos, Turcia și China. A gestionat cu succes integrarea mai multor companii achiziționate de Bosch.

„Acest echilibru unic de lider și puncte forte inginerești îl va echipa pe Jean-Pierre să fie un mare lider pentru MiR, deoarece compania continuă să crească pentru a deveni lider global în roboți mobili autonomi”, a spus Vahey.

Rolul lui Vahey de consilier al Hathout va asigura o trecere fără probleme a expertizei companiei și tranziția conducerii.

Vahey a devenit președinte al companiei în octombrie 2022 și a jucat un rol esențial în supravegherea fuziunii sale cu AutoGuide Mobile Robots. Înainte de aceasta, a ocupat funcții de conducere la Teradyne, timp de 37 de ani.

copyright © 2024 mesagerul.ro