BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

„Urmărire aproape catastrofală".

„Urmărire aproape catastrofală.

Incidentul ar fi avut loc după ce cuplul a părăsit o ceremonie de decernare a premiilor la New York, marți seară.
Prințul Harry al Marii Britanii, soția sa Meghan și mama ei au fost implicați într-o „cursă cu mașini aproape catastrofală” în care au fost implicați fotografi paparazzi, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului agenției de presă Reuters.

Incidentul ar fi avut loc marți seara, după ce cuplul a părăsit o ceremonie de decernare a premiilor la New York.

Purtătorul de cuvânt spune că urmărirea de către „un inel de paparazzi extrem de agresivi” a durat mai bine de două ore și „a dus la aproape coliziuni multiple” cu alți șoferi, pietoni și doi ofițeri de poliție.

Nu există rapoarte privind rănirea lui Harry, Meghan sau a mamei sale Doria Ragland.

Meghan, ducesa de Sussex, a încurajat femeile să găsească inspirație pentru a lupta pentru echitate, în timp ce a acceptat marți seara premiul Ms. Foundation Women of Vision.
„Nu este niciodată prea târziu pentru a începe”, a spus Meghan la Ziegfeld Ballroom din Manhattan. „Poți fi vizionarul propriei tale vieți… Mai este atât de mult de făcut.”

Harry și Meghan și-au renunțat din rolurile regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite, parțial din cauza a ceea ce au descris ca fiind hărțuirea intensă a mass-mediei.

Prințul a vorbit de multă vreme despre furia sa legată de intruziunea presei, pe care o învinovățește pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana, care a fost ucisă când limuzina ei a avut accident în timp ce se îndepărta de urmărirea paparazzilor din Paris.

copyright © 2024 mesagerul.ro