BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Primul album rock al lui Dolly Parton

Primul album rock al lui Dolly Parton

Dolly Parton dezvăluie lista de colaboratori ai primului album rock.

Starul american de muzică country Dolly Parton a făcut echipă cu foștii Beatles Paul McCartney și Ringo Starr, cântăreții veterani Elton John și Sting, precum și cu fina ei Miley Cyrus, pentru viitorul ei album „Rockstar”, primul ei album rock care va fi lansat în noiembrie.

Dolly în vârstă de 77 de ani a dezvăluit marți pe site-ul ei lista stelară de colaboratori, împărtășind detalii despre album, care va cuprinde nouă melodii originale și 21 de cover-uri.

„Sunt atât de încântată să prezint în sfârșit primul meu album Rock and Roll, „Rockstar”, a spus Parton într-un comunicat.

„Sunt foarte onorată și privilegiată că am lucrat cu unii dintre cei mai mari cântăreți și muzicieni emblematici ai tuturor timpurilor și să fiu capabilă să cânt toate melodiile iconice de-a lungul albumului a fost o bucurie peste măsură.”

Parton își va interpreta piesa originală principală „World on Fire” la premiile anuale ACM (Academy of Country Music), pe care le găzduiește împreună cu colegul cântăreț de country Garth Brooks, joi.

Într-un interviu pentru Reuters luna trecută, ea a spus că melodia era „despre vremurile în care trăim”.

„Este un fel de imn, doar vorbește despre toate lucrurile diferite... M-am simțit foarte inspirată să scriu această melodie.”

Noul album, care a fost inspirat de introducerea lui Parton în Rock & Roll Hall of Fame anul trecut, include și colaborări cu Lizzo, Sheryl Crow, Stevie Nicks, Kid Rock, Simon Le Bon, P!nk, Brandi Carlile, Debbie Harry, Joan Jett și Chris Stapleton printre alte nume de muzică binecunoscute.

copyright © 2024 mesagerul.ro