Mesagerul.ro

Pro Vita Iași cere sprijin pentru unul dintre membrii săi.

Pro Vita Iași cere sprijin pentru unul dintre membrii săi.

„Colega noastră Maria Ioana Dumitrașcu are nevoie de sprijin pentru că se confruntă cu probleme severe de sănătate”, transmite Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor. Fiind însărcinată în 26 de săptămâni, inima Ioanei a suferit o ruptură de valvă mitrală.

Diagnosticul medical este unul complex: Ruptură de valvă mitrală anterioară cu flail și ruptură de cordaj secundar (regurgitare mitrală severă); Trombofilie (mutație heterozigotă V Leiden FVL, deficit de proteina S), uter didelf (dublu); Colestază de sarcină.

O echipă de medici specialiști din Iași și București caută soluții pentru a salva viața Ioanei, dar și a pruncului ei, urmând să fie supusă unor intervenții: cezariană programată și operație minim invazivă pe valvă mitrală. Totuși, costurile pentru intervenția chirurgicală încep de la suma de 20.000 de euro.

Departamentul Pro Vita coordonează o campanie de strângere de fonduri, încercând să obțină suma necesară pentru operație. Puteți ajuta donând pe pagina Pro Vita, cu mențiunea „Pentru Ioana”.

Donații se pot face și în contul:
LEI: RO08CECE IS1030RON1014342, CEC Bank
EURO: RO68CECE IS10C1EUR1103231
Cod Swift: CECERO, CEC Bank
Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor
Detalii: PENTRU IOANA

Foto credit: Doxologia

Sursa: Basilica.ro

copyright © 2024 mesagerul.ro